Torsdag!!!!

Japp så var det nu torsdag igen. Och som vanligt jag och mina tråkiga rubriker.

Idag kommer M hem. Oj så skönt, barnen längtar de också. Så får vi ju ha han hemma över helgen så åker han ju igen på måndag morgon men som tur är så är det ju bara till torsdag den gången. Är ju bra på ett sätt att jobba över lite men det blir ju extra tomt här.

Så vad ska man hitta på idag då, oj det ska ju städas och fixas klart här hemma lite. Sedan tänkte jag sticka ner på affären lite och handla lite små saker.

Jaha ja det var ju inte så mycket mera att skriva idag så återkommer väl en annan dag då.

Ha en toppen dag alla!

Denna låt är såååå fin. Hörde den på Tv:n för ett bra tag sedan och nu idag.
http://www.youtube.com/watch?v=XimEfVCLv7o Elliot Yamin - Wait for you

Även de här!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sx5dGjrze4k&feature=related Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air

http://www.youtube.com/watch?v=5-ctIC65PV0&feature=related Leona Lewis - Bleeding in love

OJ så barnen har lekt idag!

Idag åkte jag och barnen till Drakborgen men Marianne och barnen. Vi var där då de öppnade så det var bara vi och det var ju skönt. Lungt och barnen kunde leka lite överallt. Vi hade ju fått biljetter från Barnens Hus så det var ju bra det.

Oj så barnen lekte och hade roligt. Vi klättrade i tornen och åkte kana. Barnen hoppade i hoppborgen och åkte även kana där. Det var fullrull på dem hela tiden. Men de var ju så stort och massa olika gångar så de var lite rädda, iallafall mina barn men de är lite fegisar så, hihi!!! Men det är ju bra att de är lite rädda också. Sedan blev det så högt och konstigt ljud från de olika pistolerna som sköt ut bollar.

Sedan åkte vi ner på IKEA och åt lunch, spagetti men köttfärssås. Oj Adrian åt upp allt så igen stolt. Han har varit så duktig att äta de sista dagarna så man blir så glad. Sedan fick de ju glass efter maten och även den gick ner. Sedan ville de gå på småland och leka så vi släppte in dem där, fast bara Adrian och Isabelle. Aurora är ju lite för liten än så hon fick snällt följa med oss inne på ikea och titta lite.

Sedan hämtade vi barnen och gick över på Birsta City huset och tittade lite. Sedan började kl att dra iväg så vi tackade för oss och åkte hem. Vid 14:30.
Vi har haft så roligt idag!

Lite kort från dagen!
Kommer även mera sedan då jag fått lite mera från Marianne.

                 

Det var lite kort iallafall på barnen så som de har hållt igång.

Imorgon ska man ta sig in till stan och prata mera om jobb igen. Och appropå jobb så ringde de från jobbet idag så jag ska jobba på söndag. Det är ju lönehelg och då brukar det vara massa kunder. Så vi får väl se då det även är julskyltningen på stan. Sedan är det ju även tomte på Birsta City som brukar dela ut paket till barnen så vi får se om jag hinner dit eller om M kan ta med barnen dit.  Snart kommer M hem ska bli skönt det, är ju tomt nu. Annars brukar man ju få träffa honom på helgen iallafall men som sagt inte denna. Så snart kommer han hem.
Och speciellt så som väderet var igår man ligger ju och lyssnar på alla ljud när det blåser och så får man ju se hur dagen blir imorgon om det går att ta sig fram eller om det är katastrof ute. Är ju något oväder på väg så bara hålla tummen att det av tar innan det kommer hit, men det ser ju lite oroveckande ut ute då det liksom kommer snö hela tiden.

Ha det så bra! Och ha en trevlig måndags kväll.

Godmorgon!



