Titta in lite!

Sitter här på tittar lite på tv:n och hör regnet bara vräker ner ute. Alltså att det kan regna så mycket, är som om himlen öppnat sig. Tur att det inte åskar bara, för detta moln ser ju inte alls snällt ut.

Är fökyld och som tur är så känns det ju lite bättre, vill ju vara frisk nu när vi ska ha kalas på söndag för Aurora. Sedan även kalas på måndag då hon fyller 3 år. Våran stora tjej.
Ska bli så roligt att träffa alla vänner och barn på söndag och så hela familjen på måndag. Är ju inte så ofta som man ses nu förtiden.
Sedan får man ju se framemot bröllopet till sommar, då man även får träffa hela familjen och alla vännner.

Ja och snart är det ju dax för resan alltså oj så fort det går, man har ju hela tiden tänkte att ja men det är ju i juni men nu är det ju bara några veckor kvar sedan åker vi. Ska bli skönt det att få lite semester.

Nej nu är det nog dax att börja tänka på sängen och att sova lite är ju så trötter. Ska ju upp tidigt imorgon igen och iväg till jobbet.

Sedan i helgen blir det till att baka och fixa inför kalaset.
Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Erika

Myyysigt med allt framöver =)

Puss ses på söndag om inte före =D

2009-05-08 @ 07:56:11
URL: http://mammamuratovic.blogg.se/
Postat av: Marie

Hello vännen

Vi längtar tills på söndag vi =)

Ska bli sååå mysigt å få ses igen

Du har även en utmaning å hämta i min blogg

See you sunday

Kramisar

2009-05-09 @ 09:20:54
URL: http://www.mariescorner.wordpress.com
Postat av: Veronica

Hej hej =)

Jo tack de går bra med bebis, han trivs så bra inne i magen att han inte kommit ut än. Han är iof inte beräknad förräns den 18:e maj de e bara jag som e less nu =)

Ja vi är stolta saab ägare nu till en 95:a 08 turbo bio eller nått sånt. Vi köpte den för 149.000 och på måndag så får vi hämta pärlan. Vi är nervös för alla pratar om alla fel som brukar uppstå samt att dom ska ju lägga ner saab. Vad har ni för en modell, har ni haft tur eller otur med eran? Eller känner ni fler som har saab och hur nöjd eller icke nöjd är dom?

Krya på dig i förkylningen och hoppas att ni får en kanon helg med kalas å allt. Kramis

2009-05-09 @ 11:11:56
URL: http://draken77.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0