vi ska ................................................

japp som en del vet så har jag ju länge sagt att vi funderar på att gifta oss, så nu kan jag avslöja att vi har bestämmt ett datum så det känns bra det och det blir av i sommar. Roligt!
Så nu är kyrkan bokad och har hittat en festlokal som var helt toppen alltså oj så fint det var där. Kan inte bli bättre än så. Och stort och mycket plats. Jag är hel nöjd så nu är även den bokad och bestämd så nu är det bara kläder kvar, barnen är ju klara med ska ha till mig och M, och så maten mm så det finns ju massor kvar att planera och tänka på.
Så idag då vi var och tittade på lokalen så stod det en skoter utanför som killen hade så Adrian skulle få åka med vågade inte riktigt men de fick sitta på den iallafall så söta de var och med den värmen som varit idag så ser det ju lite roligt ut, var kanske 20 grader varmt och de sitter på en skoter i snön. Härligt!

Ja som ni ser, klädda för värmen utan jacka och allt men så sitta på skotern i de snöplättar som var kvar, och smaska lite godis på det, kanondag hade de.



jaha så har denna vecka också gått!!!

Ja alltså säger nog det varje vecka men oj så fort dagarna går. Man hinner ju inte med så mycket och dagarna går ju åt att jobba och sedan är det ju nästan lägg dax igen då man kommer hem.

Denna vecka har barnen fått upp stutsmattan så de hoppar nästan hela dagarna och oj så roligt de har där. Bjuder på några kort. De både hoppar och gör trix som kullerbytter. Sedan kom granntjejen över och hoppade lite med barnen, oj så roligt de hade det. Tog även fram rutchkanan så de har massa att leka med.
    
LIte blommor har kommit upp på gården också så fint.


Sedan var vi i fredags på kalas hos Kent då han fyllde 3 år, oj så busiga grabbarna var.
  

Idag var vi ute hos syrran och myste lite, Mia med barnen var också där. Tack för en toppen bra dag tjejer och alla goa barn. Och tack syrran för allt gott. Hoppas att vi ses snart igen.
    

Söndag igen!!!!

Oj så fort veckorna går. De liksom bara springer förbi.

Vad har vi gjort här då. Ja som vanligt jobbat o jobbat, när man väl kommer hem så är det ju middag och sedan är det ju nästan dax att sova igen så att barnen orkar att kliva upp dagen efter igen. Men men de är glad och springer iväg till dagis på morgonen. Så det känns ju så bra det.

Ute cyklar och leker de som bara den.
 

Några bilder sedan mandi fyllde år och påsk. Blev ju inte många men några iallafall.
    


 
Det var ju lite nya kort iallafall.

Sedan var jag och handlade lite nya mattor till tvättstugan i påsk, och kom även hem med nya lampa till köket, nu hade den andra gjort sitt där, då jag har haft den sedan jag flyttade hemifrån så var det lite dax för en ny. Gillar ju den andra också men jaja nu dax att förnya sig lite. Blev även en tavlehylla till datarummet. Köpte även färg så nu ska det målas om i vardagsrummet och datarummet så här är det lite att göra framöver. Men det är ju så roligt att fixa till hemma och göra fint. Undra vad man ska ta an för projekt sedan då. Fast jag vet att det är massa ute jobb också som kommer då vi måste fixa trappen och slänten på baksidan. Så det finns ju alltid saker att göra. Just ja hela staketet ska ju lackas också. Och det är ju en del det.


Så igår grillade vi till middag och när vi var klara och hade ätit klart så skulle mandi och barnen gå ut på balkongen och då hade en lite fågel flygit in på inglasade delen så mandi fick fånga den och hjälpa den ut för den var rädd och flög in mot fönstren. Tur att den klarade sig och inte blev skadad.
   
(sista blev så suddig men skulle ju vara snabb innan fågeln flög iväg)

Så det får vara allt för idag. Ska ta och fixa lite hemma och sedan kanske det blir en tur till birsta.

Söndag!

Jaha då var snart denna påsk förbi också, så fort dagarna går. Snart är ju April också slut. Och våran resa närmar sig med storm steg, snart är vi ju där.
Så skönt att det går åt rätt håll ute och att snön håller på att försvinna, för nu är man ju ganska trött och leds på snön. Fast att den är mysig på vintern men det har ju kommit så mycket så nu räcker det, och den får gärna försvinna.
Det är ju 2 st här som längtar till stutsmattan mm. cyklingen är ju också på gång, den det har de redan gjort, var ute och cyklade i helgen, det var så roligt. Och Adrian hoppade upp på sin cykel och bara cyklade iväg, som om han inte gjort annat, var kanske lite ranligt, men det har ju gått länge sedan de cyklade sist.

Igår var vi på en underbar påskmiddag hos syrran, oj så gott allt var. Underbar stek, lamm, potatis, ris och sås. Och massa annat gott. MUMSIGT! Sedan till efterrätt hade hon gjort safransglass och kladdkaka med noblesskross, oj så gott det var. Hon kan hon. SUPER TACK för en trevlig middag

Barnen fick så fina påskägg. godis, nesessär med massa innehåll, bok och kyckling med godis i. Så fint och de var så glada.
Adrian ville stanna och leka lite till så han fick det och sedan ringde syrran att hon ville han hem så jag hämtade honom. Trodde kanske att han ville stanna och sova men inte denna helg. Hade ju sovit över hos mormor och morfar natten till lördag. Både han och Aurora, de hade haft det så mysigt och det var allt de pratade om när de kom hem på lördagen. och allt hade gått jättebra. Så roligt att de får prova. De behöver ju det, är ju alltid hemma och med oss så bra för dem att få lära sig att sova bort lite. Det var nog mest jobbigt för mig, det blev ju så tomt här och jag är ju van att alltid ha dem runt mig. Men det var skönt att höra att allt gick bra.