Jaha så var det ju fredag igen, skönt. Fast ändå spelar ju dagarna inte sådan stor roll tycker jag för de är ju likadana allihopa. Bara det att M brukar ju komma hem som igår och vara hemma idag men denna vecka skulle han stanna och jobba extra där nere. Är ju lite extra pengar och det är ju bra att ha sådant då vi håller på att planerar resan till sommaren. Ska ju åka ner till hans familj i Albanien, ska bli roligt.
Så vi saknar ju honom massor just nu. Är ju så tomt här. Men jag och barnen har ju massa mys ändå.

Var igår på Birsta med Marianne och tittade lite. Köpte klart Nejmas paket så nu är syrrans barn klara. Bara att man ska ta och slå in allt så det är klart. Så roligt med julen. Barnen verkligen älskar ju den dagen. Med alla paket mm.
Så nu har jag bara några saker kvar sedan är jag helt klar med alla julklappar, så det känns ju så bra det. Så kan man ju tänka på annat sedan.
Och tänk nästa helg är det ju första advent så då ska man ju börja att ta fram alla ljusstakar och sådant. Mysigt!

Men på något sätt så känns det ju nästan som att man nyss plockat bort dem, detta år har gått så fort, undra var det tog vägen, hihi!!!!
Men det ska bli så mysigt att få börja julpynta lite igen. Så gulligt med alla fina stakar och allt fint julpynt.

Så idag vad ska man hitta på då då......
Jo pappa kommer hit sedan och ska antingen passa barnen enstund eller så ska han hjälpa mig att besikta ena bilen. Känner inte för att ta med barnen och åka och göra det, så vi får se hur vi gör det. Om han sticker iväg och fixar bilen eller stannar här och leker lite.
Tack snälla pappa för hjälpen!
Tänk att man har en sådan underbar familj, alla ställer ju upp så mycket för varandra. Älskar mina föräldrar och min syster. Och syskonbarnen också. De är GULD.
Och min man (snart så) och våra barn! ÄLSKAR ER!!!!!

Och att man har så underbara vänner (även syrran där också, hon är min syster och vän)! Till er alla en STOR KRAM. Uppskattar er så mycket, vad skulle man göra utan er.


Sedan får vi se vad det bli mera idag om man kanske sticker ner på Birsta med barnen lite eller om vi bara stannar hemma idag. Har inte bestämmt oss riktigt än.

I helgen tänkte vi åka ner till mor o far något och träffa dem lite. Mysigt det!

Och sedan på måndag så tänkte jag och Marianne att vi kanske skulle ta barnen och åka på Drakborgen. Skulle ju vara roligt det. Så får barnen leka lite där också. Har ju fått fribiljetter då man handlat på barnens hus så vi tänkte ju använda dem. Hoppas att de blir av för barnen längtar så.

Och så ska jag se om man kan få någon dag att stämma så att man kan få träffa Syrran + barnen och Maria + barnen. Så trevligt att träffas och prata lite. Får se vilken dag som stämmer för alla. Hoppas på snart bara!

Ja vad ska man säga idag mera då!!!!!?????
Kommer inte på mera. Så man får väl låta det vara som det är. Skiver mera sedan kanske eller så blir det en annandag, vi får se.

Ha en bra dag alla!

Och återigen GOOD MORNING!!!!!


Mina små godingar!

Idag har barnen likadana tröjor, alltså oj så glada de var när de fick klä sig lika varandra.
Se så söta de blev. Våra älskade barn!




Tisdag!

Japp då var denna dagen förbi.

Skulle bara vara hemma och ta det lungt idag hade jag tänkte men som vanligt så har man ju svårt att sitta stilla. Så jag stack ner på Birsta lite, handlade lite till barnens kusiner nere i Albanien. Köpte lite kläder åt dem. Och sedan ska man väl kanske även köpa lite godis och någon leksak kanske vi får se. Ska titta på det när M är med.

