Söndag!

Ja då har snart denna  helg också gått förbi.

Var i fredags iväg till Haga med kläder som barnen vuxit ur som jag skulle prova att sälja, hade även med lite leksaker som bara står så även prova att sälja iväg dem.

Sedan i lördags var vi där i Haga och köade som så många andra. Oj så tidigt så många var igår helt otroligt alltså. Jaja fyndade lite iallafall.
Adrian fick batman mysbyxor och tillhörande jacka för 50 kr det var ju bra det tycker jag. Blev ingen bild på det. Men då Adrian har börjat att gilla att titta på Scooby Doo så hittade jag 2 st videofilmer till honom så han kan även nu titta på dem i lekrummet så det var ju även det bra. Bara 10 kr styck. 
Men så köpte jag fisher price hus till barnen men då mest till Aurora
 
Och tänk detta som kan kosta 500 kr på affären betalde jag 80 kr för, det kallar jag fynd. Barnen lekte hela kvällen och nu hela morgonen med detta. Så roligt det. Blev även en fisher price bok till Aurora då hon älskar böcker så har ju fått läsa den några gånger redan.

 Fleecejacka till Aurora med bamse på (eller rättare sagt brummelisa) Så fin så.....

 Och titta denna fina kofta med mimmi på. Den är vit med guldtrådar i och så är mimmitexten i guld och mimmis detaljer i guld, så glad för denna. Tack M för att du hittade denna. Och så kostade den ju bara 30 kr det är väl ett klipp det om inte annat. Längtar att ta på Aurora den. Hon blev så glad så.

 Och så denna fina slipover med mimmi, så Aurora var ju såååå glad då jag kom hem med mimmi kläder och jag så glad för att jag hittat dem. Denna betalade jag 20 kr för och det var ju inte alla mycket pengar det inte.

Så idag  söndag sitter man snällt och väntar på att klockan ska ticka iväg och bli 17:00 så man får hämta hem det man inte sålt ska bli spännande att se vad som är kvar. Och så får man ju hämta pengarna ska bli roligt att se vad man har tjänt. Att inte klockan kan gå lite fortare så man får se.

Sedan har man ju varit och handlat lite till barnen ett par dagar nu. Fast det är ju mest någon vecka emellan, får se om det kommer bilder på sådant också framöver, har ju hittat så mycket fint. Och bra eftersom barnen vuxit så mycket över sommaren. Men som sagt vi får se om bilder kommer.
Har även haft den turen att jag fått köpa kläder till Aurora från M och hennes kompis M så det var ju jättesnällt det. Så bra att veta vart kläderna kommer ifrån tycker jag. Och de är ju knappt använda och för nästan inga pengar så tack tjejer.

Nej nu ska man väl ta och slänga in en stek i ugnen så man har middagen på gång. M åkte ut lite med A för att han ville titta lite på Birsta innan han ska med tåget. Så barnen och jag tar det lungt hemma. Ska väl ta och gå ut lite också kanske är ju bra väder men synd att det blåser så.
Fast nu är det sovdax för Aurora så ska lägga henne första enstund.

Och imorgon kommer M och barnen hit så vi ska fika och leka lite. Mysigt!!!!

Syrran saknar dig och barnen, vi kan väl också träffas något framöver när du är ledig.
Pussar och kramar i massor till er.

Ha det så bra! Hoppas att alla haft en bra helg och ha en fortsatt trevlig lördag!

Kolla in denna tävling man kan vinna en parfym!



Denna tjej har en tävling där man kan vinna denna härliga parfym. Så titta in ni också och delta.....

Så var det måndag igen och en ny vecka!!!!!

Oj så fint väder vi har haft i helgen. Underbart med sol och varmt så här i hösttider, så härligt att vara ute och fixa med allt.
Jag jobbade i lördags, blev ett pass hela dagen men det var helt ok eftersom det ändå var det ända passet jag hade den veckan. Lite konstigt men ändå.
Förkylt är det här men tänk att det redan är på väg bort så skönt, det var nog den värsta dagen i lördags för då var jag täpp ena stunden för att andra så rann det bara från näsan, kände ju inte så jätteroligt att stå med kunder men det gick ju bra ändå. Så bra att de förstår.

Idag ska jag in till Arbetsförmedlingen en snabbis och prata med min handläggare av som händer med mig nu då mina dagar på stämplingen är slut, ska få något som gör så att jag kommer upp i en ny period och det är via försäkringskassan om jag inte förstått helt fel. Behöver ju ca 100 timmar till så är min nya period klar. Så hoppas att det löser sig. Är ju inte så mycket timmar på jobbet heller, 2 dagar på en hel veckan är ju inte alls mycket.

Sedan efter det ska jag hämta mina gobarn på dagis och hem och klä om lite för sedan ska vi till våra kompisar i Timrå och fira mamman som fyllt år. Och så får barnen leka lite.