Så nu är snart denna helg över och man ska tillbaka till jobbet på tisdag.

Hoppas att alla har haft en toppen helg!

Glad Påsk!!!!



Japp  nu är det Påsk!!!!
Önskar alla en trevlig och bra påsk. Hoppas att ni får massor med goda påskägg. Imorgon ska vi till syrran med familj och äta middag. Så mumsigt! Och så får man ju träffas och mysa med barnen. LÄNGTAR!!!!!

Ha det så bra!

Och så vill jag skicka ett STORT GRATTIS till Marianne som fyller år idag! Hipp Hipp Hurra!!!


Så nu är helgen över!

Japp då var denna helg förbi. Imorgon ska man åter till jobbet och göra sina timmar denna vecka, men denna vecka är ju en jobb dag mindre, tänk 4 dagars helg ledigt. Härligt!
Och så är det ju påsk också, ska på lördag på middag till syrran, mumsigt. Hon kan ju laga mat hon, mor o far och mormor och morfar ska ju också dit så det blir påskfirande som vanligt bara ute hos syrran istället.

Idag har jag tvättat massa kläder och plockat in massa nytvättat, alltid är det ju massor då man är ledig och högen liksom  bara växer hela tiden.
Sedan stack jag barnen och mandi ner på birsta lite och handlade. Jag fick nya puma tenniskor så fina. Adrian har kommit in i en jeansperiod så det ändå han vill ha på sig är jeans så han fick ett par nya. Sedan köpte vi madagaskar 2 så vi har suttit och tittat på den hela eftermiddagen/kvällen, så mysigt.

Nej nu ska jag nog ta och börja plocka iordning här inför imorgon och sedan sova lite. Trötter kan man ju lungt påstå. Så nu vill jag sova och det med STORA bokstäver.

I veckan ska jag ut och ficka lite påskägg. Får se vad man hittar på då då, ett är ju nästan klart iallafall. Hoppas den tjejen blir glad för det. Moster stora tjej!
(nej då syrran lovar det är inte en kyckling)



Sovgott!

Oj så dagarna springer förbi!

Ja som sagt tyckte att det var måndag häromdagen och nu är det redan lördag igen, alltså oj så fort dagarna går. Men det är ju skönt då det går åt rätt håll ute också.
Som idag regnar det men det är ju bra för snön det så den försvinner fortare. Nu vill vi ha sommar och grönt, så man slipper ta på sig alla ytterkläderna, börjar ju att bli varmt att vara så påklädd. Och barnen blir ju så leriga och smuttsiga ute nu på dagarna. Och så kan man ju vara ute och leka mera, ställa fram alla saker på gården för barnen att leka med och ta fram cyklarna deras.
Och resan kommer ju med stormsteg, så häligt. Barnen ser verkligen framemot att få åka flygplan till albanien och träffa alla och leka med sina kusiner där nere.

Nej nu ska jag återgå till att plocka och baka klart tårtan här. Så jag återkommer med lite kalasbilder sedan kanske.

Ha en trevlig helg alla!

Grattis Mandi!

Barnen och jag önskar våran älskade pappa och man, stort grattis på födelsedagen. Grattis Mandi!
Hipp Hipp Hurra!

Så idag ska vi ha lite kalas här, familjen kommer sedan. Så mysigt att få träffas lite, är ju inte ofta man träffar alla.


lite nytt kanske!!!!

Japp då tittar man inte lite igen och skriver några rader.

Är idag hemma då dagis ringde precis när jag kommit till jobbet för Aurora hade kräkts, vilket hon gör av hostan men nu sa de att det bara hade "sprutat" rakt ut. Men jaja ok jag åkte och hämtade hem henne och tog även med Adrian då jag ändå skulle dit så slipper jag ju åka igen. Och jag kan ju säga att än har det ju inte kommit mera kräks så. Och det är ju 3 timmar sedan nu. Och kommer det inge mera så skulle hon få gå igen imorgon för då vet vi ju att det inte var magsjuka iallafall.
Och nu vill man ju inte vara sjuk då vi ska ha lite kalas på lördag också. Vill ju träffa släkten lite, är ju så sällan man träffar alla. M fyller ju år så.

Japp nu är hallen klar, oj så skönt att man har ett projekt mindre nu. Och det blev så fint. Trappen har jag ju redan visat och här kommer en bild på väggen där vi har spegeln. Satte upp blommor på väggen och det blev såååå fint.


Var i måndags iväg på massage hos min farbror och det var sååå skönt, ryggen känns så mycket bättre. Och medans jag var där så tog m med sig barnen ner på birsta och köpte en stutsmatta.....


Vi köpte en med nät runt så man inte behöver vara så orolig att barnen ramlar av känns ju liksom mera säkert. Och kan ju bara säga OJ så glada barnen blev, nu går de bara och väntar på att snön ska smälta så de kan få ställa fram den.

Så får återkomma med bilder på invigningen av den då den står framme och barnen leker där.

Ja här var det inte så mycket nytt, dagarna liksom bara flyter på här. Och det går ju liksom så fort på jobbet också, man hinner ju bara dit så ska man ju hem igen, men det är ju skönt när dagarna går fort.

Och så skönt att det smälter och går åt rätt håll ute, så snart är det grönt ute igen, härligt!

Och snart är det ju påsk också, då är vi bjudna till syrran på middag, så trevligt. Tack! Dit kommer även mor o far och mormor o morfar så det kommer att bli mysigt det.

Nej nu ska jag återgå till barnen som sitter och tittar på tv:n. Är ju dags att göra lite lunch och sedan kanske man ska gå ut enstund.

RSS 2.0