Godmorgon!



Ja man kanske skulle ta och uppdatera lite.
Alltså orkar inte sitta här på kvällarna så mycket nu, man kollar igenom lite snabbt mailen och andra bloggar. Men att ta tiden att uppdatera sin egen liksom inte hinns med nu. Ska försöka att bli bättre på både det och att höra av mig till vissa.

Dagarna liksom bara springar förbi, man lämnar barnen på dagis och åker och gör sin timmar på jobbet sedan är det dax att hämta barnen igen och hem göra mat och sedan känns det ju som om det nästan är dax för sängen och sova igen. Men vi kliver ju upp så tidigt så barnen behöver ju sova i tid.
Så såg man ju framemot denna helg med det vackra och härliga vädret som varit och vad gör det idag då, SNÖAR, nu får det ta och räcka med snö, nu vill vi att våren kommer så att det kan få bli sommar snart. Längtar så.

Titta in på denna länk och se så vackert det är i Albanien http://www.youtube.com/watch?v=A8fFzJaTY-o vet inte hur syrran gör för att få bilden hit så att det bara är att klicka på den men men detta går ju också.

Jaha så vad ska man hitta på i helgen då, jo det blir till att fixa klart i hallen då man ska ha främmande nästa helg är ju kalas dax här då. Så då vill man ju att det ska vara. Var i torsdags och köpte en tavla till trappen, det blev så fint. Blev ju liksom något mera och tavlan känns så fridfull med vattnet.
 (måste ju bara ta och måla klart hyllan också den ser ju hemsk ut så här......)

I veckan har jag handlat lite till barnen då det gick bra i haga så de fick lite nytt. Aurora behövde ju ny fleecejacka till dagis så hon fick ta dit den som vi hade hemma och så köpte jag en ny hem. Oj så glada de blev och ville prova allt på engång.
 
Har även handlat lite mera mest sommarkläder nu men har inte kort på allt. Är ju så roligt att kunna få köpa lite nytt. De blir ju så glada för allt. Får köpa mera sedan efter sommaren, då de alltid drar iväg på längden under sommaren så då blir väl byxorna för korta annars. Så vänta på höstens kläder och handla då.

Nej nu ska man väl ta och återgå till barnen och huset och allt som finns att göra här. Alltså man hinner ju inte med allt nu då man jobbar hela dagarna, kan ju bara säga att tvätten går varm här på helgen, även fast att man tar någon under veckan också. Helt otroligt att man kan ha så mycket tvätt.

Må så gott alla! Och ha en trevlig helg!
Just ja glöm inte bort att det är sommartid inatt.

066.gif image by tggp

Utmaning!

Fick en utmaning av Mia så här kommer då mina svar!

Svara med endast ett ord!

Var är din mobiltelefon? Hallen

Var är din ?
Ditt hår? Blondin
Din mamma? ljustadalen
Din pappa? Ljustadalen
Det bästa du vet? Barnen
Din dröm inatt? konstig
Din dröm/ditt mål? lycklig
Rummet du är i? datarummet
Din hobby? familjen
Din skräck? HMMM!!!! Att det ska hända någon i min något
Var vill du vara om 6 år? Hemma
Var var du igår kväll? Hemma
Vad du inte är? sportig
En sak du önskar dig? massor
Var växte du upp? Ljustadalen
Det sista du gjorde? tvätten
Dina kläder? Disney
Din tv? disney
Ditt/dina Ludde Lump (aka dammråttan), borta (just nu dammsugit klart)
Din dator? igång
Ditt humör? lungt
Saknar någon? japp
Din bil? SAAB
Något du inte har på dig? jackan (är ju inne)
Favoritaffär? massor
Din sommar? resa/underbar
Älskar någon? Många
Favoritfärg? svart
När skrattade du senast? förrut
När grät du senast? förrut

Japp det var mina svar det, jag utmaning ingen men den som har lust får gärna svara på frågorna hos sig


Måste ju få visa våran stiliga son!

Adrian i sina nya glasögon, se så fin han är! Våran stiliga prins!


Jaha så var helgen slut!

Japp det var denna helg det.
Så fort det ska gå med helgerna. Har tittar på melodifestivalen och visst att låten var ok men jag tycker att så många andra bra låtar kunde ha fått vinna istället och stå för sverige. Men ja vad säger man???? Så var tyckte ni andra om detta?

Sedan har vi bara varit hemma mest, Adrian och M var i lördags iväg på Kevins kalas och oj så roligt han hade haft. Tack Alda för ett bra kalas. Sedan var vi bara hemma och tog det lungt som sagt. M var ute med barnen en stund på kvällen innan de skulle sova och oj så de lekte i snö och hade roligt. Bra med frisk luft.

