Jaha snart nytt år!

Japp så var det nyårsafton imorgon så snart har vi ju gjort detta året också. Ja så fort tiden går, den liksom bara springer förbi.
Har ju hela tiden tänkt att det är ju jul och sedan nyår och ett tag tills Adrian fyller år men så i söndagskväll kom jag ju på att det var ju på söndag så nu är det dax att börja baka och fika till kalaset också. Alltid är det ju något som ska göras.
Tänk att min stora kille ska bli 5 år.

Idag har M och barnen varit här så barnen fick leka lite och vi prata. Så trevligt att träffas.
Nej har inte så mycket mera att skriva idag så det får räcka nu.....
Det var ju istort sätt inget skrivet heller, men har inte riktigt suget att sitta och skriva nu.

GOTT NYTT ÅR till er alla!
(vet ju inte om man tittar in här imorgon så)






OCH GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET TILLS JAG ÅTERKOMMER IGEN!!!

Så var julen förbi och snart är ju nyåret här!

Julen här har varit så bra, barnen fick så mycket fina julklappar och var så glada. Vi åt massa mat så man blev ju som vanligt såååå mätt.
     

Alla paket och barnen som öppnar alla fina presenter..... Så glada! TACK för alla fina paket! Återkommer sedan men lite bilder på paketen. Hade inga i kameran just nu.
Sedan måste jag bara få visa så glad mamma blev då hon fick sitt halsband som syrran och jag specialbeställt till henne. Var ett som vi båda har fast vi har ju med bara våra barn så jag har mina 2 och syrran sina 3. Men mamma fick ett med alla 5 barnbarnen. Det blev så fint!


Sedan kan jag ju visa våran prima ballerina!!!!


Ja det var väl allt..... Finns ju så många kort men känner inte för att lägga ut alla så ni får hålla tillgodo med kort på barnen då de öppnar lite klappar.

Hoppas att alla har haft en bra jul!
Ha ett GOTT NYTT ÅR och ta hand om er alla!

GOD JUL!!!!

Japp så nu är det jul..... GOD JUL allihopa och hoppas att ni får en toppen bra dag men massa god mat och fina julklappar.




Dagen innan jul!!!!

Var idag ut till syrran och barnen för att byta lite julklappar. Barnen lekte och hade så roligt. Vi blev bjuden på tjockpannkaka, sylt och grädde. MUMS så gott det var. Sedan fikade vi och satt och pratade och softade lite.

Lite bilder från dagen.....

           
Så det var ju lite blandat det... Fick våra prinsessor på en bild, jippi så söta.... Och så grabbarna som spelar som bara den. Lite lunch och så tog Aurora och Albin en tur i godisskålen. Albin gjorde lite julpyssel så duktig mosters stora kille.
Men tyckte så synd om syrran då hon har förkylning i kroppen. Hoppas att du blir bättre och att den går över. KRYA PÅ DIG syrran!!!!

Ja så var det dax för julen imorgon och tur är väl det då barnen verkligen längar som galna, vill hela tiden ha paket så nu orkar man ju snart inte längre säga NEJ!

Måste även få bjuda på ett till kort på 2 prinsessor och en spindelman



Sedan kan vi ju även ta ett kort på våran julgran....

 

Barnen har varit så duktiga att hjälpa till att klä den. Svårt bara att få lamporna att synas bra på bild så därför blev det ett försök med och utan blixt.





Har blivit utmanad!!!!

Japp ja har blivit utmanad av Marie



4 av mina favoritprogram på TV
*Prison Break
*Inredningsprogrammen (alla som visas på alla kanaler, ser ju som sagt en per dag)
*Grey's Anatomy
*Desperate Housewifes


4 saker jag gjorde igår
*Julfrukost på jobbet
*Birsta med Marianne
*Myste med barnen då de kom från dagis
*Slog in de sista julklapparna


4 saker som jag ser fram emot
*Julafton
*Nytt år och kanske med det mera jobb
*Semestern till Albanien
*Och att vi nog gifter oss (massa att planera)


4 av mina favorit restauranger
*Oj jag som aldrig nästan äter ute......... Hmmmmm vad ska jag skriva
*Kina (är ju aldrig fel, vill ju så gärna gå dit något
*Mc Donalds (då mest för barnens skull)
*???????? kommer ej på flera, alla restauranger har ju så bra mat och så man sällan går ut så är det ju svårt


4 saker på min önskelista
*Att min familj och alla nära och kära ska få vara friska och må bra
*Oj jag önskar mig då inget mera för det är ju det så om det viktiga
*
*
Men visst finns det små saker som man vill ha men men de vill jag inte skriva här


4 personer jag utmanar:
Syrran
Maria

Johanna
Någon känner sig manad?????


