Lite bilder från Auroras kalas!

Här kommer lite kort från Auroras 2 års dags kalas. Men det kommer flera sedan, då jag fått lite av syrran också på det hon har.

 Mimmi tårtan. Hade beställt bilden men resten gjort själv.

 Mera fika!!!

 Moster hjälper till att blåsa ljusen. Tack snälla moster!!!

 Födelsedags barnen!!!! I en av trädgårsstolarna som hon fick då hon fyllde år.

 Tjejkusinerna håller på att starta ett band....... Så duktiga så

 Mosters gotjejen Nejma. Så fin, moster är så stolt.

 Dockvagnen som Aurora fick av mormor o morfar. Var ett stort sett med dockvagn, sulky, docka, paraply, skötväska, regnskydd och matgrejor till dockan. Oj så de lekte med den och leker hela tiden. Som ni ser på bilden så ligger det ju två bebisar i vagnen, de leker att de är tvillingar.

Ena dockan köpte vi till henne för så fort jag frågade henne vad hon ville ha så sa hon bebe, så docka blev det. Sedan fick hon även en doktorsväska, hon gillar att leka med det då vi är hos I och leker. Även brorsan gillar det så. Nu har vi två små doktorer här.

Fick även så fina mimmikläder av moster, morbror och kusinerna. Stickad tröja, OJ så fin den var. Och så fleecemössa och vantar men måste kolla om vi kan byta dem för de var lite liten i stl så de satt precis och hon ska ju kunna ha de till hösten.

Av min faster och farbror fick hon trädgårdsstolar som vi ska ställa ner på gården. Och vilka härliga färger det var på dem. Och fick även bikini med jordgubbar på, gulligt och en röd keps till. Så nu vill man ju att det ska bli sommar så att man kan bada.

Fick även en bok av gammel mormor och morfar, om en liten prinsessa, så söt bok. Och presentkort till mera kläder.

Av gammel farmor fick hon ju kläderna som jag visat tidigare och ett paraply med musse på.

Oj så mycket fint hon fick!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0