Sovdax!!! Och första snön har fallit. Så lite vitt ute är det....

Har sett att jag blivit utmanad av både syrran och mia. Det kommer nog framöver. Har bara så svårt att svara på sådana ibland. Är ju liksom inte min grej vet inte varför. Så sorry tjejer att det inte kommit än, men kanske framöver något.

Igår jobbade jag hela dagen behövdes i kassan. Började 12 och slutade 20:30 och det var nästan kunder hela tiden, helt otroligt. Var några stunder som var lite lung men det var skönt faktiskt så man hann tänka lite också. Hihi!!!! Funderaren här!
Sedan ska jag även jobba imorgon, men då på min avdelning så vi får väl se hur det blir. Är ju så sällan man jobbar nu. Så det ska verkligen bli roligt. Jobbar mellan 10-18 så det är ju också några timmar det. Bra att man får pass lite då o då iallafall så att man inte glömmer allt liksom.

Har idag bara varit hemma och tagit det lungt, eller rättare sagt var ner till pappa lite och tittade på deras kök som de håller på att renovera. Oj ni ska bara veta så snyggt det blir. Svart panel och grå tapett med vita och svarta strån och så antikt trägolv och vita luckor och brun stenmönstrad bänkskiva. OJOJ så SNYGGT!!!!
Mamma och pappa det är så snyggt och jag kan liksom inte säga det tillräckligt många gånger. Läckert. Man blir ju avis!!!

Så nu på kvällen föll första snön. Så det är lite vitt ute. Spännande! Men den kommer ju att smälta bort som vanligt. Men ändå mysigt med snö men ändå inte liksom för det är ju såååå kallt. Men mysigt att krypa upp i soffan och tända kaminen och ljus så det blir varmt och mysigt!

Nej nu är det dax att krypa ner i sängen och sova lite.
Sovgott alla där ute!





SNÖ!!!! Tur att än är det inte så här mycket (långt ifrån) men det ser ju ändå härligt ut. För man kan ju bara tänka så härligt de nog har där inne framför en varm brasa. Mysigt!!!!!

Inför Halloween!!!!



Måste ju bara få visa barnen som provar lite inför halloween, visst är de söta. En lite katt och en spindelmannen, hihi!!!! Får bli mera kort sedan. Då de är riktigt klara.

Sedan ska jag även återkomma med kort från kalaset i lördags.
Oj ni ska bara veta så mysigt vi hade det då men sååååå god mat. Syrran hade fixat tacos och jag tror att jag skulle äta ihjäl mig, Säger bara MUMS!!!! allt var supergott och oj så Aurora åt hon gillar tacos hon och även Adrian åt men han gillar ju mat då det är lite plock mm så det gick hem här. TACK SYRRAN det var så gott. Och sedan var det fika med muffins med choklad på och baklava, oj så gott det var också, var ju ett tag sedan man åt baklava och kan även där säga MUMS!!!!!
Fick även mysa lite med mina älskade syskonbarn, myspropparna. Hoppas att vi träffas snart igen.
Träffa familjen och alla trevliga gäster. Även Mia med familj. Tack för trevlig samtalsstund. Vilka härliga barn du har. Hoppas att även vi träffas snart igen. Och då kanske vi ses alla tillsammans, skulle vara toppen det.

Nej nu ska jag återgå till barnen lite och se vad man hittat på idag då.

Ha en bra dag alla!!!!!

Till bra vänner!!!! Ni är guld värda






Så var det fredag igen!

Japp så var det fredag igen. Alltså vart tar dagarna vägen?????

