Hej!!!!!

image49

Här är dagarna som vanligt men har börjat mitt nya jobb och det är SÅÅÅÅ roligt, längtar tillbaka hela tiden. Började i onsdags med kassautbildning och fick i torsdags ett extra pass för att stå i kassan lite så att det fastnar. Och så roligt det var. Sedan nu på måndag börjar utbildningen på köksavdelningen som jag ska jobba på. Och så jag längtar och ändå kommer det att vara hela dagarna där men ändå inte alls så att det känns jobbigt bara roligt. Men vi skulle lära oss kassan också om vi behöver hoppa in där ibland om de är lite personal eller många sjuka mm. Sedan om ca 2 veckor så är man klar där och får börja jobba. Jippi! Är så glad att jag fått detta jobb.

Idag ska vi till stugan för mormor o morfar fira 75 år. Morfar fyllde år för en månad sedan och mormor fyller till veckan men de har slagit ihop dem till ett kalas. Så dit ska vi hela familjen och även lite flera så det kommer ju säkert att vara en del gäster där.

Så nu dax att göra oss klara.

Ha det så bra i detta härliga väder.

Lite bilder från Auroras barnkalas den 18 maj

 Aurora med sina mimmikläder
 Albin o Emil leker i lekrummet 
 Fikadax  
 Tårtan!
 Adrian 
 Albin o Nirina 
 Isabelle 
 Nejma
 Kevin o Kent 

Godmorgon!

image62

Hoppas att det är bra med er alla!!!!!

Här är allt bara bra! Gud vilket väder vi fått igen, härligt!

Ja här håller vi på med huset och lite blandat, M bytte massa bräder på huset igår inför målningen så att de är nya och fina och inte trasiga och gamla. Jag sydde sonens gardiner och putsade hans fönster så nu är det klart på nedervåningen. Nu bara 3 små kvar uppe som jag ska ta och göra så att alla är rena och fina. Sedan hämtade jag barnen och så grillade vi lite. Det var gott!

Idag ska vi till M och R så barnen får leka med I och titta på bebisen. Ska bli så roligt! Snusa bebis är det ju inte ofta man får. Och min M skulle hjälpa R med något. Så vi åker allihopa.

Sedan längtar jag som bara den tills imorgon då jag börjar på mitt nya jobb, ska bli så roligt. Denna vecka är det bara en dag men sedan på måndag börjar jag ju heltid några veckor då jag ska få utbildningen. Oj så roligt det ska bli. Nog för att det är heldag men eftersom man längtar så kommer det ju att gå bra. Om jag säger så här så skulle jag nog aldrig kunna stå en heldag på det andra jobbet men där har jag ju slutat så det spelar ingen roll. Nu slipper man ju det stället.

Ha det så bra!
Vad blir det för er alla andra denna härliga dag då?

Morsdag!



Grattis på morsdag mamma!!!!

Ja här är allt som vanligt! Dagarna går fort fram känns det som. Man jobbar, barnen är på dagis och sambo är ju sjukskriven, några veckor till. Eller rättare sagt 2 till blir det nog. Men så ont han kan få fortfarande. Men kroppen ska ju fixa detta själv så det kan väl ta tid. Han har inflammation i hjärtmuskeln så  det är ju jobbigt. Låg inne på sjukhuset ett par dagar här i mitten på maj. Så de kollade allt och det var ju bra.

Jag har fått ett till jobb som jag verkligen vill ha så nu ska jag fixa det med det andra jobbet så att det inte blir dubbelt för det orkar jag inte.

Sedan har min kompis M äntligen fått bebisen. Så I har blivit stora syster till en lite tjej. Hon föddes den 19 maj. Längtar att träffa dem och titta på bebisen. Fick en liten förhandstittsbild på mailen och hon var så söt. Ska dit något framöver och hälsa på.

Ha det så bra!
Ha en bra morsdag alla mammor!

Godmorgon!

image59
Hoppas att alla mår bra.
Här mår vi fint, håller på att förbereda inför barnkalaset som är kl 13. Ska bli roligt så barnen får leka lite mm.

Stod och gjorde tårtan igår så nu ska den bara dekoreras. Blir väl något enkelt denna gång. Vi får se! Bild kommer väl kanske sedan. Och bilder på kalaset också.

Ha det så bra!

Ännu en tävling. Kolla in vilket kit!!!!

Kolla in tävling hos denna tjej. Och se vilket härligt kit du kan vinna från Kitsch
allt detta ingår i kitet: Du kan vinna ett set innehållandes piondoftande handkräm, djuphavs-duschkräm, läppbalsam med körsbärsdoft samt två persimon-skönhetstvålar.
Allt är förpackat i supersnygga förpackningar och blir en prydnad på badrumshyllan ;o)

Oj så underbart det låter!