Så var man här igen!!!



Ja man kanske ska ta och uppdatera lite här. Fast har ju egentligen inget att skriva då det inte hänt något speciellt här. Var i tisdags och lämnade blod för första gången så det var ju lite ovant men det gick bra. Sedan åkte jag till dagis och hämtade Aurora för hon skulle till barnkliniken och kolla hostan då jag suttit och sovit med henne flera nätter. De lyssnade och tog blodprover mm men inget konstigt och det är ju som vanligt det. Men skönt ändå att det bara är virus så att det går ju över och hon är redan bättre.

Snart är det jul..... Ojoj så fort det går. För inte så länge sedan så kändes det som om det var så länge tills det var jul men nu är det ju bara några dagar.


Barnen längtar sååååå, skulle ju vilja ha paket varje dag men NEJ de får snällt vänta för snart kommer ju tomten med alla paketen.

Ha det så bra!

Vill bara visa vårat nya golv.....

   

Så nästan klart, saknas lite lister mm och mera plockande hihi!!!! Se jag fick även städhjälp!
Men vi blev så nöjda så.


Idag ska vi på kalas!

GRATTIS FELICIA på 2 årsdagen önskar vi alla dig....



Snart ses vi på kalas!


så var det LUCIA!!!!!

I tordags tog jag med mig pappa och åkte till dagis för det var dropin fika på Auroras avdelning. Så vi var och hämtade Adrian före och han blev så glad då morfar kom till hans dagis. Så gick vi till Aurora och fikade. Även hon så glad när morfar kom med.
Så roligt att han följde med så att han ser vart barnen är på dagarna. Vi fikade lite lussebullar och pepparkakor sedan åkte vi hem.



I fredags så var det luciatåg på Adrians avdelning så jag tog med mig Aurora och så åkte vi och tittade på honom. Det var så tidigt att jag inte hade hjärta att fråga om någon ville följa med. De var så duktiga barnen och så stolt man blir när barnen är så duktiga att sjunga.

  Våran pepparkaksgubbe!!!!

 Sedan ville inte barnen stanna så de fick följa med hem då de ville vara med M som hade kommit hem. Och oj så det har snöat igår. Trodde ju aldrig att det skulle ta slut. Men så fint för denna jul blir VIT och det är ju så det ska vara......

Sedan åkte vi hem och skottade lite och sedan in och la golvet i köket och det blev så fint. Återkommer med kort på det sedan ska ju göra hallen idag så kommer kort då det är helt klart.

Och så skickar vi ett STORT GRATTIS till ISABELLE som fyller 4 år idag.  Massa grattis från oss till dig! KRAMAR

Lite uppdatering

Ja ska väl ta och uppdatera lite här.

Ja dagarna liksom bara springer iväg så fort. Så vart ska man börja...... Har ju inte hänt så mycket men kan ju skriva om att jag ringde i måndags upp till öron, näsa halsmottagningen för att kolla hur det går med Adrians remiss dit för att kolla mandlarna som är så stora. Han skulle få komma innan december är slut men så såg hon en återbudstid till igår tisdag och oj så glad jag blev för om han nu ska opereras så är det ju även kö på det.
Så vi åkte och lämnade Aurora på dagis och så hem lite för att mysa och fika. Sedan åkte vi till sjukhuset och fick komma in och träffa en bra läkare och sköterska.
Adrian fick mycket beröm att han var så duktig för han bara satte sig i stolen så gapade han så stort han kunde. Ja men han är ju van för de gånger man varit hos tandläkaren och så vidare.
Läkaren tittade och även han tyckte att de var lite väl stora och att de inte blivit mindre sedan vi var där förra året för samma sak att försöka få dem att ta bort dem. Så han beslutade att de skulle minska ner på mandlarna så att de blir i den stl som de ska vara i och att de eventuellt även skulle ta bort den bakom näsan så att han inte snarkar så mycket mera. Är  ju inte så roligt att vara så liten och snarka så mycket.
Så fick skriva på operationslapparna så nu sitter jag bara och väntar att de ska ringa om tiden för operationen. Skulle få kallelse dit och som det lät så skulle det inte ta så lång tid att få den, eftersom det är en snabb operation och han får åka hem senare under dagen, bara de ser att han mår bra och kan äta. Skönt!!!!
Men jag skulle ringa dem om det var så att jag tyckte att det började ta lång tid tills de hör av sig så vi får väl se.

