Titta in på länken nedan!!! Man kan få gratis biobiljetter!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=48740

Hoppas att det är något för er!

Godmorgon!!!!

None

Hejsan! Så var det ett tag sedan man var här inne igen, men det är ju det att dagarna går ju så fort. Och sedan är man ju på jobbet nästan hela dagarna så när man väl kommer hem så sitter man och tittar lite på tv:n och sedan dax att sova.

Så har man blivit 31 också, hade fika igår men familjen då jag jobbar idag igen. Fick pengar och presentkort så nu ska här handlas kläder och dax för klippning. Och 3 par jättefina örhängen.
Fick även en platttång som jag så länge velat ha, tror att det kan vara bra för mitt hår så jag kanske får lite volym på det, och sedan var det ju även men locktång och så. Så det kommer att bli så fint.
Sedan av syrran med familj fick jag
Min pojke och min flickadetta fina halsband. Oj så glad jag blev. Har så länge varit avis på syrrans fast hon har ju 2 pojkar och en tjej på sitt. Och så gärna velat beställa ett  jag också men liksom inte kommit till skott och gjort det än. Men NU har jag ju ett ändå. STORT TACK SYRRAN MED FAMILJ FÖR MITT FINA HALSBAND......
Du är den bästa syrran i världen!!!!

Halsbandet är ju sååå fint och symboliserar ju mina barn, så jag har dem med mig runt halsen, fast de är ju alltid med mig ändå men detta är ju såå fint och då kan ju alla även se mina barn runt min hals. Halsbandet kommer från www.silverbaby.se de har så mycket fint på den sidan, allt utifrån vad man har mm, ja som sagt titta in så får ni se.

Sedan är man ledig till veckan, undra vad man ska hitta på för roligt då då. Ska mysa med barnen och vara ute och leka. Ska även träffa syrran någondag, ska bara kolla med dem vilken dag som passar. Sedan ska jag även kolla med M om de kanske har lust att träffas lite var ju så länge sedan nu då man jobbar hela tiden. Så barnen får leka lite med I och så man får titta lite på J.
Tror även att jag ska ta och börjar slipa lite på allt trä i hallen så att man kan börja att måla det vitt, är ju så mycket snyggare i vitt och ser ju mera rent och fräscht ut. Och om inte annat så blir det ju ljusare. Sedan ska ju hallen tapetserad också så det kommer nog att bli fint, ville helst ha det gjort tills igår men det hann vi ju inte, så nästa gång så kommer det vara omgjort här. Ska även byta bänkskiva i köket och sätta in en ny diskbänk, kommer också att bli fint. En svart stenmönstrad skiva kommer det att bli. Längtar så tills att allt är klart. Tar lite eftersom.

Jaja nu ska man återgå lite till hemsysslorna och sedan ska man ju ner på jobbet och göra några timmars arbete.

Så ha det så bra alla! Så återkommer jag någondag.

RSS 2.0