Imorgon och onsdag är barnen lediga så då ska vi vara hemma och mysa. Fast på onsdag ska vi nog träffa M och barnen. Var ju så länge sedan barnen fick leka nu. Träffade ju M och lill J på birsta i fredags så vi gick på en liten shopping tur och det är ju aldrig fel det inte. Tack M för sällskap.

Nej nu ska man kanske ta och gå och göra lite nytta här hemma innan man måste iväg till stan och AF. Måste ta och gå ner och märka alla kläder som ska säljas till helgen. Hoppas att jag får bort lite mera denna gång. Sålde ju bra förra gången så det var ju roligt det så man fick handla nytt till barnen.

Våra älsklingar!!!!
  

Kort sedan barnen och m var på byggan vid malansbadet, Alnö i bakgrunden. Så fint så!!!
  

 Våran lilla snickare!

Norra berget söndagen den 14:e september

Här kommer lite kort från Norra berget som jag lovat. Det är min älskade familj, med mor och far, syrran och barnen, farmor och min faster.

                                     

Så det var det! Se så härligt och mysigt vi hade det.

Hej hopp!!!!

Hoppas att alla har det bra där ute. Nu är verkligen hösten på väg. Är så kallt i luften och träden är så fina nu när de börjar att bli blandade färger. Visst är det vackert.



Igår hade vi bokat in träff på Norra Berget hela familjen. Det var vi, syrran med barnen, mor o far, faster och farmor. Det var så mysigt och farmor hade gjort så gott fika med sig. Jag hade bakat en sockerkaka med äpplen från vårat äppelträd och den gick ju att äta den också. Gott med äpplen.
Barnen lekte och höll igång. Sedan var det bara att åka hem och göra middag. Återkommer med kort när jag tömt kameran.

M fortsatte på huset, håller på att byta panelen på balkongen för jag ville ha dem stående som resten av huset. Blir liksom finare så än liggande. Och speciellt när han ändå ska byta ut dem, så sa jag att då kan vi ju även ändra dem lite. Så nu är det hans jobb.

Sedan ska vi väl även ta och börja att fixa hemma. Tapetsera om hallen upp och måla klart allt som jag börjat med, snart är ju trappen klar, vit och fin. Sedan ska det väl även in nytt golv i hallen för vi vill ha laminat (ek) blir finare det än plastmattan som ligger där. vill även ha nytt golv i köket men där vill jag helst ha som stengolv fast det är ju även som klickgolv så lite pålossas men snyggt. Sedan ska det bli omålat i vardagsrummet är liksom dax för det känns det som. Börjar att bli så fläckig den vita tapeten.

Ha det så bra alla!
Ska snart sticka ner på jobbet på en intervju så vi får se hur det går med den. Ska bli spännande och se. Bara att hålla tummen.

Gratis makeup!!!!



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=120429

Kolla in har hittat att man kan få gratis makeup! Kopiera länken och anmäler ni också.


Fick denna fina utmärkelse!!!

Fick denna fina utmärkelse av Mia, TACK SÅ MYCKET!!!!!




1. Kopiera denna bild och länka gärna till den du fick den av =)
2. Nominera 6 bloggare Du tycker förgyller Din dag
Ganska enkelt, eller hur ;)

Jag ger den till;

Erika (min älskade syster)

Mia (jag ger tillbaka den till dig också)

Johanna

Maria

Oj så svårt att skriva 6 st då jag inte har så många jag känner som bloggar. Finns ju säkert en del men som sagt jag ger den även till Marianne (men hon har ju ingen blogg så svårt att länka till henne men hon får den ändå).

Så har jag blivit utmanad!

Jag har blivit utmanad av syrran Erika

Utmaningen går ut på att fylla i 5 egna svar på respektive område och sedan utmana 3 st andra genom att skriva en kommentar i deras blogg.

Här kommer mina svar:

5 platser där jag bott:

1. Skönsberg, Sörberge, Granloholm, Örnsköldsvik, Ljustadalen (då jag bodde hemma)
(och dessa är när jag bott hemifrån)
2. Granloholm
3. Nacksta
4. Granloholm
5. Sundsbruk

5 jobb som jag haft:

1. Butiksbiträde (hobbybutiken, praktik)
2. Löneadministratör (praktik och sommarjobb)
3. Lokalvårdare
4. 118118 nummerupplysningen
(var även 2 veckor på MAX hamburgerestaurang innan jobbet på ikea)
5. IKEA (har)

5 saker i min handväska:

1. Plånbok
2. Mobil
3. Nycklar
4. Extra blöja om det skulle behövas med dottern någongång
5. Lite smått och gott

5 saker i min frys:

1. Köttfärs
2. Kycklingfile
3. Kött
4. Glass
5. Bullar

5 saker i min bil:

1. Bilbarnstolar
2. cdskivor
3. Barnvagn
4. verktyg
5. albanien vimpel

Så då vet det klart......