Ja här sitter jag med barnen, Adrian spelar lite dator och Aurora sitter här bredvid mig och tittar på disneys playhouse, är ju favoritkanalen här det, så den går varm de dagar barnen är lediga och hemma. Hon börjar till lite trötter så jag ska nog ta och lägga henne lite för en tupplur. Sedan ska vi ju in och hämta M på jobbet idag. Våran Saab är på lagning och fixar bromsarna så då lämnade M den andra bilen hemma om jag skulle ut eller så, Snällt eller hur! Fast än har vi bara varit hemma, idag är vädret ju så där typiskt höstväder, ser liksom så trist och grått ut ute, Men ändå så var det ju skönt ute så det är ju bra det.
Ska även förbi Birsta en snabbis innan stan och fixa en grej.

Var igår på blodcentralen och gjorde proverna för att se om man passar som blodgivare. Så vi får se, vänta och se om de ringer och vill ta mera blod. Det gick så bra så. Sedan åkte jag på birsta och fixade Edins paket inför imorgon, hoppas nu då att det passar. Så imorgon ska vi på 30 års kalas, det ni. Och oj så mysigt det ska bli med god mat och fika. Syrran är ju så duktig och fixa hon.
Fick ju träffa henne och Emil en snabbis igår och oj så mysigt, nog för en snabbis men ändå. Bättre det än ingenting.

Sedan får vi se till veckan om någondag passar att träffas med syrran och barnen och även M och hennes barn.

Sedan ska man jobba lite på söndag, jippi, är ju inte ofta nu så de dagar man får blir ju så roliga. Sedan blir det även jobb på tisdagen.

Ja och så var det något annat men vad????? Ja kommer inte ihåg alltid är det ju något vill säga. Finns ju massor att skriva om men jaja detta får nog räcka för idag. Får återkommer imorgon efter kalaset med lite kort kanske, idag fanns det inga kort att bjuda på.

Men ha det så bra alla där ute!

Jo föresten skiver lite till bara för roligt. Så det kommer lite mera kort iallafall. Satt en dag för länge sedan och letade saker på google som hade med barnens namn att göra och adrian är ju adriatiska havet och massa killar som heter Adrian mm men det jag blev mest förvånad över var att Aurora är så mycket, samma sak fick ju upp tjejer som heter Aurora och där tex Törnrosa
 heter Aurora, så jag satte mig och läste boken om henne och där står det så fint så att hon döptes till Aurora och det visst jag inte när jag väntade henne utan bara vill ha namnet för det var fint. Vet att namnet i sig betyder morognrodnad och det passar ju henne så bra så morgonpigg som hon är och även att hon hade bråttom när hon föddes då även det var på morgonen.
Sedan såg jag att norrskren även de heter Aurora Borealis så det var ju också roligt att se för norrsken är ju så vackert.
Bara titta och NJUT!!!!!! 



Så tänk så mycket roligt man kan hitta på att bara söka på namn. Roligt tycker jag

Jaja detta var kanske inget viktigt men bara roligt att visa iallafall.

Så lite blandat!!!!

Dagarna här går frammåt, men oj vilken fart de har.....

Lite kort kommer här.

Köpte i går på ur o penn dessa halsband, De hade så att alla halsband kostar 50 kr så då passade jag på och köpte 2 st. Fina!

 Ena med stort hjärta hängande och det andra med massa hjärtan.....



Barnen igår innan dagis inför fotograferingen. Våra älskingar! Så stolt man kan vara

 Idag lekte Adrian och I spindelmannen för hela slanten..... Se så söta de är!

Nej nu väntar middagen på att få bli fixad så återgår snällt till den, så får vi se om jag återkommer in något sedan.

Ha det så bra alla där ute, och hoppas att ni får en toppen bra dag.

Så har denna helg gått förbi!

Japp det var denna helg. Och vad har man gjort, inte mycket kan jag lova. Varit liten halta lotta här i helgen så mest tagit det lungt. Slog i fredagskväll i lilltån i Adrians säng och OJ så ONT det gjorde, fast det gör det ju alltid men alltså detta var det värsta jag varit med om, kunde inte röra den på hela kvällen och natten så pulserade den så man kunde inte sova så mycket sedan har den blivit mer o mer blå men nu har det värsta lagt sig så man kan börja gå igen men ändå. jobbigt att ta på sig skorna då lillen är så sväld och ömmar bara man kommer åt den.

