Dagiskorten har nu kommit!

Så fina!


 

Mina vackra underbara barn!

Så var det ju farsdag också!

Grattis alla pappor på farsdag!


Jaha så vad det kanske lite uppdateringen igen!

Alltså oj så sällan man är här inne nu förtiden. Men som sagt tittar in emellanåt och uppdaterar med några rader. Har i veckan sagt upp mig från jobbet då det liksom inte var roligt att bara jobba några timmar i veckan då de behövs, och som sagt veckan som gick var det bara en dag och kändes liksom inte bra så då jag började där  på heltid. Så nu är jag hemma igen tills jag har något annat att göra på dagarna. Men det blir väl kanske inte förrän efter jul som det är dax för något annat. Vi får väl se vad som händer.

Är iallafall hemma och göra massa nytta, och har fixat klart nästan alla julklappar så det är så skönt, ett julproblem ur världen. Bara några saker kvar. Har även beställt lite julgardiner så jag ska göra julfint här när det är dax för det, vi ska ju fira julen här hemma med alla. Mor och far, syrran med familj och mormor och morfar. Mysigt att få vara med alla på julen. Det är ju lite av vad julen innebär tycker jag. Sedan är jag så glad för ett tips som jag fick i veckan av Marianne så nu har jag beställt tomtar med barnens födelseår på så nu har de fina tomtar som de kan spara tills de blir stora. De var så fina.
  
Tänk vad roligt när de blir stora och får ta fram sina tomtar. Och de var ju så stora och fina. Mycket nöjd med detta inköp kan jag säga.

Ja så detta var väl det mest nya för nu. Men nu då jag är hemma så kanske jag tittar in mera och skriver lite.

Och imorgon ska jag vara hemma med barnen och mysa så kommer Marianne och barnen hit, vi har ju inte träffats så mycket då jag jobbat men nu då vi kan det igen så ska barnen få leka och vi prata av oss lite. Vi var hos dem i måndags och oj så roligt barnen hade det.
Så ska jag även ta och fixa lite mer träffar med vänner.



Grattis pappa Lasse!

Idag fyller pappa år. Stort grattis till honom och ett stort grattis till faster Lena som också fyller år idag. Tvillingarna i familjen! Hipp Hipp Hurra!!!

Massa kramar till er!




RSS 2.0