Lördag!

Så då har jag äntligen uppdaterat om Adrians operation så här kommer lite annat också.

Igår var barnen hemma från dagis, vi hade mysdag. Tänkte då det ändå var fredag och så Adrian fick vila en dag extra hemma. Vi var en sväng ner på Birsta och tittade lite på IKEA.
Sedan var vi bara hemma och tog det lungt igen. Granntjejen E kom över med ett paket till Adrian för att han hade opererats, så gulligt av henne. Tack! Adrian blev så glad. Så de lekte enstund så sedan kom även M och J över så vi fikade och pratade lite. Så trevligt med lite främmande, alltså oj så trevliga grannar man har. Toppen!

Så idag ska jag och Aurora ut till Nejma som har barnkalas. Mysigt! De ska vara ett dubbel prinsesskalas. För vi firar både Nejma som fyller 2 år imorgon och Evelina som fyllde 2 år i början på februari. Så återkommer med kort från det sedan.
Adrian ska få vara hemma med M och mysa idag. Så vi får se vad de hittar på då.

Annars har det inte hänt så mycket här.
Håller på att riva lite i hallen så att vi kan fixa klart där också snart, så nu har vi rivit ner träpanelen i trappen och nästan all tapet så det ser så hemskt ut där men men det kommer ju att bli sedan när det är klart.
  Ja som ni ser inte fint inte......

Sedan måste jag ju berätta att jag nu fått jobbet på Matservice, roligt!
Ska vara där 2 veckor praktik till sedan skulle det gå över till anställning, på heltid till och med.

Ha det så bra och ha en trevlig helg!

lite från operationen

Operationen har gått så bra och han var så duktig. Hans tid var kl 10 och de ringde oss från uppvaket och sa att vi kunde komma till honom vid kl 11:15 så det gick ju fort tills han vaknade. Men då vi kom så sov han igen och sov sedan till kl 13 ungefär. Då fick vi vänta ett tag och sedan åkte vi vidare till barndagvården och satt där med honom och vilade lite och han fick dricka och äta lite. Oj så hungrig han var och oj så han åt, ville ha mera hela tiden och ändå sa sköterskan att han inte skulle äta utan bara dricka för annars kunde han ju ha kräkts, men inte han inte han åt och så sov han lite till. Läkaren kom och pratade lite med oss och sa att allt gått bra och när han vaknat och mår bra så får vi åka hem. Så kl 16 hämtade vi Aurora på dagis och åkte hem.
Han har inte ens klagat på att det gör ont, fick ju en speciell dosering som han skulle få av alvedon under kvällen men han var inte i behov av den men jag gav honom vanligt dos för honom innan han somnade bara för att han kanske kunde få ont på natten mm.

STOLT är jag!
Våran duktiga son!!!!!
   
Väntan, fått smärtstillande så han var busig, nyvaken och fika sugen, ligger sedan och tittar på lite film.


Hej hopp så var det söndag!

Här kommer ett kort på busungarna..... Tyckte att man skulle ha pyjamasen på annat ställe än det rätta...


Så var det lite hemma gjord pizza igår, så mumsigt men färska tomater, skinka, lite salami och mozzarella och riven ost. Det är så gott det!
 

Var igår på kalas hos Mia. Tack för allt gott fika, du är duktig att baka du, äppelkakan var toppen och browniesarna var ju toppen som alltid. Mumsigt fika, kan ju bara säga att jag var super mätt då det var dax för middagen hemma. Så idag blir det även pizza till lunch.
Här är lite kort från Mias kalas, fick lite kort av henne nu på morgonen. Tack! Så här kommer några iallafall. Hon har ju så fina kort men ny kameran. Man blir ju avis....

       
Sorry Mia men jag har inget kort på Felicia från igår, så då jag fått ett på henne så kommer även det.

Nej nu ska jag återgå till barnen och så ska vi kanske börja riva och fixa i hallen, vi får se vad vi hittar på. Annars får det komma en annandag. Vem vet, suget säger nu iallafall.....

Ha en trevlig söndag alla!

Så var det lördag!

