Hej och Godmorgon!


Oj nu var det ett tag sedan man var inne här. Men det är ju så man har ju varit massa på jobbet och sambon har jobbat borta i 2 veckor, kommer hem på helgen, så man har ju haft fullt upp på kvällarna med barnen. Tur att man har haft mamma som hjälpt mig med barnen. Hämtat dem på dagis och varit med dem tills jag slutat. Tack mamma!!!! Även syrran dagen som du var här och passade barnen enstund. Vilken underbar familj jag har.....
Aurora var ju sjuk första veckan sambon var borta, bara sov och hostade tills hon kräktes så det var jobbigt. Men sonen var ute och lekte och cyklade så han hade iallafall roligt. Kollade till honom emellan varven, på så sätt är det ju så skönt att man bor som man gör.
Sedan nu denna vecka som varit så har Adrian haft vattkoppor, men som tur var så var han inte dålig av dem. Utan han fick som myggbet och sedan var det bara sår, inte blåsor mm. Och inte har de heller kliat så mycket och han har varit som vanligt. Vill leka och hålla igång hela tiden så det har varit skönt. Så nu är det ju bara att vänta att det bryter ut på Aurora också. Och hoppas då att hon inte blir så dålig. Sedan får man ju se om en annan också får det eller om jag klarar mig. Vet ej om att jag haft det men fick det inte då syrran hade det och ändå var vi på samma ställe då hon fick det och att jag även var och tittade på henne och tog på hennes koppor men inget fick jag. Konstigt! Jaja som sagt det är bara att vänta att det kommer.

Annars är allt som vanligt här. Och som tur är så jobbar sambon hemma denna vecka och det är skönt då jag även jobbar så mycket på jobbet.

Om det ändå kunde bli lite bättre väder ute, lite värme skulle ju inte vara helt fel. Men det är ju sverige som vanligt. Men detta tråk väder är inge roligt. Bara moln och kallt inte speciellt roligt. Men men man får väl hoppas att det kommer och att det blir bättre.

Om ca 2 veckor ska vi nog sticka ner till furuvik lite med barnen så de får gå på djurparken och åka lite karuseller. Får se vilken dag det blir. Men de längtar så mycket så det ska bli roligt.

Nej nu ska vi ta och göra oss lite mera klara för barnen ska ju snart iväg till dagis och jag till jobbet. Men kommer in mera en annandag och skriver mera.
Imorgon är vi lediga så då ska här bakas och städas och fixas inför lördagen då vi ska ha lite kalas här. Man ska ju gå och bli 31 till helgen, men jobbar ju på söndagen på dagen D så vi tar allt på lördagen då jag ändå är

Hallo och godmorgon!

Igår var vi bortbjudna till syrran med familj på middag. Och oj vilken god mat hon hade lagat, klyftpotatis och laxgryta med skaldjur i det var SÅÅÅÅÅ GOTT! till det var det en god sallad och varma baguetter. Alltså helt fantastiskt.

Sedan inte nog med det så hade hon gjort en så god paj med nötter som hon serverade med glass och jordgubbar, alltså vilken blandning, pajen var helt toppen. och blandningen perfekt.

Vi stannade där till kl 23 och alla barnen sov. Så det var så mysigt, de andra satt och myste med lite gott drickbart men då jag kör och inte gillar sådant så fick jag annat vanligt.... Hihi!!!!
Och så tittade vi på fotboll, det är ju våra mäns stora intresse så det blev lite em tittande.

Sitter här och väntar på att klockan ska sticka iväg lite så att man få åka ner på jobbet och göra sitt  pass för idag. tog på mig lite extra då veckan som kommer inte var så mycket. Alltså är så glad att jag har fått kommit in nu på detta jobb för jag trivs så bra. Alla är så trevliga och det är ju ett så bra ställe.

Sedan till veckan går ju sambons sjukskrivning ut så nu ska även han börja att jobba igen och det ska han nog även göra flera mil bort denna vecka så han kommer att få sova bort. Oj vilken om ställlning det kommer att bli men det går ju bra det också. Tur på ett sätt att det inte är så mycket på jobbet denna vecka som kommer så att jag kommer vara hemma en del.

Ha det så bra!

Hej!

Oj vilket underbart väder vi har haft, så varmt och skönt men så idag har det blåst som bara den, oj vilka vindar.

Har idag suttit på utbildning hela dagen mellan 8-17 och det är så roligt mycket att lära men ändå så roligt.

Annars har det inte hänt något nytt här inte, utan dagarna ser ut som vanligt.

Hoppas att alla har det bra!

RSS 2.0