Så var vi hemma igen!

Japp nu har vi kommit hem igen. Kom på onsdagskvällen. Skönt att vara hemma igen.

Vi har haft det bra, varmt och skönt med ca 35 grader varje dag. Kom lite regn första dagen och sedan de sista, men det var nästa skönt. Vädret här hemma verkar ju inte ha varit så bra men då det blev fint här kom ju regnet där nere och nu regnar det som bara den där hörde vi på telefonen. Så det var ju skönt då att få komma hem.
Vi har gjort massor, hjälpt till med allt husgöra. Barnen har lekt massor med sina kusiner Vanesa och Helios. Även tremänningen Dona
    
Vi tog även Adrian till frissan och se så snygg han blev, ser ju så stor ut.
 
Vi varit vid Apollonia och tittat och oj så vackert det var där. Ruinerna och den fina kyrkan, och alla de fina statyerna som stod där.
     
Förstår ju att det är många som vill åka dit och titta och även knäppa sina bröllopskort. Medans vi var där var det 4 st brudpar där och gjorde sin film och sina kort. Vackert.

     
Vi var även till ett hotell en natt och var till stranden och badade och gick ner en sväng på kvällen och tittade på solnedgången, så fint. Skulle stanna på hotellet i 3 dagar men det blev liksom bara 1 natt för andra dagen var det sådan åska och kom så mycket regn så vi ville tillbaka hem igen.

Har även varit till M:s systers stad Vlore och badat. Skönt men där var det stenstrand och stenar i vattnet så det gjorde så inte att gå i och bada. Men skönt i den värmen att få bada lite iallafall.
       

        
De har då mycket frukt och grönsaker på sin gård så man önskar ibland att man kunde stanna och vara med och skörda allt och bara äta från träden. Vi åt iallafall deras päron och plommon från träden. Men sedan har de ju även granatäpplen, Vanliga äpplen, citron, apelsin, fikon, och massor med vindruvor. Och så mycket fina blommor.
  

  Se så vackert det är ovanför molnen, sista kortet har Adrian knäppt, visst blev det fint med solen i ena hörnet.
 Adrian gillade att fånga fjärilar, Se denna vackra som han tog innan vi åkte hem.

Och vilket härlig väder man kom hem till solen den bara skiner och det är ju ca 28 grader ute.

Så nu väntar bara jobbet på måndag.

Snart åker vi!!!!

Japp nu är vi ihop packade och klara och ska snart sätta oss i bilen och åka sakna ner över, barnen är så pågång så de vill inte sova så då är det ju även bättre att åka än att bara sitta hemma och vänta att få komma iväg.

Så får se om jag kommer åt en dator något och kan uppdatera lite under tiden annars får det komma när jag kommer hem igen. Så ha det så bra alla, och ha en trevlig sommar.

RSS 2.0