Japp nu är det helg.
Var igår till Vårdcentralen med Adrian för att kolla hans hosta så att det inte var något som måste behandlas eller så, tänkte nu när det går så mycket. Men det var bra, inget på halsprovet heller och det lät bra när han lyssnade på honom. Så det var ju bra det, skönt för då blir nog operationen av, de sa ju när vi var där och hälsade på att vi skulle komma ändå så får läkaren och narkosen avgöra om de vill söva och operara honom ändå och om hans hosta inte lät så farlig så var det ju bra. Bara hålla tummen att han inte blir sämre men det kan jag ju inte tro, kurerar ju honom med vick på natten och hostmedicin mm. Och fick ju vara hemma även igår. Men måndag - onsdag kommer han att få gå på dagis, så att det inte blir jobbigt att komma tillbaka efter operationen på måndagen kanske. Om det räcker med fredag och helgen hemma. får se hur det går för honom.

Ja idag ska vi till Mia på kalas. Stort grattis till henne!
Jag åker nog dit med bara Aurora så får Adrian vara hemma med pappa lite.

Sedan ska vi väl bara vara hemma och mysa i helgen och ta det lungt. Göra lite hemmagjord pizza sedan då man kommer hem. Så mumsigt det!!!!!

Så ha en bra helg allihopa så får jag se om jag tittar in mera sedan och skriver mera.

Grattis vännen!

Ett stort Grattis till Mia på födelsedagen idag!
Hipp Hipp Hurra


Torsdag!

Japp då var denna vecka snart slut.

Barnen mår nu bättre så får se om vi går till dagis imorgon, eller om vi är hemma veckan ut. Tänkte att vi är hemma idag iallafall så att jag ser att de mår så bra det bara går efter denna feberperiod. Alltså oj så dålig Adrian varit. Han har istort sett bara sovit och kanske därför också som han är så pass bra nu. Aurora har fått tillbaka sin hosta lite men den har hon ju alltid haft till o från ändå så. Är ju som sin mamma, jag vet ju likadan då jag var liten, massa hosta.
Så vad ska man hitta på idag då, blir väl snällt att bara vara hemma, men synd det också på så bra väder. Skulle vilka åka lite på birsta men helst inte med barnen man vet ju hur det brukar bli, allt vill de ha.
Så vi blir väl hemma kanske tar på oss kläder och går ut i snön lite. Men bara inte barnen blir sjuka igen så, vill ju inte att Adrian blir dålig till veckan för nu vill vi ju att operationen ska bli av.

På lördag är vi bjuda på kalas, så skulle varit ut och handlat något till henne också, undra just vad man ska köpa......????? Ska kanske ta en tur på birsta ikväll då mandi kommer hem vi får se, bara så man får vara ensammen en liten stund och komma ut.

Sedan nästa helg är det ju dubbel barnkalas för Nejma och Evelina, så roligt. Stor tjejerna. Sedan på söndag fyller mosters goa Nejma 2 år. Alltså tänk att hon blivit så stor. Längtar så tills vi ses!

Nej undra om vi ska ta och klä oss och åka på besök på barndagvården så är det också gjort nu när vi ändå är hemma. För till veckan kanske man är på jobbet varje dag, alltså mån-ons iallafall.
Bra så att Adrian får se vart han ska vara och så man får se hur det ser ut där mm och prata med sköterskorna där.

Just ja sorry Katarina men jag ändrade lite på färgen i min blogg, hoppas att du inte tog illa upp, vet att vi pratade om att ändra den lite men tänkte jag kan prova så länge. Så nu är det ju inte lika mycket mint. Känns lite bättre men som sagt skulle ju vara en dröm att få det som vi pratade om.

Onsdag!