Jaja nog pratat om min tå.....

Igår skulle Adrian sova hos mormor o morfar, han vaknade och längtade, frågade så många gånger när de skulle komma, packade sin väska och gick och väntade. Så gulligt! Sedan kom de och han gick så glad ut och satte sig i deras bil och de åkte hem. De lekte och lekte och lekte och åt middag mm men så kom kvällen och min lilla älskling blev ledsen och ville hem. Så de kom hit med honom. Det var nog massa trötthet som gjorde det och den lilla väntan han hade haft hela dagen. Sedan blev det tomt hemma hos mor o far, och imorse då Adrian vaknade då ville han åka dit igen. Men då sa jag att du ville ju inte sova där så nu får du vara hemma. Men han är ju inte så van att sova borta heller, det var ju 1 år sedan sist. Har liksom inte blivit av och vi känner att vi är ju bara hemma så då kan ju de även vara hemma. Sorry mamma och pappa att det blev så där han hade ju verkligen sett framemot att vara med er och så. Men en annangång så går det nog bättre.

Sedan i lördags var M och J förbi här med en säng från E, tack snälla. Så vi satt och pratade enstund. Trevligt och så roligt att man ska få så bra nya grannar. Och roligt så att Adrian får en till kompis här på gatan.

Idag har vi inte gjort så mycket, var ner en snabbis på birsta med Aurora. Var kanske inte det bästa med foten i en sko men men ville komma ut lite så. Och tänk att nu har jag fixat klart en av paketerna till Nejma, hoppas att hon kommer att gilla den, eller iallafall syrran som förstår lite mera om just det. Hihi syrran där fick du! Och inget säger jag heller, tänk snart jul men ändå är det ju ett tag kvar....HIHI!!!! Nej skojar bara men det ska ju vara en överraskning för er båda eller hur.

Nej nu ska jag ta och slå av här och gå och lägga mig. Sitter just nu här med Aurora på axeln hon vaknade med sådan hosta men det är tur att den brukar ge med sig väldigt fort. och det brukar ju komma lite sådant nu när det börjar att bli kallt ute. Känns verkligen nu i luften åt vilken årstid vi är på väg.
Sedan ska barnen imorgon knäppa kort på dagis, och så som man längtar att få ser reslutatet. Alltid lika spännande!

Och jag ska imorgon ut med min farmor hon ringde och frågade om jag ville följa med för hon ville ut och handla lite. Och då man inte har något just nu på dagarna så följer jag ju gärna med så jag ska hämta henne i stan och så sedan åker vi på birsta enstund. Ska bli mysigt det!

Just ja syrran kan vi inte försöka boka in en träff något framöver. Vi längtar ju att träffa er och så barnen får leka lite. Säg till något när du är ledig så kan jag försöka sätta dagis där efter. Så vi får vara med varandra lite.
Så om dagen även kanske stämmer för M och barnen så skulle det vara roligt att träffa dem också.

Sovgott!!!!!

Fredag!!!!

Idag var barnen lediga från dagis så vi var och badade, det var så mysigt. Lungt inte så mycket folk då vi kom men det kom lite mera då vi nästan skulle åka hem.
Barnen lekte och hade roligt.

Lite kort från badet....
            

Så roligt att hitta på saker med barnen. Och oj så de berättade för M när han kom hem om allt det gjort på badet. Roligt!!!

Så vad ska man skriva idag då????

Här händer det inte så mycket just nu, man sitter och väntar att jobbet ska höra av sig så man får jobba lite, men det blir inte. Är ju så lungt överallt.
Och jag som vill jobba!!! Jaja blir väl inför jul om inte annat, då alla ska ha julgrejor och julklappar mm så man får väl snällt vänta tills det.

På måndag ska barnen knäppa kort på dagis och det är ju något som man väntar så på att få se reslutatet och att sedan börja att byta ut korten hemma. Längtar.