Barnen slutade kl 16 på dagis idag så då hämtade jag dem och så åkte vi hem och gjorde lite dragonkyckling med ris, tack Marie för tipset. Oj så gott det var och barnen åt. Hörde även på dagis att Aurora har blivit bättre på att äta där. Annars är det oftast bara någon macka, men förra veckan åt hon nästan varje dag och idag hade hon även ätit soppan vilket inte brukar vara hennes favorit. Men det var ju skönt att höra iallafall.

Sedan har vi bara varit hemma och myst. E kom förbi och ville leka lite med Adrian för M och J var i huset och höll på att ställa in lite saker. Så roligt nu är de snart här. Och oj så de lekte, var lite blyga först men det släppte så fort och de lekte och hade så roligt. Så när M kom och skulle hämta E så var de så inne i leken att det var nog svårt att sluta.
Hihi så söta de var! Alltså M: att en pruttkudde kan vara så roligt,

Sedan var det dax för pyjamaser så de tog på sig dem och vi satte oss och läste lite bok bara så att de skulle varva ner lite, och då blev de så trötta att de somnade ganska precis. Så kl 20 så sov de båda 2. Men de var ju trötta också då de sov dåligt i natt. Hoppas att denna natt blir bättre.

Så nu ska jag krypa upp i soffan och titta lite på tv:n. Sitter och väntar på Desperate Housewifes. Sedan ska även jag sova. Är ju så att man längtar till sängen.

Hoppas att det går bra för min M att jobba. Vi saknar dig så! Massa kramar!
Och denna gång tar det ju ännu längre tid innan du kommer hem igen. Ska ju jobba över denna helg så han kommer ju inte förrän nästa torsdag. Men men det går ju bra ändå, tur att man har barnen.

Ha en bra kväll alla!

Krya på dig vännen!

 
                                 
Hoppas att du känner dig bättre snart!

Tack syrran för idag!

Idag hade vi först tänkt att åka till mia men så blev det inte så vi sa att vi åker till syrran istället så barnen får leka.
Hon bjöd på lunch och fika. Tack syrran det var trevligt och mysigt att få vara med er lite.

           

  Aurora var helt fast i tv:n som visade filmen Katten i hatten! Så vet man vilken film man får skaffa till henne.....

Sedan kom det även lite Spidermanar på besök så fina. Och se så fint Albin klädde sig. Mosters stora stilliga kille.
    

 Sedan måste jag ju få visa den fina teckning som jag fick av Albin. Med regnbåge och ett hjärta. Och se så duktig han är han har även skrivit sitt namn. Tack Albin!

Tack syrran för en sådan mysig dag.
Pussa barnen från oss!

Lite mera kort sedan i torsdags

  
     

Så det var lite mera kort från torsdagen då vi hade främmande här. Vi hade så trevligt!

Lördag!

Japp så var det lördag, barnen sitter just nu i rummet brevid och parkerar bilar och tittar på musses clubhus. Själv tar man ju det bara lungt just nu.
Har plockat lite idag som vanligt.

Och ute har snön fallit. så det är lite vitt ute, får bara se hur länge det håller i sig. Det har ju inte kommit så mycket men ändå.

I tordags då vi vaknade och drog upp persiennen så stod det ett rådjur vid vårat staket, och det var inte alls ovanligt hörde jag en granne säga då vi pratade om det de brukar gå omkring här och brukar finnas en del i skogsdungen bakom vårat hus vid järnvägen. Mysigt tyckte vi ändå, barnen vill ju ut och titta på den, men jag sa att då blir den bara rätt och sticker. Och den gick ju sagt bort över ändå. Tänk vi har ju bott här i ett år nu och inte sett detta tidigare.

Igår var allt bara som vanligt, fixade någon till julklapp denna blev till Josefine. Så fin, hoppas bara inte Marianne har köpte den själv redan.
Hittade även en sådan söt klänning i stl 50/56 som kostade 15 kr det var ju halva reapriset så den köpte jag så Aurora kan ha den till någon docka kanske. Den var så söt så kunde ju inte hålla mig för den slanten.

