Tisdag!

Japp då var denna dagen förbi.

Skulle bara vara hemma och ta det lungt idag hade jag tänkte men som vanligt så har man ju svårt att sitta stilla. Så jag stack ner på Birsta lite, handlade lite till barnens kusiner nere i Albanien. Köpte lite kläder åt dem. Och sedan ska man väl kanske även köpa lite godis och någon leksak kanske vi får se. Ska titta på det när M är med.

Barnen slutade kl 16 på dagis idag så då hämtade jag dem och så åkte vi hem och gjorde lite dragonkyckling med ris, tack Marie för tipset. Oj så gott det var och barnen åt. Hörde även på dagis att Aurora har blivit bättre på att äta där. Annars är det oftast bara någon macka, men förra veckan åt hon nästan varje dag och idag hade hon även ätit soppan vilket inte brukar vara hennes favorit. Men det var ju skönt att höra iallafall.

Sedan har vi bara varit hemma och myst. E kom förbi och ville leka lite med Adrian för M och J var i huset och höll på att ställa in lite saker. Så roligt nu är de snart här. Och oj så de lekte, var lite blyga först men det släppte så fort och de lekte och hade så roligt. Så när M kom och skulle hämta E så var de så inne i leken att det var nog svårt att sluta.
Hihi så söta de var! Alltså M: att en pruttkudde kan vara så roligt,

Sedan var det dax för pyjamaser så de tog på sig dem och vi satte oss och läste lite bok bara så att de skulle varva ner lite, och då blev de så trötta att de somnade ganska precis. Så kl 20 så sov de båda 2. Men de var ju trötta också då de sov dåligt i natt. Hoppas att denna natt blir bättre.

Så nu ska jag krypa upp i soffan och titta lite på tv:n. Sitter och väntar på Desperate Housewifes. Sedan ska även jag sova. Är ju så att man längtar till sängen.

Hoppas att det går bra för min M att jobba. Vi saknar dig så! Massa kramar!
Och denna gång tar det ju ännu längre tid innan du kommer hem igen. Ska ju jobba över denna helg så han kommer ju inte förrän nästa torsdag. Men men det går ju bra ändå, tur att man har barnen.

Ha en bra kväll alla!

Kommentarer
Postat av: Erika

Ni har ju alltid oss att komma till å´det vet du!

Va kul att dem blivit så bra att äta, men dem växer ju å´dem känner väl att dem behöver det.



Va kul med lite presenter till Albanien, Vem är det som ska åka? Å´ta med sig eller lägger du undan tills sommaren?



Puss & kram

2008-11-18 @ 21:05:54
URL: http://mammamuratovic.blogg.se/
Postat av: Marie

Godmorgon vännen

hoppas du sovit gott!

Vad blir det för skojigt idag?

Sköt om dig kramis.

2008-11-19 @ 08:57:30
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej hej Ja JÄTTE roligt att dom hade så kul ihop :) Lär ju bli en heldel när vi väl flyttat in på riktigt :) E ville gå bort ikväll också när vi var till huset men jag tyckte hon skulle bära in lite utav hennes leksaker ist så det blev inget :P fick hon välja så skulle hon nog hänga hos er varje kväll nu hihihi kram på er

2008-11-19 @ 21:07:44
URL: http://familjenberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0