Så kommer det lite blandat!

Ja detta blev ju som sagt en massa blandat och så men är ju lite iallafall. Här är allt ok, Aurora har varit så förklyld denna vecka, feber sedan i söndags och hostar tills hon kräks. Jobbigt! Men nu är hon bättre iallafall, fast då börjar ju Adrian med sin hosta. Men annars är ju allt bara bra! Och pappa har varit här och hjälpt mig massor, passade barnen så jag fick åka på apoteket och handla mm. Tänk vilka UNDERBARA föräldrar man har.
Oj så dagarna liksom bara försvinner, nu har även denna månad gått.
Adrian leker med granntjejen och de har så roligt tillsammans.

Och så jag med mina älskade!
(sovdax)


Och så en liten halsbandstjej kan vi ju bjuda på! och pusselbyggarna.
 

Sedan ska ju även moster få se så söt Aurora är i skorna som vi lånat av Nejma. Och till det fick hon ha fina vinterjackan! Oj så stolt hon var i de kläderna.


I fiskdammen fick Adrian två pistoler som man ska skjuta ut som plattor i. Lite luftpistol variant. Aurora fick en mugg som man ska måla på och det var verkligen poppis, så när vi kom hem så skulle de måla och hittade några vita skålar till Adrian som han fick måla på.
  
 Mina små konstnärer!!!!!

Plundringen som vi var på i söndags i Bergeforsparken. Men sca, så trevligt och barnen verkligen älskar att vara med. Tack Lena det var toppen! Men insåg nu att jag inte hade så mycket bilder, denna är ju bra iallafall på alla barnen i väntan på fiskedammen..... Så får väl hänvisa lite till syrran som har flera bilder på det i sin blogg.


Var på middag i lördags hos våra vänner och barnen satt och spelade, fast deras ena son Kent hade sprungit iväg då jag kom med kameran, de var ju så söta där de satt, Aurora, Kevin och Adrian.


Lite kalas bilder från Albins 7 årsdag!
     
Och så var Aurora och lekte och undersökte Nejmas rum!
  


Jag har fått en award!

Tack snälla underbara Marie för den fina Awarden som jag fått! Det värmer!

award202_25622004_25986661

Reglerna för den som vill:

- De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

- Länka till den bloggen du fick den ifrån.

- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.

- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Så jag ger den till

Syrran
Maria
Marie
(du får tillbaka den också)
Johanna


Grattis Albin 7 år!!!!

STORT GRATTIS TILL ALBIN PÅ 7 ÅRSDAGEN!!!!!
Hipp Hipp Hurra!!!!



Massa kramar till dig och även till dina syskon!
Vi ses sedan!

Barnkalaset!!!

Tack alla för alla fina presenter som Adrian fick, så glad han blev för allt.

Så nu har jag fått kort ifrån syrran från kalaset. Hon var ju snäll att stå för fotograferingen så suttit snällt och väntat på att få dem ifrån henne.

Så här kommer det massa kort:
     
Adrian leker med sina presenter, Alla barnen ville spela Playstation så det var spel kö, gulligt. så Aurora ville också titta på sin ljudbok som hon fick. Och så våra nya trevliga grannar

     
Susanna med dottern Saphira som även lekte med Emma, syrran med dottern Nejma och hennes mansbrorsdotter, så en liten trötter Aurora och sedan var det ju fikat också. Barnen fick glass med chokladsås det går ju liksom alltid hem det och till de som inte vill ha glass så var det även kladdkaka.
     
Japp det var fikat det! Sedan satt alla barnen och fikade och oj så lungt det var, kunde liksom inte tro att det var barn runt hela bordet.... Jag och min underbara syster!

   
Syrran och Alda, syrran och sin svägerska Susanna och så jag och syrran igen.


Så det var kalaset det och så kom M och barnen i måndags och vi åt lite lunch och fikade. Tack för alla de fina presenterna som Adrian fick.....

