Ska idag få främmande!

Och just ja angående att vi ska få främmande idag så hade vi ju främmande förra tisdagen av Marianne och barnen, så mysigt att få träffas lite och prata av oss då det var så länge sedan nu. Barnen lekte så fint hela tiden.  Synd bara att klockan ska gå så fort.
Men till saken hör nu att då de var här så frågade Marianne Aurora om hon har slutat med tutten (vi såg ju alla att hon hade den på bröllopet lite efter att hon sovit) men hon ville bara testa och se vad hon skulle svara, och så sa hon eller har du blivit stor tjej och slutat. Så då svarar Aurora nej jag är stor tjej och inte har tutte mera. Så springer hon till vardagsrummet och hämtar alla tuttar och ger dem till Marianne och säger att dessa ska Josefine få eftersom hon är liten. Så vi tittade på varandra och kunde inte tro våra öron och tänkte är detta sant. Så jag skyndade mig att gömma dem så att hon trodde att de tog med dem hem. Och vill ni veta att hon frågade inte ens efter dem på kvällen då hon skulle sova utan somnade så snällt utan. visst kan det vara lite jobbigt ibland och hon gråter lite på natten och letar men kommer själv på att hon inte har dem mera så då slutar hon.
Kan ju bara säga STOLT MAMMA och så skönt att inte behöva tänka på tutten hela tiden mera, att man har den med sig när man ska någonstans.

Jag och barnen ska få främmande idag av syrran med barnen och Mia med barnen. Så mysigt att få träffas, är ju så sällan man ses. Så det ska bli så roligt att få träffa alla. Så jag återkommer med mera och bilder sedan ikväll eller iallafall under helgen.

Japp då var det ju även helg igen, ojoj så fort veckorna går, redan dax för augusti. Och på måndag ska man åter till jobbet. Får ingen ny läkartid än utan får vänta tills de är tillbaka från semestrarna, och då ska vi göra en utredning av ryggen men remiss till röntgen mm för att även kolla den vägen vad de ser på bilderna. Har ju så ont.

Och ihelgen ska nog mandi börja att fixa till trappen på baksidan, allt tar ju tid men bra att göra det nu så har man ju den klar till sommaren istället än att måsta börja nästa sommar med att fixa den. Så vi får se hur den blir, kan ju inte bli annat än bra iallafall, speciellt om man tittar på den som redan är där som håller på att förfalla och den är ju så sne. Kanske även sätta ett räcke på den så att man har något att hålla i då man går upp och ner. vi får se vad vi hittar på.


Nej nu åter till köket och baka klart lite tills idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0