Idag har jag fixat hemma hela dagen men så när man börjar så hittar man ju alltid mera att göra. Så idag har jag bytt gardiner och putsat fönstren i barnens rum och oj så gott det doftar där inne nu. Kommer dels från rengöringen och dels från sköljmedlet som jag hade då jag tvättade dem då de togs ner. Och så har jag plockat med en massa saker.

Tur att det kommer en dag imorgon också så att man kan fortsätta lite.

Sedan är barnen ledig på fredag så då blir det väl hemma mys kanske eller vem får se vad vi hittar på. Finns ju som sagt massor att göra. Bara liksom att välja något av allt, så vi får väl se vad vi känner för på fredag.....

Så ha det så bra!

Lite kort sedan i lördags!

Var ju ut med familjen och åt i lördags, så här kommer lite kort, sedan väntar jag med spänning att få lite mera kort av syrran. Då vi satt på varsin sida......

  Mina älskade barn sitter och väntar på maten....
    Mina älskade syskonbarn även de i väntan på mat...
 Min fina, underbara syster 
 Var ju ute och firade mormor och morfar som varit gifta i 55 år. Det ni! De är toppen!

Hoppas att syrran har mera då detta var på ett ungefär de jag hade. Så syrran jag väntar med spänning att få lite kort ifrån dig. Så man även får se kort från nya kameran.....

Handlade lite igår till barnen!

Var igår på birsta med barnen och handlade lite kläder, Adrian var i behov av en ny jacka så det blev denna, så in. Och han passade så bra i den. Sedan tshirten var ju så läcker och på rea så kunde inte låta bli. Tröjorna med stjärnorna är så snygga tycker jag och kunde inte välja så det blev båda, Aurora fick även hon en svart och röd. Så de kan vara lika någon dag, hihi roligt det. Sedan fick Aurora en klänning med favoriten Mimmi på. Oj så glad hon var för den. Kan ju bara säga att det är tur att man har rabattkuponger mm på denna affär. Gillar deras kläder så. Sedan nu hade jag även rabatt på hela köpet och det är ju toppen det. Sålde ju bra i Haga så man kan handla lite nytt till barnen. Det är ju roligt att ge dem kläder.
     

så var det in ny vecka igen!




Japp då var det dax för en ny vecka igen.

Här har allt bara liksom farit förbi men en väldig fart. Tycker att dagarna går så fort, så man hinner ju inte med ibland. Helgen har varit lugn, var i lördags ut med min familj denna dag bestående av mig, m och barnen, syrran men sin man och gobarnen, mamma, pappa, mormor och morfar. Så vi var ju några stycken. Vi var på norrlandskällarn och åt middag. Firade att mormor och morfar varit gifta i 55 år. Det ni, tänk när man kommer dig.

Fast nu ska väl jag först tänka på att bli gift isåfall. Vi får se när vi tar oss i kragen och fixar till det. Men min dröm är ju att ha en fin klänning och m fina kostym och så barnen oj så fina de ska vara.... Sedan att få stå där i kyrkan.... Vet att det finns flera sätt att gifta sig på med det är ju liksom drömmen som man har. Och sedan få ha alla nära och kära där runt omkring en. Ha en liten fest efteråt men god mat och dryck. Men men vi får väl ta det något framöver, hihi!!!!!

Iallafall nog om det, vi åt så god mat. Allt var Mums. Sedan åkte vi alla hem till var o en, och man blev ju lite halvseg av att få sätta sig och äta så där. Så vi bara myste hemma på eftermiddagen.
Barnen somnade sent då Aurora somnade på vägen hem och sedan ville små sova hela eftermiddagen så jag satt med henne till kl 22 och det är sent för henne det. Men så sov hon ju till 7:40 dagen efter så det var ju skönt det, hon som annars alltid vaknat kl 6 eller runt där.

