Emil 5år


Idag fyller mosters Emil 5 år. STORT grattis från oss.

Hipp Hipp Hurra!!!!!
Vi kommer sedan med paket!


Lördag!

Idag ska vi iväg till Emil som ska ha maskerad barnkalas, vi längtar massor och barnen längtar så att få klä ut sig och åka, så vi kommer snart.
Återkommer med kort sedan.

Sedan ska vi även dit imorgon på kalaslunch, syrran har bakat och fixat massa pajer, ojoj så gott det ska bli. Mosters Emil fyller 5 år. Stora killen.

Blandat!

Jaha här händer det något hela tiden, nu håller mandi även på att byta panelen på huset så att de blir nya och fina. De var ju lite halvruttna innan. Även lagt ut mera marmorkross på ena sidan trappen, det är så fint. Blir ju så ljust, rent och snyggt. Även mera plattor nedanför trappen.
  

Våran tomatplanta som står på balkongen, så härligt att bara kunna gå ut och hämta tomater.
 

Var igår på kalas!

vi var ju igår till Mikaela på kalas, hon hade ju fyllt 14 år men firade det igår så Mia hade gjort sååå smörgåstårta. De var supergoda. Hann inte med så mycket kort, men några blev det men då som vanligt på barnen.
    
Och så ett kort på syrran med kameran i högsta hugg.

Tack Mia massor och tack till Mikaela för att vi fick komma och vara med att fira din födelsedag.

Det jag handlade!

Då det kommit lite frågot på vart jag hittade jackorna så kommer här svaret: catalog.se
så titta in där så finns de där, sedan vet man ju inte hur länge när det var så billigt. 95 kr st och 50 kr för fleecen, billigt det.

Söndag!

Idag ska vi på kalas till Mikaela. Mysigt att få träffa dem igen. Är ju så långt emellan gångerna så. Så Mia vi kommer sedan runt kl 14. Längtar massor.

Veckan har varit bra, äntligen varit till läkaren med de kunde inget göra, kan ju inte påstå att jag blev förvånad. Men fick iallafall en remiss till att röntga ländryggen, ville ju ha hela ryggen men ok det är ju längst ner som jag har ont så det kanske räcker. Sedan hos sjukgymnasten håller vi på att dra ut ryggen med massa kilon. Och det är skönt, men det kommer ju att ta tid att få ryggen bra. Men skönt att semestrarna är slut nu så att man kan få tider mm. Ska ju till röntgen redan den 21 september så den gick det ju fort att få. Tur det.....

Har hittat billigar softshell jackor till barnen, och köpte även mera fleecejackor för det är ju alltid bra att ha de. De var så snygga jackorna och softshell är ju bra när det börjar att bli kallare ute.
 
Så alla dessa för 300 kr och det tycker jag är billigt! Eller hur!

Nej nu ska jag ta och göra lite lunch till familjen och sedan så ska man väl börja att göra sig klar inför kalaset.

ha det!!!!

Dagen idag!

Har ju idag varit på merlo slott där det var familjedag för SCA. Se så fint slottet är.




Oj så roligt vi har haft det och så trevligt. Mamma följde också med och det var kul. Väl där fick man medalj som var som biljetten runt omkring, så vi gick bingo men ingen vinst, sedan åt vi både korv och hamburgare. Fikade jättegod morotskaka och popcorn. de hade döpt kakan till star och popcornen till celest popcorn. Deras pappersmassa heter ju celest (himmelsk) så det är bra namn.
Syrran var ju också där med barnen och hade med sig Nadja. Albin o Emil satt på en stock där man skulle försöka slå ner varandra med kuddar. Albin fick snabbt ner Emil. så den turen vann han. Men sedan ville de inte mera så vi gick vidare. De provade även på judo, se de är så duktiga och starka att grabbarna som höll i det föll i backen. Hihi, nej de var snälla och gjorde så att de såg ut som om de föll, hihi....
      

Så får återkomme mera sedan med mera bilder, då även syrran har bilder som jag inte fått än.

Sedan på selånger var det som vanligt, var en sväng med mamma. Köpte strumpor. Är ju så bra pris 14 par för 100 det är ju billigt det och håller så länge de håller. Spelar ingen roll om de går sönder då ju.
Köpte även en ny blixten tshirt till Adrian och en mimmi till Aurora. Även några nya korgar som man kan ha fikabröd i när man får främmande.

