Morsdag!

  

Grattis på MORSDAG mamma.
Ja idag är det morsdag så stort grattis till alla mammor.
Här ska vi idag fortsätta att packa klart allt som ska med imorgon då vi åker ner till stockholm för sedan vidare på tisdagsmorgon till Albanien. Barnen verkligen längtar till att åka flygplan och träffa alla där nere.

Så idag får vi middagsfrämmande, mor och far kommer och även mormor och morfar, så ska vi grilla lite och mysa innan vi åker. Så roligt att få träffas lite innan resan. Och mormor och morfar ska ju hämta nyckeln hit och kolla igenom allt igen då de ska bo här hos oss medans vi är borta, så det är ju bra det att man har någon som passar huset och allt.

Nej nu åter till allt som måste göras. Ska försöka att titta in något under tiden där nere. Men man kan ju inte lova allt, så jag hoppas att jag kommer in och uppdaterar lite iallafall annars kommer det MASSOR när jag kommer det LOVAR jag.


Oj oj så fort dagarna går

Dagarna bara springer iväg. Har idag varit med Adrian till tandläkaren och imorgon ska ha på återbesök hos ögon och kolla hur det går med glasögonen. Han är ju så duktig att ha dem på sig.
Och snart är det ju helg igen och sedan åker men ju bort. Skönt med lite semester. Får träffa familjen där nere.

Har även fixat en del inför bröllopet så nu är det mesta klart. Skönt att ha det mesta fixat innan man åker så det är bara att fixa maten då mm.
Har ju beställt en klänning. Hoppas att den är så fin som den var på bilden, men det tror jag för alla andra kunder som handlat där var så nöjda med sina.
Sedan var jag in och kollade på en ring jag hittat i måndags men den fanns inte hemma så de skulle ringa runt lite och leta stl och sedan ringde upp mig och sa att den fanns så den var nu skickad och idag ringde de mig och sa att den redan kommit fram så jag åkte in och tittade på den så att jag även gillade den "live" liksom. Och jag kan bara säga att JA jag gillade den verkligen, ville ha med mig den på engång men den ska ju graveras så jag får vänta tills jag kommer hem för att få den. Ja även den är jag nöjd med. Kan absolut inte hitta någon vackrare. Verkligen älskade den ringen. så nu får man vänta till dagen D så man får den på fingret.
(vill inte visa den rätta ringen än men bild kommer jag lovar både på ring och klänning)

Japp så här ska man börja att packa eller rättare sagt packa klart, har ju kommit bra långt på väg med det. Det som ska med är ju iallafall framme och ska nästan bara packas ner, sedan ska man ju fixa lite småsaker som också ska med.

Sedan ska man ju även fixa lite hemma innan. Som städning och plockning mm, det är ju något hela tiden.

Nej nu ska man få sova, kommer ju en dag på jobbet imorgon.


Stutsmatta bus

Barnen lekte och höll igång.






Lite mera nya kort

Måste ju visa Auroras nya cykel som hon fick av mormor o morfar när hon fyllde 3 år.






Auroras barnkalas 10 maj


Oj så roligt det var att träffa alla. Och tack för alla fina paket, Aurora var så glad. Hon fick ju så mycket fint. Hello Kitty klänning, playstation 2 spel, paraply, solglasögon, diamant örhängen, tvålar och läppglans, vattenflaska med hellokitty, barbie med cykel, såpbubblor och utespel. Massa fint!


Grillning med vänner

Vi hade över lite vänner på grillning förra helgen. Vi hade så trevligt och barnen lekte och höll igång hela kvällen. Vi grillade foliepaket med fisk o potatis och så var det ju kött. Det var så gott.


Grattis våran prinsessa Aurora 3 år



Imorgon måndag fyller våran prinsessa 3 år. Massa kramar och grattis till dig från mamma, pappa och store bror Adrian.
Vi älskar dig massor.

Alltså tänk att det redan gått 3 år, vart tar tiden vägen, känns ju som om det var igår hon föddes.

Har idag haft främmande av alla kompisar och barn så vi har haft lite kalas, och hon har fått så fina presenter och oj så glad hon blev för allt för fint.
TACK ALLA!
Återkommer mera om det sedan när jag har mera tid. Och med kort.

Här igen!

 Vill ju visa den fina spaden som vi fick då grannarna var över hit. Så fin! Återigen TACK!

 Mandi och barnen var ute och stutsade lite. Så roligt de hade det.

  
Så härligt när det börjar växa i blomlandet. Så fint! Och påskliljor har vi också de är ju så fina.

 Var iväg på birsta enstund igår och titta vilket fint fotoalbum jag hittade, tänkte jag skulle ha det sedan till alla bröllopsbilder. Fint eller hur!