Så titta in till henne ni också och tävla!

Kolla in vilken rolig tävling!

image473

Titta in hos denna tjej och var med ni också. Så fina saker!

Lite bilder från Auroras kalas!

Här kommer lite kort från Auroras 2 års dags kalas. Men det kommer flera sedan, då jag fått lite av syrran också på det hon har.

 Mimmi tårtan. Hade beställt bilden men resten gjort själv.

 Mera fika!!!

 Moster hjälper till att blåsa ljusen. Tack snälla moster!!!

 Födelsedags barnen!!!! I en av trädgårsstolarna som hon fick då hon fyllde år.

 Tjejkusinerna håller på att starta ett band....... Så duktiga så

 Mosters gotjejen Nejma. Så fin, moster är så stolt.

 Dockvagnen som Aurora fick av mormor o morfar. Var ett stort sett med dockvagn, sulky, docka, paraply, skötväska, regnskydd och matgrejor till dockan. Oj så de lekte med den och leker hela tiden. Som ni ser på bilden så ligger det ju två bebisar i vagnen, de leker att de är tvillingar.

Ena dockan köpte vi till henne för så fort jag frågade henne vad hon ville ha så sa hon bebe, så docka blev det. Sedan fick hon även en doktorsväska, hon gillar att leka med det då vi är hos I och leker. Även brorsan gillar det så. Nu har vi två små doktorer här.

Fick även så fina mimmikläder av moster, morbror och kusinerna. Stickad tröja, OJ så fin den var. Och så fleecemössa och vantar men måste kolla om vi kan byta dem för de var lite liten i stl så de satt precis och hon ska ju kunna ha de till hösten.

Av min faster och farbror fick hon trädgårdsstolar som vi ska ställa ner på gården. Och vilka härliga färger det var på dem. Och fick även bikini med jordgubbar på, gulligt och en röd keps till. Så nu vill man ju att det ska bli sommar så att man kan bada.

Fick även en bok av gammel mormor och morfar, om en liten prinsessa, så söt bok. Och presentkort till mera kläder.

Av gammel farmor fick hon ju kläderna som jag visat tidigare och ett paraply med musse på.

Oj så mycket fint hon fick!!!

Hallå!!!!

image81

Se vilka vackra citroner. Som små hjärtan!!!!!

Ja så har man nu gjort två dagar på jobbet. och oj så ovant det är. Men det går ju ändå bra. Så man tar en dag i taget. Är ju lite trötter eftersom man är van att bara vara hemma, men det är ju tur att man kommer in i det eftersom.

Ska återkommer sedan med lite kort från kalaset i söndags. Och snart är det ju även dax för barnkalas så det ska bli roligt. så barnen får leka lite med sina kompisar.

Nej ska nu sätta barnen i badet så man får dem i sängen snart.
Återkommer då de sover!

Ha det så bra!

Godmorgon!

image80

Åh ännu en dag med sol. Så härligt!

Det var så bra igår på dotterns kalas, vi satt alla ute på balkongen och fikade. Mysigt!
Men idag är man lite trötter men det är väl för att man inte kommit igång heller. Har ju även sovit dåligt inatt för jag hör drömt om jobbet. Ska ju som sagt börja jobba idag vilket känns lite konstigt men det kommer att gå bra, men man är ju nervös eftersom det var så länge sedan jag jobbade.

Nej nu är det dax att få på barnen kläder och vänta på att åka till dagis. Ska ju vara där om en timme så och allt tar ju sin tid som vanligt och man måste ju även själv se till att få med sig allt då man ska åka direkt till jobbet.

Ha en bra dag!

Aurora 2 år

image77

Idag fyller våran Prinsessa 2 år. Tänk så fort tiden gått. Grattis Gumman!

image78

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN AURORA!!!!

Hipp Hipp HURRA!!!!!!!

image79

Hej och godkväll!!!

Idag har man slitit som ett djur känns det som. Har putsat lite mera fönster och dammsugit hela huset sedan torkade jag golven och har ju även damtorkat. Sedan bakade jag lite till inför kalaset och sedan var det dax för grillning till middag. När vi har ätit klart gick vi alla ut så barnen fick leka lite och jag skulle plantera mina rosen buskar som har fått stå hos mor o far tills vi skulle hitta ett hus att plantera den vid, så nu var det dax.



