Idag!

Oj vilket fint halsband som jag fick av Mia med familj idag. Massa Tack, du är underbar du.


Vi hade det så trevligt. Så mysigt att få sällskap och prata enstund. Hoppas att vi kan ses snart igen. Försökte få kort på barnen också men grabbarna stack ut hela tiden så de hann man ju inte med. Men Nejma och Felicia lekte i lekrummet, även Aurora  emellanåt men hon ville även titta på sina barbiefilm, så är väldigt populärt här just nu.
  

syrran knäppte lite mera kort så återkommer med dem sedan då jag fått dem av henne.

Så tack för idag tjejer  ni är underbara och alla goa barn.


Ska idag få främmande!

Och just ja angående att vi ska få främmande idag så hade vi ju främmande förra tisdagen av Marianne och barnen, så mysigt att få träffas lite och prata av oss då det var så länge sedan nu. Barnen lekte så fint hela tiden.  Synd bara att klockan ska gå så fort.
Men till saken hör nu att då de var här så frågade Marianne Aurora om hon har slutat med tutten (vi såg ju alla att hon hade den på bröllopet lite efter att hon sovit) men hon ville bara testa och se vad hon skulle svara, och så sa hon eller har du blivit stor tjej och slutat. Så då svarar Aurora nej jag är stor tjej och inte har tutte mera. Så springer hon till vardagsrummet och hämtar alla tuttar och ger dem till Marianne och säger att dessa ska Josefine få eftersom hon är liten. Så vi tittade på varandra och kunde inte tro våra öron och tänkte är detta sant. Så jag skyndade mig att gömma dem så att hon trodde att de tog med dem hem. Och vill ni veta att hon frågade inte ens efter dem på kvällen då hon skulle sova utan somnade så snällt utan. visst kan det vara lite jobbigt ibland och hon gråter lite på natten och letar men kommer själv på att hon inte har dem mera så då slutar hon.
Kan ju bara säga STOLT MAMMA och så skönt att inte behöva tänka på tutten hela tiden mera, att man har den med sig när man ska någonstans.

Jag och barnen ska få främmande idag av syrran med barnen och Mia med barnen. Så mysigt att få träffas, är ju så sällan man ses. Så det ska bli så roligt att få träffa alla. Så jag återkommer med mera och bilder sedan ikväll eller iallafall under helgen.

Japp då var det ju även helg igen, ojoj så fort veckorna går, redan dax för augusti. Och på måndag ska man åter till jobbet. Får ingen ny läkartid än utan får vänta tills de är tillbaka från semestrarna, och då ska vi göra en utredning av ryggen men remiss till röntgen mm för att även kolla den vägen vad de ser på bilderna. Har ju så ont.

Och ihelgen ska nog mandi börja att fixa till trappen på baksidan, allt tar ju tid men bra att göra det nu så har man ju den klar till sommaren istället än att måsta börja nästa sommar med att fixa den. Så vi får se hur den blir, kan ju inte bli annat än bra iallafall, speciellt om man tittar på den som redan är där som håller på att förfalla och den är ju så sne. Kanske även sätta ett räcke på den så att man har något att hålla i då man går upp och ner. vi får se vad vi hittar på.


Nej nu åter till köket och baka klart lite tills idag.


Onsdag!

Japp dagarna liksom bara springer iväg.

I helgen har mandi fixat till framsidan men ny och fin gång med stenplattor, så fint blev det.
  

Köpte en till ny bil i måndags, då skodan skulle skrotas. Så nu har vi en Polo, kombi. Den är så fin.


Var igår med mamma och syrran och syskonbarnen på en tripp till Kramfors för att besöka Dollarstore. Alla säger ju att det är så bra där uppe och då man redan besökt både Härnösands och Hudiksvalls så ville vi även kolla upp denna lite. Och ja jag mår säga att den var bäst hittills, kanske inte så mycket annat men ändå det var massor där.
Köpte 2 skålar, whiskeyglas till mandi och så ja massa smått o gott.

Vi stannade och lunchade lite och sedan begav vi oss hem då jag skulle hämta mina små gullungar från dagis.
TACK FÖR EN UNDERBAR DAG!!!!!

Men oj vilken underbar dag vi hade barnen satt och myste i bilen och vi lyssnade på astrid lindgren sånger och sedan ville Nejma ha lotta sagan inne på dollar så då lyssnade vi på den hela vägen hem och det var så mysigt.  Grabbarna satt bak och var så duktiga. Mosters gullungar! Och kramen som jag fick då vi kom innan vi åkte, alltså oj så länge man lever på en sådan, den liksom gjorde hela dagen. Tack mysproppar.

