Grattis Emil på 4 årsdagen!!!



Massa kramar från oss!!!!

Vi ses snart då vi kommer med massa paket!

Så var det fredag igen!!!!!

Oj så fort veckorna går. Tänkt att snart är det även jul igen, med detta tempo. Jaja man tar ju som vanligt en dag i taget. Är nu ledig från jobbet. Har ju jobbat mycket i sommar men nu är det mindre då ordinarie personal är tillbaka men men man får ju hoppa inte lite då o då iallafall kanske. Bara hålla tummarna att de ringer något.

Sedan imorgon ska vi på kalas hos Emil som fyller 4 år. GRATTIS Mosters stor kille. Vi kommer imorgon med paket.

Så sitter man här och väntar på att sotaren ska komma idag och sota kaminen är ju bra att det är gjort nu innan man ska börja köra den igen i vinter. Skulle komma under dagen idag så det blir till att snällt sitta hemma och vänta att han kommer.
Sedan kanske M, I och J kommer så barnen får leka lite.

Nej nu ska jag ta och gå ner och hänga lite tvätt. Är ju sådant när man är ledig.

Ha de så bra!!!!!!

Blivit utmanad av syrran att svara på lite frågor!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Erika
Så då kör vi =)

1.Vilken mat äter du ofta?
Oj då det är ju så varierande men korv och gryta är väl det som är mest här och så kött i olika former och med olika tillbehör.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller du hjälper till och dukar ut ?
Oj då svårt man vill ju inte känna sig ivägen men jag försöker ju att hjälpa till i den mån jag kan och så.

3. Var sitter du helst när du bloggar ?
Hemma i datarummet.

4. Köper du ofta Triss ?

Nej absolut inte, har liksom inte tur i vinster så det är liksom ingen ide

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester ? 
Oj då svårt men det är väl semester med familjen och då vi var i Albanien min mans hemland

6. Vilken tv kanal tittar du på mest ? 
olika, mycket tv3 tror jag


Jippi idag dax för barnkalas!!!!

Idag ska vi på barnkalas hos EMIL som fyller 4 år den 30 augusti. Mosters stora kille! Har ju även turen att få gå på kalas både denna helg och nästa då han fyller. Är ju inte alls fel det. Och syrran som alltid fixar och donar så mycket och massa gott fika. Och så ska jag ju få träffa min älskade syster och mina älskade syskonbarn. Gud så moster saknar er!!!!!

  EMIL 4 ÅR DEN 30 AUGUSTI!!!!
Men har idag barnkalas.
MASSA GRATTIS KRAMAR OCH PUSSAR FRÅN MOSTER; KUSINERNA OCH MANDI.

Vi ses snart då vi kommer med paket.

  Detta är grabbarnas favorit från Tekken.


Lite bilder från en dag på Furuvik den 16 juli 2008

  
Barnen blev så glada av att få träffa Nicke Nyfiken!



Det var roligt att få åka skrinda.

        

Gorillorna, ormarna, krokodilen och alla djuren var väldig populära. Sedan var ju även "I like to move it" där också.


 
En liten paus behövs ju också

 

Fick åka i floden, roligt!!!!

 

Och så var det ju kameler

   

Och karuseller i massor blev det. Fast detta är ju bara 2



Min älskade familj!

Stolt moster!

Ville bara visa min fina systerdotter. Fick detta fina kort av syrran häromdagen och ville bara visa alla så söt Nejma är. Titta vilken liten docka. Visst är hon fin.



Har ju även dessa två snyggingar till systersöner. Och det är sådana fina killar de. Moster älskar er alla sååååå mycket. Saknar er så att det gör ont i hela kroppen. Vi måste ta och träffas något. Massa pussar och kramar!

 

Måste bara få visa altanen!


 Så här såg det it förrut, med tråkiga stenplattor.

Så nu är altanen klar eller rättare sagt snart det saknas nu bara räcke runt så att det blir en fin inramning. Men ändå se så fint det har blivit. Fast det ska ju även bytas möbel där, är ju inte alls fint med denna plast nu då det är så fint. Ska vara en i trä istället.