Sedan igår var vi bara hemma. M tog barnen och gick ut och cyklade lite först sedan gick de ner på baksidan och skulle kratta lite. Barnen hjälpte till och sprang omkring och åkte rutchkana och gungade mm så det var full rulle för dem. Medans var jag inne och städade lite, bytt i sängarna och tvättade allt det gamla och dammsög mm. Ja det går ju för runt. Skulle även börja vilja renovera det som ska göras inne. Fixa klart hallen uppe och även så skulle jag vilja måla om vardagsrummet, känns som om den vita tapeten där inne gjort sitt och jag skulle vilja ha en ljus beige färg. Men vi får se vad det blir och speciellt när det blir. Men framför allt så vill ja att hallen ska bli klar, nu när jag nästan målat klart trappen. Är ju inte alls mycket kvar nu. Så vi får väl se någon helg framöver hur det ser ut om det är något som vi kan fixa. Men det är ju det att taket ska målas, väggarna slipas och sedan ska panelen i trappen rivas bort och allt ska tapetseras. Blir ju fint då det blir klart.

Nej nu är det kö till denna dator då sonen vill spela lite så man får väl snällt ta fram den andra och sätta sig vid den lite och titta mera. Man hinner ju bara logga in så ska sonen hit och spela.

Men det var liten uppdatering iallafall.

Ska imorgon med Adrian på BVC och göra om 4 årskollen då han hörde lite dåligt på högra örat och kanske det kunde beropå att han har en så svällt halsmandel där, så nu ska de kolla upp om den ska tas bort. Hoppas att de säger ja denna gång, då den är så svälld att halva halsen är igentäppt av den, även den andra är svälde men inte lika mycket. Så som sagt vi får se vad de säger. Så de ville göra om hörtestet och se om det är annat svar idag sedan ska kopia på det skickas till öron, näsa hals med remissen så de har mera att titta på då de ska ta ett beslut då vi kommer för att kolla denna gång. Sedan så såg han lite dåligt på 0,65 men hon sa att det gör de flesta men det var ju även det att han var ju lite leds till lappen på ögat då det var dax för den raden, och hon pekade lite emellan bokstäverna så vi får se, han såg ju bra på de ute i kanten men lite suddigt på mitten och det brukar kunna vara så. Så vi får se imorgon hur det blir.

Nej nu får det vara bra med uppdatering. så sonen får spela lite håller på att tjata sönder mig snart och han klickar på alla knappar så det tar sådan tid att skriva . Men kanske kommer in med mera sedan, fast detta var ju massa det.

Ha det så bra!

Måste bara få visa detta fina hjärta!!!

Så fint med min mans flagga i..... Albaniens örn med två huvuden


VÄNNER!!!!!



Vad skulle man göra utan vänner. Vill här skiva några som står mig så varmt om hjärtat. Skickar massa kramar till er. Ni är underbara allihopa

Erika - min älskade syster

Marie - En underbar tjej som jag nyss lärt känna

Marianne - En underbar vän

Ni är de som står mig nära.

   



Missade ju ett kort!!!!

Så här kommer kortet på mig och min fina, underbara syster.....
Syrran älskar dig så. Hoppas att vi kan träffas något snart, vi saknar ju er så



Så imorse kom pappa hit och passade barnen, det gick så bra. Aurora till o med ropade hejdå innan jag ens gått ut så det var ju roligt det. TACK SNÄLLA PAPPA!

Tack för den trevliga msn stunden igår gumman M det var så trevligt. Hoppas att vi kan träffas snart igen. Vi kan väl kolla upp när du och syrran ska ses något framöver, och även se om det passar oss den dagen kanske. Skulle ju vara så trevligt det.

Så vad ska man hitta på en dag som denna??? Blir väl att vara hemma med barnen bara, skulle vilja gå ut lite men det är ju så blött mm och regnkläderna är på dagis bara gummistövlar hemma. Skulle även vilja åka ner på birsta men det är ju så som det är med 2 barn som vill ha allt. Eller bara inte vill gå dit jag vill. Skulle även vilja åka och titta på skor känner att det är dax för nya men det gör jag gärna inte med dessa två stycken med så en annan dag då man är ensammen....