Japp så var vi hemma idag igen. Aurora var ju så febrig natten till måndag så jag höll henne hemma och Adrian fick även han vara hemma då han skulle vara hos tandläkaren så det inte skulle bli så mycket fram o tillbaka. Så var Aurora bra igår så de fick åka på dagis, och jag tillbaka till praktiken. Men hann inte vara där länge för kl 9 så ringde dagis och Adrian var nu inte alls pigg. Så jag sa okej jag kommer, så jag sa till på jobbet att nu är nästa sjuk så det var bara att byta om och sticka till honom.
Måste även då få berätta, barnens dagis är bra, inget alls fel med det och personalen är toppen, men så igår när jag kommer för att hämta Adrian så säger fröken ute att han ligger där borta, så jag trodde ju att hon skojade då hon pekade mot en snöhög så jag gick in för att hämta honom då jag trodde att han låg inne då och kanske sov. Inte trodde jag på allvar att de ringer o han är dålig och ändå klär honom i -10 och tar ut honom då de vet att jag är på väg. Men oj ni så var fallet. jag kommer in och letar och de säger men han är ju ute, jag sa ju det sa den andra. Men snälla jag trodde ni skojade med mig. De trodde att det skulle bli bättre med friskluft. Så jag tar på mig skorna och ser i genom dörren att han står där utanför. Han är då så kall och fryser så han skakar, fingarna som han har i vantar tack o lov är alldeles iskalla och röda. Han har mycket kläder men ändå han var ju igenomfrysen och bara skakade, stackaren. Så vi byter vantar som tur är så hade han extra inne och hämtar Aurora. Sedan åker vi hem. Han är så kall och jag tar på han en swettisjacka och han lägger sig på soffan, vill ha 2 st filtar men ändå kall och även kaminen är på. Sedan somnar han och sover till kl 16 ungefär, tittar upp ibland och somnar om på engång. Så han sov i 6 timmar och så är han vaken en liten stund men ändå halvsovandes. Så somnar han om och sover hela natten förrutom att vi var uppe och tog lite alvedon och han var törstig och kisspaus. Och sedan vaknade han kl 8 imorse. Alltså bara oj så han sov.
Men det är ju bra att de sover så att de blir friska fortare, men ändå man blir ju lite orolig när de bara sover o sover.

Så barnen fick vara hemma idag också för att vila en extra dag. Men dagis tyckte att Adrian skulle vara hemma tills efter operationen som är nästa vecka för att är han sjuk så blir det ju ingen operation. Men alltså det är ju en hel vecka dit. visst det kanske är bra men ändå. Jaja vi får se hur vi gör med den saken.

Tänkte att vi skulle försöka ta oss upp till dagvården och titta lite också någondag, får bara se vilken dag det passar. Bara så att han får se hur det ser ut där mm.

Så nu ska jag återgå att mysa med barnen.......


Roligt att leka med bilderna!


Måndag!!!

Så var det måndag och vi är hemma idag, Aurora har haft sådan feber i natt, så hoppas att det bara var något tillfälligt och som skulle ut, för oj så hög den var. Men nu är hon som vanligt. Adrian fick också vara hemma då han skulle till tandläkaren och laga en tand. Min lilla stackare. Han är så duktig och sitter och gapar så stort hela tiden. Mammas stora kille.
Så får hoppas att de kan gå på dagis imorgon. Känns ju bättre nu och det är fullrull på henne och leker som bara den.

Så bara att hålla tummen att det går över. Man vill ju vara hemma med dem och mysa då de är sjuka.

Sitter ju även och tänkte på jobbet hur de går då de är ett par armar kort ändå på dagarna nu. Och som det låter så blir det med största sannorlikhet jobb där efter praktiken så det är ju bra det så då vill man ju ännu mera visa att man kan och inte är hemma massor. Berättade även idag att Adrian ska in på operation nästa veckan så då kommer jag bli borta minst 2 dagar (sedan är det ju helg och så får vi ju se hur han mår vid söndag om vi även kan behöva någondag veckan därpå), och det var helt okej. Men erbjöd mig ju även att ta 1 vecka till i praktik för att ta igen de dagarna som jag försvinner som idag och till veckan, även måste gå tidigare imorgon om det nu blir jobb vill säga om Aurora mår bra. För Adrian ska iväg och få sin 5 års spruta så, måste ju gå lite tidigare, men tur att det är lungt då och vi håller ju bara på med ordrarna inför dagen därpå då.