Sedan imorse fick jag lite sovmorgon, alltså oj så trötter jag var, sov som en stock. Så skönt att få sova lite. Sedan då jag klev upp blev det mera tvätt att köra och plocka ner de som torkar och sedan upp med det tvättade. Så det var klart så började vi att tapetsera hallen, oj så fint det blir. Vi har nu gjort i trappen den svåraste biten så nu är det ju bara de vanliga väggarna kvar och det går ju fort det. Alltså ni skulle ha sett hur m klättrade för att få upp tapeten, han stod på räcket och höll i väggen med ena handen och jag nedanför och gjorde den nedre delen. Men nu sitter den där. Ska bara hitta något snyggt att hänga där i trappen nu så att det blir en liten färgklick mitt i allt.
Var ju även sugen på att hämta upp färgen och måla i vardagsrummet men det får bli sedan nu tar vi ett rum i taget. Så snart är ju detta klart, då är ju frågan vad ska man fixa då då, jaja det kommer ju alltid något. Och till sommaren blir det ju att fixa trappen till baksidan. Så att den blir bättre och kanske med ett räcke, ja vi får se hur den kommer att bli.

Nej nu ska jag ta och hoppa i sängen och sova, det kommer ju en dag på jobbet imorgon också. Nu är ju praktiken slut och anställningen träder i kraft så då blir det ju lite annat.....

Kan ju slänga in lite kort också men det är en salig blandning, dels från nejmas kalas och så mammas kalas och ja som sagt massa blandat..... (men mera kommer nog en annan dag också, har inte tömt kameran än på det)

    

  Se vilka skillander från dag till dag, ena så stilig prins och andra så cool så....

     

Japp som sagt det var ju bara några stycken det men återkommer med flera då jag fått av de som har flera.



naten1.gif image by albanianglitters


Japp här är jag!

Har idag varit in till stan en snabbis och kan ju säga att det var ju inte igår som man gick där, nu hade ju jag ett ärende i stan så det gick ju fort in o fort tillbaka då jag skulle till läkaren.

Hos läkaren gick allt bra, han kände och klämde lite på leder mm och konstaterade att jag har en inflammation i axeln på vänster sida eller även höger men den var inte lika illa så fick kortison i vänster. Sedan fick jag gå och ta lite mera prover för att kolla lite värden mm, skulle kolla både stuma och mera reumatism, så nu ska jag vänta till veckan och se vad jag får för svar på de proverna. Sedan skulle vi annars kolla om mera tider på sjukhuset där de kan göra mera prover för att kolla allt med leder mm. Han säger ju att nu har de nog bara tagit de vanliga proverna än men de kan ju även göra mera och flera olika prover så de kan se om det är sådant. Annars finns det ju den som inte syns på prover också så nu bara vänta, och det är ju det som är så jobbigt när man har så ont. Som han sa att allt tyder ju på reumatiska besvär, och då jag har så ont på morgonen och är så sväld i händerna att jag knappt kan böja fingrarna. Så vi får väl se. Pratade även lite om vikten, men han ville inte göra något där förrän vi sett alla svar på proverna så bara snällt vänta även där.

Jaja det var ju inte meningen att jag skulle skriva om allt det där här men ville skriva av mig lite.

Fick ju vårkänslor idag, så härligt! Solen sken! Så längtar jag så till våren och sommaren, så det kommer lite blommor och löv på träden. Så vackert!
 
Körsbärsträden är ju så vackra i blom.

 
Och sedan kommer ju bären mumsigt det, så man kan äta, baka och göra sylt. Ska ju bli så roligt att se hur trädet vi planterade själva i somras blir. Spännande att ha ett träd som liksom växer med oss här.

Just ja så har vi bokat våran resa också, vi är i Albanien i juni. Så härligt! Komma till värmen och sedan även ha mera sommar då man kommer hem igen. Barnen längtar så att få åka tåg och flygplan.
The beach of Vlora Oj tänk att få hoppa i och bada lite.
 
Skulle så gärna vilja åka hit denna gång och få se ruinerna i Apollonia. Så vackert!

Grattis Kevin 5 år! Gezuar ditelindje!

Hipp Hipp Hurra till Kevin på 5 årsdagen idag. Gezuar Ditelindje Kevin!!!!

 

Jippi jag vann!!!!

Jippi jag vann tävlingen av det fina armbandet som var i tävlingen nedan. Oj så fin Aurora kommer att bli i det.
Alltså oj så glad jag blev.

Tack så mycket Sanna!!!!

Vilket vackert armband man kan vinna!!!!