Så idag vad ska man hitta på då, städar här, tvättar mm och tar det lungt med ryggen som inte alls vill bli bättre av att vara hemma inte. Så måndag ska man tillbaka till jobbet, vi får se hur det går med det. Får ju ingen ny läkartid på några veckor då vi ska gå igenom allt och fixa remiss till röntgen för att även se där hur ryggen ser ut. Läkaren tyckte ju att det var konstigt att ingen röntgat min rygg tidigare. Så nu bara vänta och se vad som händer sedan och vad de hittar. Men det är troligtvis diskar i ryggen som gör allt.

Fredag så ska jag träffa Mia och tjejerna och även syrran om hon har lust. Undra om de vill komma hit. Jaja ska kolla med dem hur de vill göra. Bara roligt att få träffas lite så här sista dagarna man är hemma. Sedan är det ju jobbet igen.


Nej nu ska jag återgå till huset och det som ska göras.


Vårat bröllop 18 juli!



Ja som sagt har tänkt att göra detta flera dagar nu men det bli liksom inte av så nu ska vi se om det blir något av detta. Vill ju få ner lite kort också och satt och försökt att få ihop collage med allt för annars blir det ju så mycket kort. Har ju över 300 kort så.
Och fick dela upp på 4 collage men då har jag säkert missat massa ändå, jaja vi får se hur det blir.

    
Dagen var underbra iallafall.
Syrran kom på morgonen och hjälpte mig att sminka och fixa mitt hår. Sedan var det dax att göra klart barnen och så kom mandi tillbaka, han hade varit i lokalen och fixat lite med det sista och gjort sallad mm. Så han gjorde sig i ordning och jag tog på mig klänningen och så var det dax att åka upp till kyrkan vid kl 14:00. vi parkerade på sidan och alla var inne och väntade på oss. De började spela i klockorna och så kom den där mäktiga musiken och kroppen pirrade som bara den och hjärtat gjorde en frivolt. Oj vilka känslor och tårar som kom, men så när de öppnade dörrarna så kom ett känsla av sådan trygghet då jag såg hela min familj sittande där inne och titta på oss. så underbart, vilken familj och vänner man har. Finns inte ord att beskriva dem.




Vi gick fram och allt var så bra. Vi sa JA och jag fick min ring. så var det dax att gå ut igen men nu som man och fru. Vi stod ute med alla, släkt, familj och vänner. Pratade, kramades och knäppte kort.
Sedan åkte vi till lokalen och skulle fira lite med buffé.




Allt var underbart, (kan nog inte säga det ordet tillräckligt mycket för det är precis vad det var, UNDERBART!) Alla åt och hade det trevligt. Så fikade vi lite tårta som jag beställt från Kerstins tårtmakeri och oj vilka vackra tårtor hon gör. De var precis så som jag tänkte mig dem.

 




Sedan hade vi lite paket öppning och oj så mycket fint vi fick. Presentkort på ikea så vi har köpt oss en ny bokhylla, lergryta, dörrskylt med vårat efternamn, orrefors ljusstakar och skål, termos och tillbringare, pengar, blommor, champange och champangeglas men datum och vårat namn, loveskylt, whiskeyflaska, glasskulptur som man ska ha som lampa och silverbestik. Ojoj så mycket fint, TACK ALLA!!!!





Ja som sagt det är svårt att sätta denna underbara dag i ord, men den var helt UNDERBAR. Och tack till hela min familj och släkt och alla underbara vänner som var med. Det var så roligt att ni ville vara med och fira våran dag med oss. TACK!!!!


Och så ett spciellt tack till Mia som jag fått massa kort av även min syster och mamma för den delen, vad skulle man göra utan sådan hjälp.


Sorry!!!

Ber lite om ursäkt att det inte kommit uppdatering på bloggen än från vårat bröllop men håller på att fixa till det lite med korten, är ju så mycket kort att kolla igenom mm så måste välja lite.
Men håller på för fulla muggar och är snart klar så då kommer det in lite kort mm om våran stora dag.

TACK ALLA FÖR ALLT FINT OCH FÖR ATT NI VAR MED OCH FIRADE MED OSS.....

Japp idag är det dagen D!!!!