Nya gardiner och även lite mera.....

 Köpte nya gardiner till vardagsrummet och jag blev så nöjd då det är ju så snyggt med svart, vitt och grått.

 Även i köket har det blivit nya, har liksom fått sug på paneler som går så där över varandra, snyggt så kan man dra för mera om man känner för det eller så ha fönstret mera öppet, helt perfekt.....

 Kom ju även på att jag kan visa så fint det blev då M och E bytte våran bänkskiva till denna svarta stenmönstrade, oj så snyggt det blev och skönt att slippa all den där diskbänksplåten. Så nu blev det så fint. Så nöjd.
Så får man ju bara drömma att en vacker dag även kanske kunna byta ut alla skåpen och luckorna. Men men det är ju bra ändå som det är. Men man kan ju drömma iallafall.

Lite kort igår från syrran!

Här kommer det lite kort från igår då vi firade syrrans kalas. Men dock blev det mest kort på barnen och alla kom ju inte med. Synd det. Men lite blandat blev det ju ändå....
Och hann liksom inte med allt. Hihi! Ja nog har man ursäkter alltid.

Jaja håll tillgodo med det som ändå blev.

  Blommor till syrran!
  Syrran Erika (födelsedagsbarnet) med sin kompis Marie
  Nejma blev ju här som en lucia med lampan bakom.

    
Emil                           Albin                        Adrian                      Aurora                   Felicia

Grattis syrran på födelsedagen!!!!

 
Syrran här med sin Emil (en av de tre)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYRRAN!!!!!

Hoppas att du får en toppen bra dag idag. Vi kommer sedan med paket......
Vi älskar dig (och dina barn) så mycket.

MASSA PUSSAR OCH KRAMAR!

Vi gratulerar, vi gratulerar våran moster idag, med blommor och med blader, vi firar denna dager, vi gratulerar våran moster idag.
HIPP HIPP HURRA!!!!!!

Oj så fort dagarna går!

Oj så dagarna bara liksom rinner iväg. Helt otroligt satt och tänkte igår att det var ju inte länge sedan man satt ute i gräset på gården och myste i solen medans barnen badade och lekte och nu är det ju oktober. Och snart står ju julen vid dörren. Dags att tänka över julklappar och så till barnen, och kolla vad de önskar sig mm.

Men det är ju något speciellt att få tända ljus och mysa i mörkret och slå på kaminen och mysa framför brasan. Så varmt och härligt!!!!!
 

Imorgon fyller min älskade syster år så då ska vi dit och fira hemma. Och barnen får leka lite.

Nej nu ska jag ta och sticka ner på birsta lite och handla klart till syrran och även titta om det finns något mera roligt att handla.

Ha en bra dag!

Tjejen som gillar att sätta upp håret!

Måste ju bara få visa Aurora, hon springer och hämtar sina hårklämmor och vill att man sätter upp hennes hår. Och se så glad man blir då det är klart och uppsatt.....

 

Lite bilder på barnen!

 
Våran prinsessa!

 
Våran prins!

 
Barnen sitter på altanen och myser lite!

 
Våra älsklingar! (på väg ut) SYSKONKÄRLEK

 
Och måste ju bara få visa så söt med benvärmare.

I Love your blogg

Jag blev nominerad hos Marie, tack det gjorde mig så glad!

När man får denna award så ska man skicka vidare, dela med sig av de bloggar som man själv besöker ofta.
Tog dessa nu men kanske blir det flera framöver.



Så då nominerar jag dessa:

Erika: Syrran du förgyller mina dagar, Så härligt att få titta in på din blogg och se bilder och läsa lite om dig och barnen, vad ni gör på dagarna mm då vi inte träffas så ofta som vi skulle vilja. Supermysig blogg om min syster med familj

Marie: Även du förgyller mina dagar, så härligt att läsa dina fina kommentarer här i denna bloggvärld. Håller med dig att vet även var så roligt att fått träffa sig personligen och hon har en super mysig blogg.