Kolla vilket vackert armband man kan vinna, hos denna tjej!
Ja tänk att få prynda en liten tjejs arm med detta otroligt vackra armband.

Och att det är till förmån för barncancerfonden dessutom gör ju saken bara bättre.
Så titta in ni också och tävla

Grattis till mamma!

Grattis i efterskott vill vi säga till min älskade mamma, barnens älskade mormor och toppen svärmor.
(hann inte skriva på dagen då det var så mycket, men här kommer det ett GRATTIS)



Vi ses imorgon på kalas. Så mysigt att få träffas.
Var förbi till dem i onsdags med blommor till mamma då hon fyllde år. Ville ju träffa henne på dagen också. Så tittade in en snabbis.

Adrian!!!

Grattis Adrian på namnsdagen!!!!! Våran prins!



Onsdag!

Ska bara skriva lite snabbt om allt här.....

Dagarna bara liksom springer iväg.
Var ju ihelgen på 2 kalas hos Nejmam så mysigt att få träffa dem. Och oj så mycket fint hon fick.

Sedan ja så är man ju på jobbet igen. Och där springer dagarna iväg.
Idag var jag med Adrian på ögonkliniken då han hade fått en remiss från bvc för de tyckte att han såg dåligt på ena ögat på 4 års kollen. Så vi var dit och de tittade med alla sina bra maskiner och mätta och knäppte kort mm på hans ögon, fick ju droppar också så att pupillen skulle bli större så duktig så var han.
Så de kom fram till att han är översynt, även jag är ju det, mest läsglasögon men de tyckte sist att jag ska ha dem jämt men blir ju liksom inte av utan de ligger bara hemma, men nu ska det bli annat med det. Ska även jag börja att ha mina så jag är med Adrian.
Så han ska ha glasögon! Oj så söt han var i dem. Var ju ner på stan efter sjukhuset och provade ut, då det tar någon vecka innan de kommer så var ju lika bra att göra det på engång. Valde 2 för priset av ett, eller vad de nu säger, var ju bra ändå med 2 par glasögon för 1000 kr och så får man ju bidrag så det vart ju bara 500 helt ok tycker jag. Och bra att ha 2 par om det skulle hända något med dem.
Så vi valde båda paren i brun/brons färg ett par actionman och ett par utan märke så fint så. Återkommer med bild på honom då vi fått dem. Och oj så han längtar redan nu, sitter och frågar efter dem hela tiden så hoppas att det även kommer att gå bra då de kommer att han vill ha dem då också.

Jaja det var allt det.

Ha det så bra!


Söndag!

Japp så var det söndag igen! Så är det snart en ny arbetsvecka igen. Så roligt att faktiskt fått jobbet, man har ju något att göra på dagarna. Visst finns det ju att göra ändå på dagarna hemma också men det är ju ändå inte samma sak.

Så idag ska vi till Nejma på kalas. Tänk att lilltjejen har blivit så stor och nu fyller 2 år. Oj så fort tiden går. Längtar att träffas igen idag. Och idag får jag ju även träffa grabbarna, de var ju inte hemma igår och det var så tomt. Men idag så ska jag få kramas med dem också.

Idag firar vi ju även förlovningsdag, tänk 6 år har gått. Ja säger det igen oj så fort tiden går. Så än tänker man ju på förlovningsdagen tills man får en bröllopsdag att fira, hihi ja den kanske också kan få bli av i sommar. Måste bara sätta oss och planera mera om den. Men det blir ju iallafall efter Albanien resan.
 

Så idag är det massa firande Nejmas kalas och Albins namnsdag.



Ha det så bra!
Och ha en trevlig söndag, det ska iallafall vi ha.

Grattis Nejma 2 år och Albins namnsdag!



GRATTIS MOSTERS STORA TJEJ!!!
Och håller med tröjan SO CUTE!

Hipp Hipp Hurra!!!!
Vi ses sedan då vi kommer med paket!

Och grattis till mosters stora kille som har namnsdag idag! Grattis Albin!
MASSA KRAMAR


Nejmas barnkalas

Igår var vi och firade Nejma och Evelina som hade kalas tillsammans. Oj så fint de hade gjort. Rosa ballonger och glittergirlanger. Hello kitty tårta, chokladmuffins i rosa formar med hjärteströssel på. Sedan då vi skulle gå hem så fick barnen en pekbok och en så söt påse med tablettask, chokladbit och hello kitty klubba. Den var så omtyckt och Aurora pratade om den hela vägen hem.

Här kommer lite kort från kalaset!
           

Så det var en del iallafall. Det var så mysigt och trevligt!
Tack för en trevlig dag!

RSS 2.0