Och hör här vilken moster man är, glömde ju bort att gratta Emil på namnsdagen igår, fy moster så får man inte göra. tänkte på det hela torsdagen men så försvann det på fredagen, kom på mig vi kl 22:30 så kag skickade snabbt ett sms till syrran och bad om ursäkt och grattade honom så. Men det lovar vi ska vara sista gången.

Fick imorse sovmorgon och det var så skönt. M gick upp med barnen och tittade på tv.
Men alltså de dagar man får sovmorgon det är ju nästan som att man blir tröttare av att få sova, men men nu ska jag återgå till att mysa med barnen och titta på tv.

Måndag åker ju M igen och då kommer han inte på 10 dagar. Han ska stanna och jobba extra denna helg för de hade blivit tillfrågad om de kan jobba lite extra så de skulle. Så då får man ju vara ensammen ett tag till men det ska väl gå det också.

Nej nu ska jag återgå till mitt!
Ha en trevlig helg alla!

Igår hade vi främmande!

Igår var syrran, Mia och barnen här. Vi hade det så trevligt och barnen lekte. Tack snälla ni för en toppen trevlig dag.
Och tack Mia för den fina mimmiväskan och blommorna de var så vackra.....
Vi fikade mississippi mudpie. Det var gott, hade gjort den utan nötter så den var ännu godare till o med.

Här kommer lite kort från igår!
Kommer mera sedan då jag väntar på mera från syrran. Men dessa kort är från mig och Mia.

                    Mississippi Mudpie
 
 Mina fina blommor som jag fick! TACK!
 Och Aurora fick denna fina Mimmi väska! Tack igen!

Så detta var de korten jag hade nu, återkommer kanske sedan med uppdatering med flera då jag fått av syrran!

Tack syrran och mia för att ni kom och tack barnen. Det var så mysigt och roligt att få träffa och prata med er.

Oj så mycket som hände igår!!!!

Igår tisdag så skulle ju barnen vara på dagis och jag skulle upp och lämna blod sedan till stan och träffa han om vad vi ska hitta på för jobb eller så.
Och jag skulle ju även göra turer på birsta för att fixa lite julklappar.

Gjorde mig klar och skulle precis åka, då ringer dagis och Adrian är ledsen för han hade tandvärk, har ju ett sådant elakt hål i en baktand. Har kommit och gått ett tag men nu på slutet vill det liksom inte ge med sig riktigt. Så jag sa att jag kommer och hämtar honom hade ju även fått tid hos tandläkaren 14:40. så när jag ska iväg igen så ringer dagis igen så jag tror ju att det är att det gått över för Adrian men inte då det är Auroras fröken som ringer om att hon har blivit slagen med en kvast av ett annat barn och som vanligt så hann de ju inte fram itid. Så de blödder lite och är som ett litet sår. De vet inte om de kan tejpa då de sitter i hårbotten så de föreslår att jag kanske ska ta henne till doktor för att se om något behöver göras. så jag säger att jag kommer och hämtar henne också då jag ändå ska hämta Adrian. På vägen dit avbokar jag alla mina tider som jag hade. Vill ju inte ta med barnen upp och lämna blod.
Hämtar barnen och Adrians tandvärk hade ju gått över lite men inte helt så han kommer med mig han ska ju ändå till tandis sedan så och vi hämtar Aurora, det var inte så farligt sår men känner ändå att vi åker på sjukhuset så de får avgöra vad som behöver göras. De tvättar rent och limmar lite, säger att det inte kanske behövs men bara ändå så att det sitter ihop lite. De gick så bra och Aurora var så duktig hon satt där och pratade med sköterskan. Vi fick komma in på engång så det var så bra. När vi var klara fick barnen en glass, snällt. De blev så glada.