Nej nu ska jag återgå till mina mysiga barn och rita lite eller kanske vi hamnar framför playstationet. Är just nu en som är sugen på det också.

Ha en bra dag och en trevlig vecka!!!!

Bilder!!!!

Så roligt att leka med lite bilder, se min familj på reklampelaren.....



Sedan fick jag dessa igår som Katarina gjorde till mig. Tack snälla de blev så fina....



Just ja!!!

Nu har Adrian fått sin till till operationen av att reducera sina halsmandlar och ta bort en tand som gör ont emellanåt men nu var det ju så länge sedan han hade ont av den så man blir ju lite fundersam om den kanske ska få sitta kvar iallafall. Han ska ju till tandläkaren på måndag så får se vad hon säger och var hon tycker om den ska bort eller inte. Risken är väl att om vi inte tar bort den så kommer väl han att få int igen av den. 
Oj så nervös jag blev. Han har fått tiden den 26 februari så det är ju snart det. Kl 7:30 ska vi vara där och anmäla oss och sedan gå bort till barndagvården och invänta hans tur mm.
Och sedan ska vi ju stanna där efter operationen tills han mår bra och har ätit lite, bara så att de ser att han mår bra.

Bara att sitta här och tänka och skiva om det gör så att det kommer tårar i ögonen. Bara att tänka på att de ska söva ner honom, hua så hemskt, men tur att det kommer att gå bra och att det kommer att bli så bra sedan. Kanske han även kommer att börja äta mera sedan då det är mera plats i halsen.

Och det är ju en lätt operation, och något som de gör ofta så det ska nog inte vara några problem. De skulle även de över körteln bakom näsan om även den ska bort eller minskas, då han snarkar så mycket. 
Våran lilla goding.......


Alla <3 ans dag!

 

Så har det gått ännu en vecka, oj så fort allt går. Japp så var det alla hjärtans dag idag. Önskar alla en bra dag.

Här är allt bara bra, vi har varit lite förkylda men inget mera med det, alla är ju förkylda nu så det är ju inget nytt.
Har inte så mycket nytt att säga, dagarna går ju så fort då man jobbar 7-16 och kommer hem så är det ju nästan läggdax igen.  Så hinner ju inte med så mycket.

Kan ju bjuda på lite kort iallafall.
Köpte en ny cykel till Adrian häromdagen då coop hade så bra pris på 16" så oj så glad han blev då jag kom hem med den.


Så i måndags var vi och hämtade våran nya tvbänk som vi beställt på möblera, Oj så fint det blev med den. Och så skönt med hyllan under tv:n så man kan ha alla boxar mm där. Tittar vilken fin bänk i valnöt och vit lack.

 
Så nu vill jag ju bara byta ut själva bokhyllan också men det får bli något framöver.

Sedan vill jag ju även visa den gulliga mimmiklänningen jag köpte på tradera för ett tag sedan, kan ju säga att Aurora älskar den.


Jaha nu har jag inte så mycket mera att säga, mer än HA EN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLA!!!!!

Så idag ska vi mysa lite och kanske göra lite tacos, är så sugen på det, men vi får se kanske suget ändrar sig under dagen. Sedan har vi en liten tårta som vi ska mumsa på sedan. Men nu sitter vi och väntar på mina föräldrar för de ska ta med dig mandi för han ska följa med dem ut till stugan och tömma den.
Tänk snart är inte stugan med oss längre, känns sorligt men vad ska man göra, är ju ingen som hinner med att ta över den heller, alla har ju sitt och sina gårdar mm.
Och tänk att inte få åka dit på somrarna mera, tråkigt! och oj så konstigt det kommer att kännas.
Jaja nog om det nu har är det ju bestämmt och så ska det blir så vad ska man säga.

Ha en bra dag!

Så var det helg igen!

Japp då har man gjort en vecka på praktiken och det är roligt, spännande med något nytt. 

Stort GRATTIS till goa granntjejen Emma som fyllde 5 år igår. Hipp Hipp Hurra!!!!
Adrian längtar så tills imorgon då han kommer på kalaset.