Sedan rensade vi rabatten som är på baksidan. Och det var en hel del ogräs där så det tog sin tid. Sedan in badade barnen och fick dem att somna. Så började jag med tårtorna, så nu är bottnarna klara, gör resten imorgon. Ska nog ha vitchoklad mousse och hallongrädde i dem det är så god blandning. Kanske även lite chokladmousse, vi får se. Bottnarna är läckert rosa i färgen. Är ju så roligt att överraska alla då de skär i tårtan. Men nu är det ju ganska vanligt här med det, Aurora hade ju lika förra året och Adrian hade ju gröna när han fyllde år. Ska även ha en bild med mimmi ovanpå. Så fint och så glad hon kommer att bli.

Så nu är man trötter och sängen verkligen ropar efter mig, eller rättare sagt min kropp ropar efter sängen. Den säger "Sova sova säng säng" :-) hihi!!!!

 Men vad gör man inte för att allt ska bli bra.

Så imorgon ska vi fortsätta och pynta med ballonger och allt som ska vara där till. Kladda ihop tårtan och duka fram allt fika. För kl 14 kommer min älskade familj och släkt. Och grattar Aurora 2 år. Var ju även med i tidningen idag, våran stora tjej.

Sedan nästa söndag kommer alla kompisar och deras barn på lite barnkalas, det ska bli roligt och om vädret håller så ska vi vara ute på gården och leka. Kanske barnen även tycker att det är roligare, vi får se. Annars är vi både och kanske. Jaja som sagt vi får se det nästa helg.

Ha det så bra!

image76

Hade sydag igår!!!!

Sydde iordning Auroras nya gardiner. Ska även göra Adrians idag. Så man kan putsa fönstren och göra sommar fint.
Sydde även iordning en av klänningarna som Aurora och Nejma ska få men måste ändra lite på dem. Så tur att man bara gjorde en igår så slipper man göra 2 st nya. Blev lite för trång att ta sig i så ska sätta resår i den istället så att det går att komma i och ur.

Ville bara visa, blev ju nöjd ändå. Gillar tyget. Är ju så sommrigt

image73

Så nu ska jag återgå till systugan och försöka få till den bättre så att tjejerna även kan använda den.

Tisdags då farmor följde med hem och fikade

Var i tisdags på Birsta med min farmor för hon ville handla till Aurora. Hon följde med sedan och hämtade barnen på dagis och sedan åkte vi hem hit och fikade glass och jordgubbar så mummsigt var det och somrigt. Sedan gjorde jag iordning pizza så hon stannade även på middag så skjutsade jag hem henne sedan.....

Detta fick hon:

   Så fint och somrigt! Och ni vet ju en som älskar mimmi så hon blev ju super glad för tröjan och kjolen. Är en liten mimmi bak på kjolen.
Hon fick även ett par sandaler. Det är ju tur när man har rabatter på vissa affärer så man får ut lite mera för pengarna. hihi!!!!!

image71

Se en som älskar glass.

Och här kommer det ett till glassmonster!

image72


Vinn böcker från Magisk Present!


image30
 

Jag är med och tävlar hos Carola om en personlig barnbok från Magisk Present.
Tävlingen pågår till 22 maj 12.00

Var med du också!


Kolla in tävlingen!

Hittade en tävling hos denna tjej. Detta är vinsten. Visst är den läcker. Vill jag såååå gärna ha.

Så titta in till henne och även hos Broarne och titta vad mycket fint det finns där.

image416

Stolt moster till dessa sötnosar!!!!

Detta är mina älskade syskonbarn. Visst är de vackra! Moster älskar er så mycket! Man kan inte vara annat än STOLT!!!!

image68

Måste ju även få visa vad duktig syrrans äldsta son är, kolla in den sparken. Skulle inte vilja stå ivägen för den inte!!!! hihi!!! Mosters lilla Bruce Lee!

image67

Pussar och kramar i massor!!!!!


Blivande pilot!!!!

image64

Adrian kör flygplan!!!! Kanske blivande pilot. Men valet av yrke varierar stort, för det mesta är det Polis men även så ska han jobba men sin pappa när han blir stor och då är det elektriker han kommer att bli. Så vi får väl se!!! :-)))  Våran gokille!!! Älskar dig så!!!

Titta så söt man är med mimmi!!!

image63

Titta på mig vad jag är fin i min mimmi tröja och i famnen har jag tryckte min mimminalle. Jag har till o med mimmiskräp. Älskar ju mimmi som snart alla vet.....
Och de små lockarna bak... Våran gulltjej! Älskar dig så!

Godmorgon!!!

image62

Hejsan!!!!