Så idag skulle vi ha varit på kalas för Isac som fyllde år i slutet på april men jag är ju så förkyld och ska försöka kyrera mig till imorgon då vi har kalas för Aurora här, så vi får se om Adrian kanske skulle få åka med moster och kusinerna enstund. Han ville ju så gärna gå på kalaset också. Och jag skulle gärna vilja träffa syrran och Helena och alla barnen, men krafterna är liksom lite slut, och så har man ju så mycket att göra till imorgon och måndagens kalas. Hoppas att det är okej ändå Helena och vi kan träffas något annat framöver.
Ska ta och prata med syrran snart och se hur vi ska göra.
Sedan ska vi ju även ha middags gäster idag, vi ska grilla lite men det är ju inte riktigt grillväder idag men det går ju iallafall, och jag som har så mycket att fixa. Men jag ska göra massa nu på morgonen så kanske det löser sig. Och inför måndag också, då man även ska jobba ända till kl 14 och sedan till sjukgymnasten och börja fixa ryggen. Ska bli skönt att få till den. Så kommer man ju hem och gör lite snabb middag och sedan kommer ju familjen för att fira Aurora. Roligt att få träffa alla igen. Är ju långt emellan gångerna ibland. Och Aurora ska ju få en så fin cykel av mormor o morfar, ska lägga in bild på den sedan. Men den är svart och rosa, så snygg. Och massa Hello kitty saker som sängkläder mm och oj så glad hon ska bli. Som sagt återkommer med bilder sedan.
Så man kanske ska börja fixa lite tårta mm till imorgon, undra vad man ska hitta på för tårta då???

Nej nu är det dax att återgå till husgörat här igen.
Ha det så bra!

Tänk att få vinna denna LÄCKRA telefon!

Hittade en tävling inne hos KENZA där man kan vinna denna snygga telefon.

En Nokia n07, och att få ha en sådan telefon skulle vara toppen, den är ju så

Nokia N97Nokia N97
Alltså se så vilken underbar telefon, jag vill HA DEN!!!!
Så min motivering är helt enkelt att jag vill vinna den. Och då jag så sällan har turen på min sida så ska jag hålla tummen ännu mera och önska så mycket jag kan.

Titta in lite!

Sitter här på tittar lite på tv:n och hör regnet bara vräker ner ute. Alltså att det kan regna så mycket, är som om himlen öppnat sig. Tur att det inte åskar bara, för detta moln ser ju inte alls snällt ut.

Är fökyld och som tur är så känns det ju lite bättre, vill ju vara frisk nu när vi ska ha kalas på söndag för Aurora. Sedan även kalas på måndag då hon fyller 3 år. Våran stora tjej.
Ska bli så roligt att träffa alla vänner och barn på söndag och så hela familjen på måndag. Är ju inte så ofta som man ses nu förtiden.
Sedan får man ju se framemot bröllopet till sommar, då man även får träffa hela familjen och alla vännner.

Ja och snart är det ju dax för resan alltså oj så fort det går, man har ju hela tiden tänkte att ja men det är ju i juni men nu är det ju bara några veckor kvar sedan åker vi. Ska bli skönt det att få lite semester.

Nej nu är det nog dax att börja tänka på sängen och att sova lite är ju så trötter. Ska ju upp tidigt imorgon igen och iväg till jobbet.

Sedan i helgen blir det till att baka och fixa inför kalaset.
Ha det så bra!

Japp då en till sak avklarad till det i sommar

Ja nu har jag fixat klart inbjudningskorten så nu ska man snällt bara vänta på att de kommer och skicka iväg dem. Spännande.
Så skönt att det mesta börjar att falla på plats. Nu ska man fundera över maten och sedan ska den ju lagas mm men det får man ju ta när man kommer hem från semestern. Men det är ju bra att det mesta är klart och planerat innan man åker för ska ju vara borta i 3 veckor, och när vi kommer hem så är det ju bara ca 2 veckor så ringer de klockorna.

Jag blev faktiskt nöjd med korten, fanns ju så mycket fint att välja på men dessa var stilrena och jättefina.

En vecka till!

Japp så var det söndag igen, inte ovanligt att jag tittar in här då och uppdaterar lite.
Så vad har hänt denna vecka som gått då, var med Adrian på bvc för han skulle få 5årssprutan och det gick jättebra, han sa ingenting utan var så duktig så.
Sedan har man ju jobbat som vanligt. Denna vecka var ju en dag kort iallafall så det var skönt med lite långhelg.
Var på sista april middag hos syrran med familj. Hon hade gjort då god mat så, hon kan hon. Vi fick grillat, kyckling och svampspett, ugnspotatis och så en sås som så god med svartkaviar och rödlök, mums. Var även hambugare med hemmagjort bröd. Och god sallad. Allt så gott.
Sedan fick vi rabarberpaj till efterrätt och oj så gott.
Vi var ner till fagervik och tittade på majbrasan, så fint så. Aurora och Nejma delade vagn. Se så söta.....
    

Sedan i fredags så hade jag målningstjänst här hemma. Målade både taket och väggarna i vardagsrummet. Inte så stor skilland blev det men lite ljusare och vi vet ju att det är nymålat och rent o fint.

Sedan igår tittade syrran och barnen förbi lite på vägen hem från birsta så det blev lite fika på altan och hopp på matten.
 (får återkomma sedan med mera kort ska kolla om syrran hann få något mera)

Sedan igår kom grannarna Maria, Jonas och Emma över för vi hade bjudit in dem på grillning. Så trevligt att ha så bra grannar. Vi fick en så fin välkommenspade att sätta på väggen. Den var såååå fin. TACKAR!
Vi grillade kött, korv och lax. Det var gott. Och till efterrätt så hade vi lite ostkaka och glass.
Det var roligt att ni kom över. Ska vi göra flera gånger.

Och ja idag då ska vi fira min morfar som fyller år. Grattis morfar i förskott. Vi ska vara nere hos mor o far.

Så ska jag baka lite så det är klart tills nästa vecka då Aurora fyller år. Tänk sessan blir 3 år, oj så fort tiden går.

RSS 2.0