Adrian var så rolig där uppe då han såg ambulanserna och personalen så då han gick förbi så sa han HEJ AMBULANSEN!!! Högt och tydligt! så de blev glada skrattade och hejade, sedan ute så skulle han heja igen då en åkte iväg så de tände lamporna på ambulansen och vinkade till honom. Alltså oj så han sken upp. Man kan ju bli glad för så lite ibland.

Sedan åkte vi till birsta för att barnen skulle få äta lite lunch hade lovat dem Mcdonalds, och oj så de åt. Adrian åt upp allt och det är ju inte så vanligt det. Sedan gick vi runt och shoppade lite julklappar till kusinerna. Så fina kläder vi hittade och fick ju massor. Och hörde ju av syrran att det var sådant som de var i behov av så det var ju ännu roligare då. Sedan köpte vi en leksak till Emil som jag hoppas att han kommer att gilla. Så nu har vi bara en sak kvar till Albin och Nejma sedan är de klara. Sedan ska vi ju fixa några till och några födelsedagspaket också då det är 2 st som snart fyller år också. Undra vad man ska hitta på till dem då. Har ju lite ideer men vi får se. Barnen var så duktiga och satt snälla i kundvagnen och liksom bara följde med. Var så stolt över dem. Annars brukar de ju bråka och inte vilja gå dit jag vill. Så de fick en leksak var, Adrian tog en surfbärda med gubbe på, som liksom ska åka i vattnet. Och Aurora ville ha ett pussel.

Sedan åkte vi och hämtade pappa för han skulle hjälpa mig med Aurora hos tandläkaren, då Adrian vill sitta i mitt knä så kan jag ju liksom inte ha henne också. Men hon somnade på vägen så det var ju bara för pappa att sitta i bilen. Sorry för det. Men TACK FÖR HJÄLPEN!!!!! *Hade jag inte lånat med honom så hade ju hon säkert vaknat då jag satte henne i vagnen eller så vaknat då jag tagit in henne till tandläkaren i hopp om att hon skulle fortsätta sova. Så Adrian satte sig i stolen och gapade så stort han kunde, tandläkaren blev ju nästan impad att han var så duktig att gapa och så stort. Men han är ju van att gå dit. så hon lagade igen tanden och nu är det bra igen. Glad är jag att de valde att laga nu och inte ta bort den på engång. Man kan ju faktiskt ha den lagad ett tag också. Han var ju duktig och fick en liten sak av tandis, de har ju en liten ask där de får välja vad de vill ha. Och tandläkaren som han fick igår var så toppen, skulle vilja ha honom hos henne annars också, men fick ju henne nu bara för att den andra inte hade någon tid.
Och han så glad då han var klar, berättade för morfar vad han gjort och för sin pappa på telefonen när han kom hem och för dagis imorse. Min stora kille!!!

Så idag ska jag fixa lite här hemma, ska städa lite och åka och handla lite så jag kan baka. Ska ju få främmande imorgon av syrran med barnen och Mia med barnen. Så trevligt det ska bli. Roligt att få träffas igen.
Tänkte göra mississippi mudpie, fast jag ska göra den utan nötter i denna gång. Tror nästan att den kommer att bli godare så. Och sedan den goda kolasåsen på, mums!!!!!

Så kommer ju även M hem imorgon så nu har det liksom gått en veckan till för honom där. Det går ju så fort.

Ska även sticka in på AF och få ett papper på skrivet på jag kan skicka in det till FK så jag får pengar någon gång.
Nej nu ska jag återgå till mitt.

Ha det så bra idag alla!

blivit utmanad!!!

3 små saker!!!!!

Jag har blivit utmanad av mia

Sånt här tycker jag är jobbigt, kommer inte på så mycket fast ändå massor.......