Vi var även i fredags på Sanjins kalas han fyllde 3 år, stort GRATTIS till honom också.

Ja så vad händer annars då här, inte är det mycket kan jag lova. Mest är man så trött då man kommer hem efter en dag på jobbet att man sätter sig med barnen coh myser framför tv:n. Och sedan somnar man gott efter det.
Ojoj så det snöar ute, man kan ju tro att man kommer att försvinna i allt snö. Men ändå mysigt och kul för barnen med snö. Men nu känns det som om det räcker. Nu vill man ha gräs och varmt väder. Så barnen slipper ha så mycket kläder.

Idag har vi varit och badat hela familjen och det var så mysigt och roligt. Barnen var så duktiga i vattnet man kan ju nästan tro att de har tjuvtränat någonstan men inte då, de hoppade från kanten och Adrian till o med dök ner under ytan, stolt mamma vill jag bara säga. Och de provade även att simma lite att göra lite simtag mm så duktiga.

Jaja det var det de. Återkommer en annandag då jag har mera tid att skriva nu är man trötter och ska väl försöka få barnen att sova snart igen.

Ha det bra allihopa och ha en trevligt helg!!!

Japp så uppdaterar vi igen lite!

Så har denna vecka också gått, ojoj så fort det går.
Hade i onsdags främmande av Mia och Felicia, så roligt att träffa er det var ju så länge sedan sist. De kom för att uppvakta Adrian lite, Oj så glad han blev han fick lego racerbilar och Noddy playstationspel. Så vi satt och byggde lego och fikade sedan var det ju dax för honom att testa spelet och där satt han halva dagen. Emellanåt gick han och lekte med legot också. Så TACK så mycket för det!

Mia du är värd GULD du! Glöm aldrig det. Ni är toppen!
Aurora och Felicia lekte för fullt. så söta!
   
Tack för fina presenter än engång! Och så roligt att ni kom förbi, synd bara att tiden går så fort. Vi får ta och träffas snart igen.

Sedan på torsdagen var jag på birsta lite med Marianne och Josefine, så roligt att träffa er. Tack för torsdagen och ja du vet vad.....
Så var vi och fyndade lite på coop då de har stor rea på skor. Köpte lite skor till barnen och mig. De till mig är väl kanske inte sådan som jag brukar köpa men ibland vill man ju vara lite finare så då kan de ju vara bra att ha finare skor också(och för de pengarna så spelar det ju inte så stor roll, blev ju bara 100 kr så). Sedan köpte jag tennisskor till sommaren och vinterskor till nästa vinter. Aurora fick även stövlar då man ska vara fin till klänning mm och så fina inne/sommar skor. Alltså oj så nöjd jag blev över alla köp. Och det kostade ju bara runt 400 kr för allt. JIPPI sådant gillar jag. Och fixade ju en present till Nejma också, så bra för då kan man ju köpa massa mera saker också. Roligt!!!!! De är ju såååå söta!
     
Se så många fynd jag gjorde. Jippi!!!

Du syrran vi måste träffas något snart, saknar er så. Och så nu när det kommer att bli mindre tid här också när man kommer att börja jobba på dagarna. Ojoj när ska vi få tid att träffas. MASSA KRAMAR TILL ER. Saknar dig och barnen så mycket!

Ja vad ska man skriva mera då, ja så svårt ibland att komma på något. Ska börja lite praktik på måndag, tänk ska vara där kl 7 och lämna barnen kl 6:30 oj så tidigt, jag som inte ens får den att vakna och komma till dagis ibland till kl 8 men det ska nog gå bra det är ju tur att vi är 2 som får väcka dem och klä dem. Och allt är ju en vanesak. Mandi ska ju åka kl 6 han också, jobbar närmare nu men ändå inte i stan så blir ju lite planeringar mm som ska fixas och så. Men men tur att han inte är så långt borta iallafall.

Nej nu ska jag återgå till barnen lite och huset som även behöver lite tid. Som att hänga tvätten mm, alltid är det ju något som ska fixas.....

Ha en bra söndag!

RSS 2.0