Och så har M lagt marmorkross framför altanen vid rabatten och det blev så fint. Fast vi ska köpa mera och göra den lite bredare. Titta det är såååå fint. Är så nöjd över altanen.



Så då har jag delat med mig lite bilder på altanen. Sätter in flera bilder då det är helt klart också, med räcke och lampor mm.

Torsdag!

Så har man gjort en till dag på jobbet. Oj idag var det massa folk där men det är ju roligare än att det bara är lungt hela tiden. Tiden går ju liksom fortare då.

Sedan då jag kom hem så stack vi och handlade lite och tittade lite på virke till altanen för nu är snart golvet klart så då ska det bara bli staket runt om. Oj så fint det kommer att bli, kommer bilder sedan. Så ska m fortsätta i helgen. Längtar så tills det är klart.

Sedan längtar jag så tills imorgon för då är jag och barnen lediga och så åka till M och barnen. Det ska bli så roligt. Var ju ett tag sedan vi träffades nu, fast enstund i måndags hann vi med iallafall så det var roligt. Fick även låna I lite. Tack M var så mysigt att ha henne här.
Och barnen ska nog bada i nya badkaret då det ska bli så roligt att se dem.
Ses imorgon!

Sedan ska man jobba hela helgen igen. Men återkommer med bilder snart på altanen och lite mera roligt.

Ha det!

Stolt moster vill bara visa upp sina älskade syskonbarn!

Detta är de bästa syskonbarnen man kan ha!
Moster älskar er såååå mycket!



Massa pussar och kramar!

Tjenis!!!

Adrian men ny frisyr fast nu är det dax för klippning igen....

Min snygging med fixad frisyr och allt! Så fin så! (men nu är det dax för en ny klippning)



 

Och så våran prinsessa.

Massa pussar till er båda. Mamma och pappa älskar er SÅÅÅÅ!!!

Kolla in vilken snygg design man kan vinna!



Kolla så snygg!!!! Kolla in denna sida.

Hallo!

OJ så länge sedan man var här inne och skrev, men jobbar ju rätt mycket nu hela dagarna och då jag är ledig så har jag så mycket att göra hemma. Vi har fixat till i köket och bytt bänkskiva så nu är den svart och så snyggt det blev. Sedan håller jag på att måla om i trappen och allt som är träfärgat, har nu ledsnat på detta mörka och vill ha ljust så nu håller det på att bli vitt och det blir så rent och snyggt. Sedan nu i helgen var min sambo iväg med min pappa och köpte virke för att bygga en altan nere. Och sedan började de på att bygga lite också, det kommer att bli så fint och mera roligt att sitta där då än nu då det är stenplattor där och grus.

Har även i sommar haft vattkoppor, det började med sonen hade lite men ändå hade det, blev inte så dålig och knappt att de kliade för honom. Sedan 2 veckor efter precis då de blev lediga från dagis så blev Aurora dålig och dagen efter henne även jag. Hon var inte heller dålig bara jätte prickig och för henne kliade det lite mera än på Adrian. Och jag som jämt tänkt eftersom alla sagt att om man får det som vuxen blir man ju så sjuk men jag blev inte alls dålig bara jätteprickig och de kliade. Så oj vilken tur vi har haft det.

Sedan stack vi ner till Furuvik över dagen då vi hade blivit friska. Barnen längtade så och oj så roligt de hade det. Tittade på alla djur och åkte massa karuseller. Var så roligt.

Så man har ju hunnit med en del iallafall men mesta tiden går ju åt till jobbet, känns bara hemskt att vara från barnen hela dagarna från 10-20 men det går ju bra det är ju bara det att man inte är van eftersom jag alltid varit hemma med dem sedan de föddes. Men det är ju roligt för dem att vara med pappa också. De har varit både på stranden och varit och badat i bassängen och de tyckte att det var så roligt. Aurora älskade att bada så, Adrian är ju mera blyg och lite feg av sig. Aurora liksom till och med slängde sig från kanterna, ner i pappas famn. Oj så jag önskade att jag fått varir med. Men men en annangång. Är ju så då man ska jobba.

Ja så har man uppdaterat lite då. Händer ju inte så mycket här men som sagt sommaren går ju så fort förbi.

RSS 2.0