3 saker jag skäms för:

1: Att jag inte kan få ett arbete (visst har jag mitt men vill ha mera)

2: Min vikt
 
3: Oj vad ska man välja här då, finns ju massor men ändå inte, håller lite för mig själv också

3 saker jag är stolt över:

1: Adrian

2: Aurora

3: att jag har fått köpa hus

3 saker jag vill göra år 2009:

1: Må bra och ha det bra med min familj

2: Åka till Albanien

3: Gå ner i vikt


3 händelser år 2008 som jag aldrig kommer glömma:


1:
Oj så mycket, saker barnen gjort

2: Allt fixande på huset

3: ??????!!!!!!???????!!!!!?????

3 saker jag inte kan klara vardagen utan: 

1:  Barnen!!!!! Mitt livs stora kärlekar

2: Min familj och mina vänner

3: datorn och tv:n

3 personer jag avundas:

1: Oj egentligen ingen så svårt att skriva......
 

2:

3: 

3 personer jag utmanar att göra en likadan lista:

1. Syrran Erika

2. Maria

3. Johanna


Så var det ny vecka igen!

Japp så var det måndag igen. Och min kära man har åkt till sitt jobb och kommer ju hem igen på torsdag. Men så fort man blir van egentligen. Konstigt. Men det är ju så tomt utan honom.

Idag har Marianne och barnen varit här och lekt lite. Det var roligt och barnen hade det så roligt. Ville inte sluta leka heller. Mysigt! Ni är ju alltid välkommen att leka. Isabelle får ju gärna komma och vara här när hon vill och om du ska iväg något så kan hon ju vara här medans.
Ses snart igen!

Så på torsdag kommer kanske syrran och barnen och Mia och barnen hit. Roligt! Undra vad man ska hitta på för fika då då. Ska funsa lite på det jag hihi!!!

Nej nu ska jag snart sticka på föräldrarmöte så vi hörs mera sedan!

Farsdag!


Grattis alla pappor och ha en toppen bra farsdag! En stor kram till min underbara pappa och barnens underbara pappa M på eran farsdag!

Fredag!

Idag har vi varit hos M och barnen men äldsta var i skolan så det var bara lilla F hemma. Mysigt hade vi det med gott fika.

Lite kort från dagen!
  Oj så goda dessa Browniesar var. MUMS!!!!!
    
   Fika stunden!!!!!
     
  Och så en massa lek! Se så roligt barnen hade det.....

Tack så mycket för idag! Det var så trevligt!!!

Så då var det helg igen!

Igår träffade jag syrran en snabbis på stan vi var på jack & jones och fyndade lite. Man fick köpa vinterjacka för 200 istället för 700 och den var så snygg. M blev glad. Var lite av en tidig farsdagspresent.

Han kom ju hem igår så barnen blev så glada då han kom så de bara stod och hoppade och skrek pappa..... Så de lekte och myste en massor. Så nu är han ju hemma tills måndagmorgon då han åker igen. Så ser våra veckor ut nu för tiden.
I veckan har gammelmormor och morfar kom enstund på tisdagen och vi fikade och myste lite, sedan på kvällen kom morfar och var med oss lite. Sedan i onsdags kom min faster Lena förbi och lekte lite med barnen. Så mysigt, så denna vecka har gått fort, har ju fått massa sällskap och främmande.

Mamma och pappa ska komma hit enstund på måndag och passa barnen för det är föräldrarmöte på auroras avdelning. Och det ville jag så gärna gå på då de även ska visa en liten film på barnen så roligt att se när de även filmat lite.

Så idag ska vi mysa och Adrian ska få hitta på något med pappa idag så ska jag och Aurora träffa syrran och Nejma för vi ska åka till M och barnen enstund. Träffas och prata lite, barnen få leka lite och har fått veta att vi ska få Brownies ojoj så gott det låter och som jag har förstått så ska de vara gudomligt goda så längtar till dem. Älskar ju choklad så.
Ska bli så roligt att få träffa M igen. Är ju ett tag emellan gångerna, har ju bara blivit då någon fyllt år, men det ska vi väl ta och ändra på. Och vi börjar nu med en träff hos dem. Mysigt! De är så underbara de tjejerna. Och att få träffa min underbara syrran och gofisen nejma. Men kommer ju att sakna gograbbarna, syrran får ta med sig en puss hem till dem sedan. Även de hade planer med sin pappa så det blir bara tjejerna sedan och det är ju inte heller helt fel det.
LÄNGTAR TILL SEDAN!!!!