Så nu sitter man och är lite pirrig redan inför kommande operation. Hualigen, söva ner min lilla kille och fixa i hans hals. Nästan så att tårarna rinner bara jag tänker på det.
Men det är ju för hans skull så att han ska få det bättre och om inte annat lättare att äta. Äter ju så dåligt för det kan ju inte vara lätt att svälja med de där stora knölarna i halsen.

Ja sedan har det inte hänt så mycket nytt.....

Vi var i måndags och firade Isabelle som fyller 4 år på lucia. Vi bokade in oss lite tidigare så att barnen skulle få leka lite med varandra och vi skulle prata lite. Det var så trevligt och de hade så mysigt. Barnen fick en skattkarta så de fick leta reda på deras påsar, så roligt tyckte de att det var och sedan dess så vill Adrian att jag gör skattkartor hela tiden. Gulligt!
Är alltid så trevligt att träffa M och barnen och barnen leker ju så bra tillsammans. vi ses snart igen då vi ska lämna över lite julklappar.

Sedan på söndag ska vi ju även på mera kalas då Felicia fyller 2 år. Ska bli så trevligt att träffas igen var ju ett tag sedan nu.

Har inte tömt kameran så jag har inga nya kort just nu så jag får återkomma med det sedan.

Nej nu ska jag ta och göra lite frukost och sedan ska vi ta och åka ut lite. Men hua det är så kallt så skulle bara vilja vara inne. Men måste in till AF och få dem att skriva på ett papper så att man får lite pengar även denna månad.

Ha det så bra!
Och ha en trevlig onsdag alla!

KÄRLEK



Vill ju även visa mina älskade syskonbarn!

Fått kort från syrran på barnen som de knäppt på dagis och vill ju visa så fina syskonbarn jag har. Är så STOLT!!!!!



 

Så kan ju bara säga att ingen är så STOLT över mina ÄLSKADE syskonbarn.....

MOSTER ÄLSKAR ER SÅ MYCKET!!!! 

Så var vi i december!!!!

Japp nu är det ju inte så många dagar till jul, fast ändå 21 dagar..... Ojoj så fort det går. Spännande med julen.

Bakade pepparkakor med barnen i måndags och de tyckte att det var så roligt. Här kommer lite kort på mina bagare

  
  

Sedan fortsatte de att laga mat i sitt kök i lekrummet.

   

Igår målade jag taket i hallen och fixade lite så att man kanske ska kunna tapetsera och lägga in golven snart. Kommer att bli så fint när det blir klart. Längtar!!!!!
Sedan så var mor och far här och passade barnen enstund så jag stack till syrran på lite Gangstarparty. Så fina kläder men som vanligt så är jag ju så velig att det liksom inte blir något handlande. Fast jag hittar så mycket till barnen som jag vill köpa. Men jaja någongång så kommer jag att handla. Allt är ju så fin.

Denna vecka har gått fort, tänk imorgon kommer ju M hem igen. Men det känns väl som om denna vecka gått fort bara för att de jobbade över helgen förra så det var ju extra många dagar borta.
Så får se om det blir något fixande med huset i helgen. Vill ju så gärna ha det klart innan jul.
Ska ta och sticka ner på jobbet och titta på golven och se om det blir det mörkbruna trägolvet, det är ju det som jag vill ha i hallen, men så ibland blir jag ju lite velig (där också) och tänker kanske det skulle vara snygg med samma som vi ska ha i köket, stora skifferplattor. Går i svart med lite grått i. Men jag vet inte. Får se ska kolla lite med M också eller så vänta tills han kommer hem så man kan välja tillsammans.

Har fått så mycket julkänslor nu när det kom så mycket snö igår. Mysigt! Fast så idag kom det ju regn på det så det blev blötsnö och så tung att skotta, men jag fick bort den iallafall.

Nej nu ska jag ta och sticka ut lite ska kolla om jag hittar skridskor till Adrian. Vi tänkte att vi skulle som om han är intresserad av det. Skrev inte det på jullistan eftersom vi sa att vi tar sådant nästa år och så om vi köper så tar vi något begagnat men så hörde jag att ica hade bra pris så då köper vi det ändå till honom.
Så får vi se om det är något som han kommer att gilla.

Ha en bra dag!


RSS 2.0