Men nu ska jag sova så återkommer jag nog imorgon.....

Lördag!

Idag ska jag ta barnen och åka och träffa syrran med barnen. Vi ska på familjedagen via SCA och det ska bli så mysigt, längtar massor. Syrran säger ju att det är sååå bra där och trevligt, vi har bara inte varit med förrut då vi alltid valt selånger den dagen men så iår känner jag att det kanske är dax och att barnen skulle gilla det. Så får det bli selånger lite senare idag. Våran mamma ska nog också följa med på familjedagen så det blir ju roligt det också. Så mysigt att få vara med familjen lite. Sedan då vi är klara där så sticker vi nog på selånger enstund. Fast då utan barn. Ensammen!!! Skönt det. Är ju så mycket folk där så blir ju bara jobbigt med barnen och de vill ju alltid ha massa saker.
Mandi tog ju med sig Adrian enstund till selånger igår så det får räcka för hans del. Adrian åkte lite karusell mm. Aurora ville också följa med men vi sa inte båda 2 dit så hon och jag satt hemma och tittade på massa barbie filmer som hon älskar. Hon gillar verkligen barbie. Och hon kan alla sånger snart utantill. Och i vissa är det ju även ballet dans och då dansar hon, ja ni skulle se vad duktig hon är. Man blir ju sååååå stolt. Ska ta och ringa och kolla med någon ballet skola om hon kan få börja, vilken ålder det är ifrån. Så hon kan få och och träna och bli ännu duktigare.

Nej nu ska jag ta och städa lite och göra lite nytta här. Hänga tvätten står ju också på listan.....

Så syrran vi ses sedan. Längtar massor att träffa er.

Skönt att det är fint väder och sol idag iallafall



Måste även ihelgen ta och plocka krusbären från buskarna och ta hand om dem. får se vad det blir bara, sylt kanske men har ju så mycket av det sedan vi gjorde på körsbären. Så kanske saft, jaja vi får se....
 


Grattis

STORT grattis till Mikaela som fyller 14 år idag.
Hipp Hipp Hurra önskar vi dig idag.


Vi kommer dagen som du har kalas och firar dig.

Denna helg!!!

Oj vilken värme det har varit i helgen. Men skönt också eftersom man vet att snart är det ju slut på sommaren och snön kommer.
Här har mandi byggt på trappen hela veckan eller rättare sagt det är ju inte bara byggande utan den gamla ska ju bort, man ska handla byggmaterial och så ska man ju göra grundjobbet bra också. Men så i helgen har han gjort klart den iallafall. Och oj så fin den blev, kan ju säga att jag är stolt över min man. Och det blev så fint med plankor mellan varje steg, ser ju mera ritkigt ut. Och sedan gjorde han även så man har något att hålla i när man ska ner så att man inte ramlar mm. Så nu ska vi bara fylla ut med mera jord och fixa till sidan så att även det också blir fint. Och få bort gruset på sidan av trappen.
Titta vad fint det blev!



Själv har jag plockat lite körsbär och skulle göra sylt men har ju så söta körsbär i vårat träd så de bränns så fort, så denna omgång fick vi kasta så ska ut igen och plocka mera, har ju såååå mycket så.


Sedan nu på kvällen kom en grannmamma över med Adrian för han hade cyklat omkull vid henne och slagit hål på läppen och brödde som bara den även näsblod så jag tog in honom och tvättade lite och sa till mandi att det är bättre att åka till sjukhuset så de får titta om de behöver göra något med jacket. Så mandi stannade hemma med Aurora då hon var så trötter och jag ringde mor o far och frågade om någon av dem kunde följa med mig upp så jag fick lite sällskap och bara det att få någon som satt med Adrian i baksätet så pappa kom hit och hämtade oss så jag fick sitta bak med Adrian hela vägen. Tack snälla för hjälpen, vad skulle man göra utan er.
Det gick bara bra där och då jacket inte var så öppet ändå och de inte kan göra så mycket där inne i munnen så läkaren sa att de läker så fint själv, så det var ju bra, han kände även på näsan och även den kändes bra så inget där heller. De var mest oroliga att han kanske hade svimmat enstund och det kunde vara hjärnskakning men han hade ju inte det och var varken trötter eller mådde dåligt så vi valde att åka hem utan att göra den där röntgen men de sa att om det skulle komma något så skulle vi komma tillbaka.
Han är ju så pigg så, precis som annars, bara sväld om näsan och en stor fläskläpp.
Även ett stort tack till mamman som kom hit med honom och hennes söner som tog hit hans cykel.