Så var även lördagen avklarad!

Sitter nu hemma och ska snart försöka lägga barnen. De börjar att bli så trötta och håller så igång att ojoj sådan energi skulle man ju ha.
Har idag jobbat i kassan och oj så mycket folk det har varit, det var ju kö hela tiden. Men det är ju roligt då för tiden går ju fortare då. Så att det inte är sådan tid som man bara får stå och vänta att det kommer någon.

Undra vad man ska hitta på imorgon då. Blir väl lungt hemma med familjen eller något sådant. Ja som sagt vi får se imorgon.

Nej nu måste jag återgå till barnen innan det "river huset"

Ha det så bra!
Fortsatt trevlig helg

Så har man även gjort torsdag....

Japp så har denna dagen också gått. Har bara varit hemma och inte gjort så mycket. Bara liksom tagit det lungt, är ju inte så roligt väder ute heller, det liksom bara regnar hela tiden. Man blir ju såååå trötter. Man vill ju liksom bara krypa upp i soffan och titta på något bra på tv:n men så blev det ju inte riktigt men tagit det lungt iallafall. Om detta regnande ändå kunde sluta någongång. Det liksom bara öser ner hela tiden. Nu får det vara bra.....

Nej nu har jag varit ner med Aurora som somnat så ska jag försöka få sonen att somna också. Tänkte att vi skulle kolla på the Scorpion King 2, så kanske han somnar.

Sedan imorgon är barnen lediga från dagis så då ska vi bara vara hemma och mysa lite. Får se om man kanske åker ner på birsta enstund. Ska titta på present till syrran också hon fyller ju år till veckan på onsdag, Grattis i förskott syrran....
Annars tar jag det till veckan så man får titta i lung o ro medans barnen är på dagis.

Sedan ska jag ju jobba på lördag, det ska bli roligt eftersom det var ett tag sedan nu. Och så ska jag vara nere i kassan så. Så får barnen vara med pappa lite.

Ha det så bra! Sovgott alla!

Hittade en tävling!

Hittade en tävling hos denna tjej, titta in där.... Vinsten är från Blingo



Man kan vinna denna läckra och kanonfina Vilmer tröja amazonas som finns i storlekarna 74/80-122/128.

Kan ju bara säga vill HA DEN!

Så var det onsdag!



Så här ser det ut här idag, regnet det bara öser ner. Man skulle ju helst bara vilja krypa ner i sängen men det är ju annat som måste göras. Fick iväg barnen på dagis så de är där och leker.
Själv ska man in på Arbetsförmedlingen och träffa handläggaren idag. Ska prata lite om hur det går med allt mm  är ju så när man stämplar upp.

I måndags var M här med barnen och oj så de lekte. Vi fikade lite bullar och glass. Glass är ju en stor favorit och det går ju alltid hem hos barnen. så det var ju bra. Tack så mycket för att ni kom. Är ju alltid så trevligt att träffa er.

Igår var jag och handlade lite till barnen då jag sålde en massa kläder i helgen. Fick faktiskt sälja bra så det var ju roligt. Aurora fick fleecebyxor till jackan sin, tights och några mysbyxor och Adrian fick nya jeans och manschesterbyxor lite mjukare även långkalsonger då hans var så små, kunde inte ta på honom dem något mera då han har haft dem så länge. Han har ju dragit iväg så mycket nu i sommar så det fick bli lite nytt.
Så får man handla mera sedan då de behöver mera.

Nej nu är det dax att ta hand om huset lite också innan man åker. Sedan är det ju bara att hämta barnen och hem och göra mat. Undra vad man ska göra för middag idag då???

Ha det så bra alla där ute i regnvädret.


RSS 2.0