  
Lunchtime!!!! Söta Josefine hade full koll på läget med att checka av vart alla tog vägen. Och så tar vi en Aurora till.... Födelsedagsbarnen han åt fort han och stack sedan iväg, var ju spännande att kolla in alla paketen.

Tack alla ni som gjorde våran sons dag till en sådan underbar dag. Ni är guld allihopa.

Vi saknade dig Mia och barnen. De var hemma då lillan var sjuk, så hoppas att ni mår bättre och att vi ses snart. Först blir det ju kalas ute hos Albin.

Tänk att min älskade systerson ALBIN fyller 7 år på torsdag, alltså oj så stor han blivit och så fort tiden har gått. Moster älskar dig och dina syskon såååååå. Massa kramar!
Moster och kusinerna kommer på torsdag med paket.

Torsdag!

Japp så var det redan tordag igen, alltså vart tar veckorna vägen?????

Denna vecka har varit lugn, m stack till jobbet i måndags och kom hem igår igen.
Så i måndags var det ju så kallt så vi var bara hemma jag och barnen. Våran kära granne Emma kom över och lekte med Adrian och Aurora. De har så roligt tillsammans. Så vi gjorde lite pannkakor och barnen åt. Sedan lekte de lite till och sedan stack de hem till Emma och lekte lite till. Fortsatte även där sedan efter middagen. Alltså vilka härliga grannar vi fått. De är toppen! Och Adrian verkligen gillar att leka med Emma, så toppen att de bor så nära också så man kan titta ut och se att han kommer rätt.
Sedan i tisdags skulle vi ha varit till farfar men han var sjuk så vi tar det en annandag då han mår bättre igen. Så vi gjorde oss klara och åkte ner till mor o far och var med dem. Så mysigt att få vara med dem. Och barnen hade så roligt. Vi var i väg på Birsta en sväng, lämnade igen Adrians skor som han fick då han fyllde år och köpte andra. Sedan åkte vi hem till mor o far och fick middag där med dem. Sedan kom syrran med familj förbi och vi fikade allihopa. Mysigt!

Igår var jag bara nere på birsta en sväng ensammen så tyst och lungt var det, har ju liksom inte fått titta så mycket på rean här. Men det var ju nu så utplockat så. Men ändå så skönt att få komma ut enstund själv och bara strosa omkring. Sedan hem och tog bort all julen, hade granen kvar och lite små plock så nu är det jultomt här. Och oj så tomt det blir första dagarna efter men ändå så skönt att få bort den.

Idag har M och jag varit och handlat lite, passade på medans barnen är på dagis för annars är det ju så mycket som de små vill ha och det blir ju liksom inte det handlandet som man vill då. Så nu sitter jag här hemma och bara softar och tittar på tv:n. Sitter och funderar vad man ska ha på kalaset på söndag, så vi får väl se vad det blir.

Nej nu ska jag kanske ta och sy klart barnens nya gardiner till lekrummet så de kommer upp någongång, lite leds på dem som sitter där så nu ska de nya upp.

Ha det så bra!


Lite kort från Adrians kalas!

Så var det ju kalas i söndags och släkten var här och firade med oss. Så mysigt när alla träffas.
Adrian fick så fina presenter och han blev så glad. Alla barnen tyckte att det var så roligt att leka med hans paket och Rori blev en stor favorit som alla lekte med. Stor killen!
Tänkte bjuda på lite kort från kalaset också....

             
 
Så då har våran stora kille blivit 5 år. Tack alla för alla fina presenter. Adrian blev så glad för allt.

Så på söndag har vi mera kalas ett barnkalas då det kommer lite kompisar och firar med honom. Roligt!


GRATTIS Adrian 5 år!!!!

Vi vill idag gratta våran älskade son ADRIAN som fyller 5 år. Massa kramar och pussar.
Vi gratulerar, vi gratulerar våran Adrian idag. Hipp Hipp Hurra!!!!!



Alltså tänk att det redan har gått 5 år, vart tar tiden vägen. Våran stora kille.

RSS 2.0