Sedan till veckan ska vi även träffa min andra M och barnen så Adrian och Aurora får leka lite med I och jag får snusa lite bebis, får se om de har tid på måndag för en liten date....

Och just ja sedan på tisdag ska jag på blodcentral för jag blev godkänd som blodgivare. Spännande så då ska jag dit och lämna blod. Får även se sedan om man ska lämna lite plasma också för som det lät på dem så är de ju alltid i behov av sådant. Så det är väl bara att lämna då om man ju ändå kan. Skönt också att få tömma kroppen på lite. Och att få hjälpa till.

Ja och sedan får man väl se när jobbet ringer igen då. Denna vecka var det ju inget så. Jaja man får väl ta dagen lite som den kommer.

Nej nu ska jag ta och återgå till hemmet vanliga plockande.
Ha en toppen bra fredag! Och trevlig helg!

våra älsklingar!!!!!

Nu har dagiskorten kommit. Oj så söta man får vara!



 

Så här kommer lite kort!!!!

Så nu sitter jag här och har tömt kameran igen. Måste ju passa på då man får låna datorn av sonen, hihi!!!!

Blev inte så många kort då pappa fyllde år men annars får ni titta in på flera hos syrran.
Men här kommer iallafall några:

     
  Så det var ju mest på barnen bara, hihi!!! Och se så gulligt Albin ligger och målar med Aurora, så söt så.... Sedan kom ju även Adrian och också ville måla.

 Aurora med hål i öronen. Hon ser så stor ut nu.

 Måste ju få visa vad fint det blivit i mor och fars kök. Nytt och fint golv, kolla vilken läcker tapet och så svart panel till det. Så snyggt!!!!

 Och så en bild på våran dataprins.... så duktig att spela

  Och så lilla prinsessan. Mitt i tandborstningen!

Så var vi inne i en ny veckan igen!

Japp så var det ny vecka igen, ojoj vart tar tiden vägen.

Dagarna här är som vanligt fast nu har M börjat jobba borta så det är ju lite ovant ibörjan men man kommer väl in i det så småning om. Han åker på måndagarna vid kl 5 och kommer hem på torsdagskvällen, jaja så kommer man väl att få ha det tills årsskiftet vad man vet nu iallafall. Så man tar en dag i taget och ser vad som händer.

Vi har bara varit hemma och myst hela kvällen och vilken tur jag hade men barnen somnade tidigt. Vid kl 20:00 hade båda två somnat så det var ju skönt det, har myst massor men oj så fort de sover så vill man ju kramas mera med dem. Mina små älskingar!

Imorgon är jag och barnen lediga så då ska vi vara hemma och mysa lite. Får se vad vi hittar på mera för mys då.
Just nu är det lungt på jobbet igen. Så nu sitter man och väntar att de ska ringa igen så vi får väl se när det blir.

Skulle ha lagt in lite mera kort också men just nu sitter jag framöver den andra datorn så kort få snällt vänta tills jag är vid den andra maskinen där jag sparar alla kort.

Nej nu vet jag inte vad jag ska skiva mera så återkommer en annan dag.
Ha det så bra!
Sovgott alla!


GRATTIS!!!!!



Idag fyller de underbara tvillingarna 58 år, min älskade pappa Lasse och faster Lena. STORT grattis till er båda.
Önskar vi alla er!
Vi ses sedan! LOVE YOU!!!

Pussar och kramar!

Barnen har redan sjungit för er lite idag. Men vi tar mera då vi ses.
Happy birthday to you!


RSS 2.0