Så nu är det dax att sova.


Har suttit och lekt lite!!



Och titta vad jag fått till. Det är ju så snyggt alla som har sitt namn lite så där i bloggen men en fin symbol.
Sorry syrran att detta blev en fjäril precis som du har men de är ju lite olika och fjärilar är ju så vackra. Och hittade just nu ingen annan symbol eller bild som jag gillade.

Men som sagt detta var ett prov iallafall......
Jag vill ju också ha en sådan, men ser att denna inte blev så bra ändå. måste se hur jag ska få in den på sidan så att dne inte kommer med en kant runt och så att den alltid stannar här.

Roligt att leka lite

Hejsan!

Ja dagarna liksom bara springer förbi, för nu har man ju nästan gjort denna veckan också. Jobbar dagarna igen och det går bra men ryggen vill inte vara med så har ju så ont, känns mest på natten och morgonen.  Men nu har jag iallafall fått tid till läkaren så får vi se vad de hittar som orsaker denna smärta, och jag ska ju då även få tid till röngten för att även kolla den vägen vad det är som är fel. Så jag längtar som bara tills dess.

Träffade Marianne på Birsta en snabbis idag för hon hade ju varit förbi på gekås i ullared på vägen hem och jag beställde lite saker med henne så jag fick dem. Rör med fischer price gubbar, barnen gillar ju det i massor och det är verkligen bra saker då det verkligen håller all lek. Och de är ju så söta, lite blandat med pirater, bagare, djur mm. Sedan en my little pony häst som har vällingflaska och kan prata så söt
 så söt fast i rosa. Och oj så glad aurora blev när jag kom med den, Så nu har hon gått omkring med den hela dagen. Och matar den med flaskan. Gulligt!
Tack i massor för hjälpen Marianne!!!

Kom ju även på att jag inte har visat min ring som jag fick när vi giftade oss.  Kan ju säga att jag fastnade för den på engång. Den är så vacker.


Nej nu ska jag ta och hämta in Adrian han är ute och leker så barnen kan sova för det är ju även dagis imorgon också. Aurora är redan inne, hon vill bara sitta och titta på barbie filmer, hon gillar dem massor. Och kan snart alla sånger. Har massor av dem.
Och mandi han håller på att bygga om trappen ute, för just nu har vi inte ens en trapp så han tagit bort den gamla och dåliga. så nu är den nya på gång.



Tävling! Kan vinna en ROSA minidator från ACER

Hittade en tävling där man kan vinna denna underbara bloggdatorn från Acer och i den vackra färgen ROSA
Så titta in ni också och tävla hos denna tjej.



Det gjorde jag och nu ska jag bara hålla tummen och hoppas att turen finns med ibland. För vem skulle inte vilja äga denna underbara maskin. Och kan ju absolut inte bli bättre då den är rosa till och med.

Uppdatera lite!

Hade ju främmande i fredags av syrran och Mia.
     
så underbart att man har så bra vänner runt omkring. Hoppas att vi kan träffas snart igen.

sedan i lördags var vi bara hemma i tråkvädret som var. Och bestämmde att åka till Övik och paradisbadet på söndagen. Bara så att man fick göra något med barnen och så har man ju inte varit och badat något här heller.

Så söndag morgon åkte vi uppöver. Barnen hade det så roligt. Men det blev inga kort då man inte fick ta med väskan in till badet och hade ju ingen annanstans att ha kameran så det fick gå ändå. Det var roligt och kan ju säga att jag längtar tills de byggt klart här i stan så slipper man ju åka så långt. Och vårat kommer att bli så fint tror jag och nytt och fräscht.

Så på måndag var det dax att åter jobbet. Allt går ju bra men det gör ju ont. Men snart så ska jag ju få komma till läkaren och börja undersöka vad det är som är felet med min rygg.

Igår började Mandi att riva trappen, tog hjälp av grannen då den dels vad stor men oj så tung den var, men nu är den borta iallafall eller rättare sagt ligger ner i gräset, måste såga itu den så man kan kasta den. Idag vad han och köpte virke så nu är det snart dags att bygga. Ojoj så fint det kommer att bli. Och skönt med en ny och hel trapp som inte lutar.

Det var allt som har hänt här sedan sist.

RSS 2.0