Eller ska man kanske skriva dagen B som är bröllopsdagen. Oj så spännande. Denna vecka har verkligen sprungit förbi. Blev ju lite extra med bilköpet också, fick ju en extra tripp till bilfriman i torsdags då de skulle serva den och byta framrutan som det var en spricka i. Så jag lämnade barnen på dagis och åkte upp till Härnösand med bilen, fick där låna en annan bil där under dagen och tur var väl det för oj så mycket jag hade som skulle göras istan den dagen. Var först till vårdcentralen då jag nu varit hemma 6 dagar och ryggen är inte alls bättre, så läkaren sjukskrev mig 2 veckor så det är ju iallafall något så man får vila lite, han tycker att det är konstigt att ingen bett om en röntgen av ryggen så nu ska en ny läkartid bokas och fixas en remiss till röntgen av ryggen.

Tisdagen var ju ute med mamma på birsta och handlade allt dricka till festen ojoj så mycket har vi aldrig handlat på den affären. Sedan gick vi in på ikea och tittade efter pynt och oj så mycket jag hittade så kan ju säga att pyntningen av borden blev som jag hade tänkte mig, hade sådan tur att ikea hade sådant som jag var ute efter men inte hade jag en tanke på att det skulle finnas där, så snacka om tur. Så glad blev jag iallafall.

Så onsdagen var jag och handlade mera dricka och snask för man vill ju ha lite sådant också på kvällen. Sedan var vi till kyrkan och tränade lite och valde psalmer mm, fick även lyssna på inmarchen och oj så mäktig den är, hon spelade först en annan som var fin men ville höra den vanliga och den är ju så stor så den fick det vara, fick gåshud över hela kroppen och nästan så man kände tårar, och om det gjorde det så där hur ska det då vara idag, får stoppa med mig näsdukar i klänningen.

Och så torsdagen har jag ju tagit halva. Sedan på kvällen så var vi med mamma i lokalen och pyntade, så fint. Pappa kom också efter han slutat jobbet.

Sedan hade vi gårdagen, då var jag och m och handlade det som var kvar, och sedan till lokalen med allt och pyntade klart med blommor mm så nu är det klart där uppe ska bara dit med maten och ställa allt det iordning, men de säger att jag inte ska dit idag utan jag ska vara hemma och göra mig klar, konstigt det för jag vill ju också hjälpa till. Men har ju även massor att fixa hemma och göra sig klar. Tur att man har syrran som kommer och ska hjälpa mig lite.

Har så underbar familj och vänner som hjälper till så mycket. Tack alla!!!!

Ja så idag smäller det. Sedan är man gift. så får återkomma med kort mm sedan


Måndag!

Ja dagarna liksom bara springar iväg.
Fick en så fin blomma av syrran med familj då jag fyllde år en clematis som jag nu väntar med spännning att den ska blomma, är iallafall en blomma pågång.
 
 Och så har vi ju satt en ny vindruvsplanta eftersom den andra inte överlevde vintern. Men denna verkar vara bra och växer så fint så. Spännande att se vad som blir av den.

 Och så en vacker ros, fick en bukett av mor o far. Så vackra och det har stått en hel veckan.

Var i fredags upp till härnösand och tittade på en bil. En volvo v70. Oj så fin den var. Silverfärgad men svart inredning. Ojoj så fin. Ja som sagt det slutade med att vi åkte hem med att ha köpt en ny bil, fast vi skulle inte få den förrän denna vecka, då de skulle besikta den före. Alltid bra att köpa från bilfirmor på så sätt. Och då det var en spricka i framrutan så ska de även byta den. Så pratade jag med säljare idag och ha sa okej du kan få hämta den idag, men du måste komma tillbaka på torsdag då den ska in på service och byte av framrutan. Oj så glad jag blev. Var in på banken och fixade alla papper mm sedan hämtade mamma mig hemma och vi åkte upp en snabbis och hämtade den. Tack mamma för hjälpen!
Det var ju bråttom hem då jag skulle hämta barnen så bara hämta dem och så hem igen. Och ändå så blev jag försenad till dagis men jag hade ringt så de visst ju att jag var på väg. Det var kö på motorvägen från bergeforsen till söråker så vi åkte runt stavreviken så vi skulle komma hem någongång.

Och vi  hade ju tur att vi äntligen fick sälja saaben i söndags. Så det är ju lite tomt efter den också.
Japp så nu äger jag en Volvo v70 -06. Stolt!

Ja så var det fredag!

Japp och regnet det bara öser ner, har väl regnat nu i iallafall 2 dagar om inte mera, regnar så mycket att man liksom glömmer hur länge det har hållt på.

Sedan sist då, lördagen var vi hos mor o far och firade ju deras 30 år gifta (tänk när man kommer dit) där bjöd det på smörgåstårta, en som mamma köpt och en som syrran hade gjort, oj så goda de var. Sedan efter det så hade mamma gjort en gudomlig kladdkaka med daim och nötter, MUMS var det vill jag lova. Var så mätt så när jag kom hem.
   Blev tyvärr inga kort på smörgåstårtan, glömde liksom bort.

