Oj så mycket som hände igår!!!!

Igår tisdag så skulle ju barnen vara på dagis och jag skulle upp och lämna blod sedan till stan och träffa han om vad vi ska hitta på för jobb eller så.
Och jag skulle ju även göra turer på birsta för att fixa lite julklappar.

Gjorde mig klar och skulle precis åka, då ringer dagis och Adrian är ledsen för han hade tandvärk, har ju ett sådant elakt hål i en baktand. Har kommit och gått ett tag men nu på slutet vill det liksom inte ge med sig riktigt. Så jag sa att jag kommer och hämtar honom hade ju även fått tid hos tandläkaren 14:40. så när jag ska iväg igen så ringer dagis igen så jag tror ju att det är att det gått över för Adrian men inte då det är Auroras fröken som ringer om att hon har blivit slagen med en kvast av ett annat barn och som vanligt så hann de ju inte fram itid. Så de blödder lite och är som ett litet sår. De vet inte om de kan tejpa då de sitter i hårbotten så de föreslår att jag kanske ska ta henne till doktor för att se om något behöver göras. så jag säger att jag kommer och hämtar henne också då jag ändå ska hämta Adrian. På vägen dit avbokar jag alla mina tider som jag hade. Vill ju inte ta med barnen upp och lämna blod.
Hämtar barnen och Adrians tandvärk hade ju gått över lite men inte helt så han kommer med mig han ska ju ändå till tandis sedan så och vi hämtar Aurora, det var inte så farligt sår men känner ändå att vi åker på sjukhuset så de får avgöra vad som behöver göras. De tvättar rent och limmar lite, säger att det inte kanske behövs men bara ändå så att det sitter ihop lite. De gick så bra och Aurora var så duktig hon satt där och pratade med sköterskan. Vi fick komma in på engång så det var så bra. När vi var klara fick barnen en glass, snällt. De blev så glada.

Adrian var så rolig där uppe då han såg ambulanserna och personalen så då han gick förbi så sa han HEJ AMBULANSEN!!! Högt och tydligt! så de blev glada skrattade och hejade, sedan ute så skulle han heja igen då en åkte iväg så de tände lamporna på ambulansen och vinkade till honom. Alltså oj så han sken upp. Man kan ju bli glad för så lite ibland.

Sedan åkte vi till birsta för att barnen skulle få äta lite lunch hade lovat dem Mcdonalds, och oj så de åt. Adrian åt upp allt och det är ju inte så vanligt det. Sedan gick vi runt och shoppade lite julklappar till kusinerna. Så fina kläder vi hittade och fick ju massor. Och hörde ju av syrran att det var sådant som de var i behov av så det var ju ännu roligare då. Sedan köpte vi en leksak till Emil som jag hoppas att han kommer att gilla. Så nu har vi bara en sak kvar till Albin och Nejma sedan är de klara. Sedan ska vi ju fixa några till och några födelsedagspaket också då det är 2 st som snart fyller år också. Undra vad man ska hitta på till dem då. Har ju lite ideer men vi får se. Barnen var så duktiga och satt snälla i kundvagnen och liksom bara följde med. Var så stolt över dem. Annars brukar de ju bråka och inte vilja gå dit jag vill. Så de fick en leksak var, Adrian tog en surfbärda med gubbe på, som liksom ska åka i vattnet. Och Aurora ville ha ett pussel.

Sedan åkte vi och hämtade pappa för han skulle hjälpa mig med Aurora hos tandläkaren, då Adrian vill sitta i mitt knä så kan jag ju liksom inte ha henne också. Men hon somnade på vägen så det var ju bara för pappa att sitta i bilen. Sorry för det. Men TACK FÖR HJÄLPEN!!!!! *Hade jag inte lånat med honom så hade ju hon säkert vaknat då jag satte henne i vagnen eller så vaknat då jag tagit in henne till tandläkaren i hopp om att hon skulle fortsätta sova. Så Adrian satte sig i stolen och gapade så stort han kunde, tandläkaren blev ju nästan impad att han var så duktig att gapa och så stort. Men han är ju van att gå dit. så hon lagade igen tanden och nu är det bra igen. Glad är jag att de valde att laga nu och inte ta bort den på engång. Man kan ju faktiskt ha den lagad ett tag också. Han var ju duktig och fick en liten sak av tandis, de har ju en liten ask där de får välja vad de vill ha. Och tandläkaren som han fick igår var så toppen, skulle vilja ha honom hos henne annars också, men fick ju henne nu bara för att den andra inte hade någon tid.
Och han så glad då han var klar, berättade för morfar vad han gjort och för sin pappa på telefonen när han kom hem och för dagis imorse. Min stora kille!!!

Så idag ska jag fixa lite här hemma, ska städa lite och åka och handla lite så jag kan baka. Ska ju få främmande imorgon av syrran med barnen och Mia med barnen. Så trevligt det ska bli. Roligt att få träffas igen.
Tänkte göra mississippi mudpie, fast jag ska göra den utan nötter i denna gång. Tror nästan att den kommer att bli godare så. Och sedan den goda kolasåsen på, mums!!!!!

Så kommer ju även M hem imorgon så nu har det liksom gått en veckan till för honom där. Det går ju så fort.

Ska även sticka in på AF och få ett papper på skrivet på jag kan skicka in det till FK så jag får pengar någon gång.
Nej nu ska jag återgå till mitt.

Ha det så bra idag alla!

Kommentarer
Postat av: Erika

Vilket fint långt inlägg...va duktiga barnen va, då blir moster stolt!

Emil kommer att gilla presenten jag loooovar!

Edin var och hämtade ut dräkten på lunchen, tack för hjälpen!

Ses imorrn!

Puss

2008-11-12 @ 13:06:55
URL: http://mammamuratovic.blogg.se/
Postat av: Johanna

Men herreguud vilken dag! Nu funderade man ju på engång ifall det var Emil som varit i farten med kvasten. Funderar just nu med sambon om de berättar för en om han slåss. Det har dom inte gjort. Hugaligen säger jag bara.

Kramar.

2008-11-13 @ 17:40:54
URL: http://emmajohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0