Hoppas att allt är bra med er alla! Och att ni sovit gott.
Här är allt bara bra! Ska idag ta itu men bullbakning och städning. Sedan ta engång till innan söndag. Är lite sugen på att putsa fönstren och byta gardiner också. Så vi får se vad man hinner med.

Ha en bra dag alla!!!!

Vinnaren är!!!!

Och vinnaren till halsbanden är denna goa tjej!!!

Grattis!!!!



Är det någon som är sugen på att tävla????

image61

Ska prova mig på att ha en tävling!!!

I potten dessa 2 halsband. Kommentar 200 vinner.

Lycka till!!!!

Kolla in denna tävling! OJ vilket pris!!!!!

Hittade denna tävling hos denna tjej. Och titta in hos henne ni också och tävla. Oj vilket pris man kan vinna


image1207
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!

Kolla in denna tävling!!!!!

Hittat denna tävling hos denna tjej. Kolla in vad fina smycken du kan vinna.....


image57

image58

Vackert som en dröm!!!

Godmorgon!!

image59

Hoppas att alla har det bra.

Här är det bara fint. Ska nu sticka iväg in till stan och gå till tandläkaren. Inte så roligt men det måste ju göras. Sedan ska man hem och fortsätta baka inför kalaset på söndag.

Ha det så bra!!!!!

Tävla om smycken från Pandia.se!

image620

Hittade en tävling på denna tjejs sidan. Och kolla in vilka snygga smycken man kan vinna. Så gå in ni också på hennes sidan och tävla.....

Godmorgon!!!!!

image56

Gården från balkongen. Med vårat nya staket. Se så fint det blev. Och nu ser man ju vart våran tomt går bättre.

image58

Satte även en grind så att man kan komma ut på allmänningen, vi har ju även tillgång till den delen också. Men lite rabarber mm så det är ju bra att kunna komma ut dit. Så barnen springer där och provar grinden. Och innan allt blev klart så sprang de ju runt allt.....

image57

Är ju fortfarande roligt att springa där man inte får. Fast ändå är de ju välkommen att leka hos grannen så det är ju bra det.

Nej nu ska jag ta och fortsätta lite här hemma, ska ställa mig och baka lite kakor och slänga ner i frysen som vi ska ha på söndag då Aurora fyller 2 år..... Ska även fixa lite bullar men det får bli en annandag det tror jag. Ja som sagt vi får se!

Och sedan ska vi ut på gården och mysa i detta fina väder, så härligt med solen.

Ha det så bra!!!!

Kort från gårdagen!!!!!

image53

Aurora sitter och tittar på då Adrian och hans kompis hoppar lite stutsmatta.


image55

Adrian och hans kompis Kevin hoppar på grannens stutsmatta. Oj så roligt de har!

Goodmorning!!!

image52

Godmorgon!!!!
Hoppas att alla mår bra och sovit gott.....
Här  är man trötter idag. Skulle vilja lägga mig och sova ända tills man vaknar men det går ju inte, finns liksom inte tid för sådant.

Har nu suttit med barnen och tittat på Pippi och då blev de sugen på pannkaka så har man stått och gjort det också

vilken frukkost eller hur? Jaja men det är ju tur att de äter iallafall.

Så ska man väl göra sig klar och fortsätta med staketet och ska även ner på birsta en stund.

Så vad blir det idag för er alla andra!
Må så gott och ha det!

Hallå!!!

så nu sitter äntligen halva staketet på plats och oj så skönt det känns att snart är det klart. Vi var i väg och köpte staketet idag och sattes det igång för att få upp det.
Sonen blev lite arg för han ville inte ha staket för han upptäckte ju då att han inte kan springa som han vill och gå till grannen och hoppa på stutsmattan.
Men men han lär ju sig tids nog att det är bra med staket. Och för en annan så känns det ju ännu bättre att ha det där så man vet vart barnen är då man släpper ut dem.

Jaja undra just om man ska ta och sova lite. Man är ju trötter efter hela dagen varit ute och fixat med allt detta. Och imorgon ska man ju fortsätta så.

Ha det så bra och sov gott alla!!!!

image51

Godmorgon!!!

image49
Hoppas att alla mår bra och att alla sovit gott.
Här vaknade lillan kl 5:30 så man är ju lite trötter. Måste ta och sätta upp hennes nya gardiner så att det kanske bli lite mörkare i hennes rum. Ska ju bara ta och sy dem före. Men det är ju fort gjort när man väl sätter igång. Skulle vilja ha det gjort iallafall tills hon fyller år. Så att det är nytt och fint där inne då.