Sedan på söndagen kom släkten hit och firade mig lite då jag fyllde år på måndagen. Fick bärbardator (av mandi), pengar, presentkort och så fina miss Dee örhängen av syrran. Tack alla för allt.
 


Sedan efter kalaset stannade syrran med familj här och grillade med oss. Så mysigt var det. Tack för att ni stannade och åt med oss. Trevligt!

Sedan har det jobbats och fixat inför bröllopet så nu ska väl allt vara klart så när som på maten som ska handlas och lagas sedan är det bara att börja, hihi!!!! Längtar, ska bli så roligt och att få träffa alla. så roligt att att de kommer gäster och firar med oss på våran stora dag.,


Se så vackra barn!

Se så fina barn jag har, fast 3 är ju syrrans men ändå de är ju mosters de också. Så stolt man kan vara. Alla är så vackra. Även alla vänners barn, man har tur som har så mycket fina barn runt om sig.

Dessa förgyller ju ens dag. Älskar er alla!



Se alla barnen på en bild, ni ska bara veta så länge vi försökt att få en så fin bild på alla samtidigt.

Och så prinsessorna i familjen, hade fått klännigar av mormor och morfar och se så söta de blev i dem.


Så var det lördag!

Dagarna liksom bara springar iväg. Tycker nyss att det var helg och skulle till jobbet måndag morgon och nu har man redan gjort en vecka.
Så skönt att värmen avtagit lite, visst det är skönt när det är varmt men känns som om man behöver lite regn nu, bara så att allt får växa och man vila lite.
Sitter och tittar på alla bröllopssidor på ideer och allt, fast allt är ju klart i huvudet men ändå bara roligt att se om man annars kommer på något annat som man gillar.

Ska sedan ner till mina älskade föräldrar. Vi ska ju som sagt tidigare fira deras 30 års bröllopsdag idag. Massa kramar till dem.
Då får man ju även träffa syrran lite och barnen. Är ju inte så ofta man hinner träffa dem heller när syrran jobbar så mycket. Hörde att moster lilla Nejma har fått vattkoppar, lider så med henne. Men så skönt att hon har fått det så hon slipper det framöver istället.

Så ska man baka lite tårta idag då släkten kommer imorgon. Så man vill ju ha lite tårta mm.

Nej nu väntar en tvätt på att få komma ut i solen och torka. Så dax att fortsätta med husjobben.

Tittar in lite

Japp så har man snart gjort en jobbvecka igen. Dagarna går ju så fort fram och man har ju så mycket att planera inför våran stora fest som kommer att inträffa snart.
Ja tänk att man ska gifta sig. Min klänning har kommit och den var så fin, men lite stor så jag ska sy in den lite och så var den lång så den behövs även läggas upp en bit.
Det mesta är ju nästan klart, håller nu på att kolla upp om blommorna, min bukett och så ska ju Aurora få ha en hon också, hon pratar ju om detta hela tiden "och så ska jag också ha en blomma mamma" så gulligt så då vill man ju ge henne en också, har redan en ide på hur jag vill att den ska se ut så ska bara hoppas att de får till den.

Var även idag och hittade så fina sandaler till Aurora på Coop på halva priset, sådant gillar man ju massor. Så fina vita med pärlor på ser ut som diamanter. Kommer att bli fint till hennes klänning de, och oj så glad hon blev när hon såg dem. Våran lilla prinsessa!!!!
Så nu ska jag bara hitta ett par till Adrian, blir nog någon sandal till honom också, skulle ju vara snyggt men en fin sko men det är ju sommar och varmt så bättre med sandaler, så vi får se vad jag hittar.

Tänk att det snat är dax.........

Sedan vill jag även säga GRATTIS TILL MOR OCH FAR PÅ BRÖLLOPSDAGEN, de firade 30 ÅR GIFTA DEN 30 JUNI. Så stort grattis till dem från oss. Massa pussar och kramar!
 

Ska till dem på lördag och fira den dagen lite. Ska få mumsa på smörgåstårta, det var länge sedan så det ska bli så gott.

Sedan på söndag så kommer ju familjen hit så då får man träffas igen, är ju inte heller så ofta som man ses. Blir så bara sådan här gånger då någon fyller år liksom, men mysigt att träffa alla lite innan den stora dagen.

Återkommer en annandag med mera uppdatering.


RSS 2.0