Onsdag!!!!

Igår var vi till syrran och barnen. Fick god korvstroganoff och makaroner till lunch. Kan ju bara säga MUMS det var gott syrran. Sedan höll hon på baka då vi kom så vi fick nybakta bullar, även det MUMS. Du kan baka du syrran.

Fick vara lite med mina älskade syskonbarn och mysa lite. Barnen lekt så bra med varandra och det var ju nästa så att vi fick gå och titta vad grabbarna tagit vägen för de var ju såååå tysta och snälla. De satt inne på Albins rum och spelade playstation så det var så skönt. Aurora och Nejma sprang runt och lekte och busade med varandra. Skulle knäppa kort men så jag mitt pulver tog med kameran utan laddade batterin så det blev inga kort.
Grabbarna som var så söta där de satt och spelade och så tjejerna som lekte så härligt med varandra.

Jaja man får ju leva på bilderna man har i huvudet och det är ju bra det. Men ändå.

Så TACK SYRRAN OCH GOBARNEN för en toppen mysig dag.
Det måste vi göra om snart och då kan ju ni komma hit till oss.

Sedan var mina älskade goa föräldrar förbi här och fikade lite. Så mysigt när de kommer. Barnen bli så glada. Sedan var det badning för barnen och när de var klara var det morfar som fick äran att klä dem. De kom båda två till honom och bad om hjälp, så gulligt!

Sedan så är dagarna som vanligt, man går här och väntar på att de ska ringa från jobbet att de behöver någon extra men det är ju bra ändå att få jobba lite helger då o då men ändå vill ju jobba mera. När man jobbade så mycket i sommar så kom man ju liksom in i det och det var så roligt. Fast det är ju roligt ändå.

Ska ta och sticka ner på jobbet snart och se om jag kan hämta min stegräknare, skulle ha gjort det igår men kände inte för att dra med två barn in  dit bara för att hämta den. Det är ju liksom en tävling på jobbet mot alla andra varuhusen vilken som gått mest så det ska bli roligt att se. Sedan tycker jag ju även att det ska bli skönt för det blir ju liksom om en tävlan mot sig själv också att man alltid vill gå mera än dagen före. Så det ska bli roligt att se hur det går med den. Ska väl även in och handla lite där. Finns ju så mycket fint som man vill ha. Och de dagar man står i kassan så ser man ju ännu mera saker som man vill ha. Så nu måste jag dit och göra av med lite pengar. Hihi!!! men det är ju roligt det.

Sedan ska jag nog springa in på biltema och köpa kapslar till skodan, vi köpte nämligen en skoda i torsdags som vi ska laga lite rost på och så vill man ju göra den fin men snygga kapslar på däcken mm. Så ska väl ta o göra det när man ändå är ute.

Och så lite bilder från i måndags ute på gården i solen!

 Adrian vill klättra upp i körsbärsträdet.

 Aurora står och tittar på hur det går för honom!!!!

 Våran fina blomsterkille. Med en fin solros.

Och så vill jag bara visa våra goda Äpplen. Visst ser det härligt gott ut. Man vill ju bara mumsa på.

 


Så lite mera bilder på altanen!



 Spotlightsen i dagsljus.....

 Och By night!!!! Se så fint det blev
Ska även kanske sätta upp mera spotlights, en i gluggen längst bort och en i glöggen närmast.

Så var det måndag!

Så nu är altanen klar. Det blev så fint. M har även satt spotlights i taket så det lyser ner på överliggaren på räcket, oj så fint det blev. Ska knäppa något kvällskort också och lägga in så ni får se.
Men blir ju stolt över mannen sin som är så duktig. Och tack pappa för att du hjälpte M i början och med allt. Skjutsa så han fått köpa material och med råd mm. Och mamma för hjälpen att passa barnen under tiden. Då jag jobbat.
Mina föräldrar är de bästa i världen. Älskar er så!





Så är man ledig idag, eller rättare sagt så vad jag vet så jobbar jag bara lördag denna vecka så det känns lite konstigt. Men men det är ju bättre än ingenting. Är ju så att vara anställd vid behov. Man får sitta och vänta att de ska ringa.

Tack syrran för en toppen härlig lördag med allt gott fika. Mums, du kan baka du. Tar gärna recepten så man kan försöka sig på det själv något.

 
Se så mycket gott fika det var på bordet. MUMS!!!!! Och en sådan fin tårta med Emil på.



Och här har ni födelsedagsbarnet. Då vi sjunger för honom och han får blåsa ut ljusen.

Nej nu ska jag ta och gå ut med barnen för sedan är det ju dax för den lilla damen att sova lite. Men först ska vi ta och hämta lite frisk luft. Är ju så fint väder idag.

Ha det så bra! Så kanske jag återkommer sedan!

RSS 2.0