Ha nu fixat inbjudan till hennes barnkalas så nu ska de bara postas.
Och vi får se den dagen om det är fint väder så kanske man kan vara ute på gården annars får vi ju vara inne det går ju det också.

Sitter och har precis skrivit ut lite recept på sådant som jag ska bara, lite olika kakor mm.

Men för hoppningsvis blir ju det något med Mimmi iallafall.....

image50

Ha det nu så bra allihopa. Och hoppas att det bli bättre väder. Är ju inte så roligt när det regnar. Men ibland kan ju det vara skönt det också.

Lek och fika främmande!!!

Snart kommer M och I. Barnen ska få leka lite och fika. Har tagit fram bullar, I är så söt för hon säger att hon vill ha mina sockerbullar men det är ju vanliga kanelbullar men hon äter sockret på dem..... Hihi så söta barnen är!



Men bullar är väl gott. Passar ju liksom när som helst och jämt....

Ska även ta och baka mera tills dottern fyller 2 år nästa helg. Men det ska ju även bakas mera. Det är ju så roligt att baka.

Jaja ha det så bra så hörs vi mera sedan!


Godmorgon!!!

image48
Hoppas att alla mår bra och att alla sovit gott!!!!

Ja undra just vad man ska hitta på idag då?! Vi får väl se vad dagen ger.

Ha det så bra!

Dröm sött!!!!

image47

Hallå!!!

Sitter här och funderar över vad man ska ha på dotterns kalas, alltså vad man ska bjuda på. Det blir ju fika med tårta och så men hur man ska göra den och sedan vad man ska ha mera, tex bullar, kakor mm.


Dessa såg ju så goda ut!!!!

Är ju så roligt att baka tycker jag och att tex överraska lite. Som då dottern fyllde 1 år så hade jag gjort tårtbottnar med rosa karamellfärg i så det såg läckert ut då man skar i den. Ovanpå var det ju bara marsipan så det var ingen som visste innan man började att äta.
Sedan då sonen fyllde 4 år i år så hade jag gjort en draktårta som det var grön karamellfärg i bottnarna och det var också roligt, och sedan grön marispan så det var som en drake. Han gillade den såååååå.

Så vad ska man då hitta på denna gång. Skulle vilja göra något med mimmi men vi får se. Helst vill jag göra mimmi och inte bara ha bild men kanske man får ge sig och köpa en bild. Blir ju annars lite svårt att få till svart grädde mm hihi men det skulle ju vara så roligt.

Så är det någon som har förslag på hur man kan göra så tar jag gärna emot dem. Tex hur man får svart färg. Vet att det finns att beställa men man måste beställa så mycket och tar kanske tid. Jag behöver ju det senast fredagen den 9:e. så inte så mycket tid kvar. Vet att det finns röd, gul, grön och blå att köpa så kanske man kan mixa lite och få så mörkt som möjligt.

Jaja nog pratat om fika och tårta nu.

Nej nu ska jag nog ta och sova lite. Man börjar ju att bli trötter.

Kolla in denna ROSA tävling!

Kolla in denna tematävling ROSA hos denna goa tjej.


Ej Vinsten på bilden!!!!!!

Nu tävlar hon ut ett hemligt paket (obs ej bilden) med temat rosa, det kommer innehålla minst 2 sminkprodukter, 1-2 vårdande produkter, nåt smycke, en necessär, vackra ljus, m mera vill inte avslöja för mkt men fina saker och självklart rosa =)

Visst var detta bra!!!!!
Titta in till henne ni också och var med och tävla.....

Ha det bra!!!!

Hej och godmorgon!!!!

image46

Hoppas att ni alla mår bra! Här mår vi bara bra.

Ska väl ta och göra oss klara och åka ner på birsta lite. Ska titta på staket till gården, känns ju liksom skönare att ha det så man vet vart barnen är.



Så vi får se vad vi hittar för något. Detta var ju fint men en söt liten ingång också men så blir det ju inte här. Men en grind ska vi iallafall ha. Dels en på ner sidan så man kan komma ut på plätten nedanför där vi blandannat har rabarber, gott!!! Och sedan ska det även bli en vid trappen så att barnen inte går upp och ner där och ramlar. Hua så hemskt!

Jaja så man får se vad för staket man får. Återkommer mera sedan!

Längtar så tills det kommer mera blommor och så. Tittade ut på träden imorse och kändes som om det började att spricka upp i den bara så där över natten. För nu börjar det ju bli lite grönt på dem. Såg inte det igår men det kanske var för att man inte tänkte på det heller. Ja jag vet inte. Härligt iallafall att det går åt rätt håll.

Ha det så bra!

RSS 2.0