Godmorgon!



Ja man kanske skulle ta och uppdatera lite.
Alltså orkar inte sitta här på kvällarna så mycket nu, man kollar igenom lite snabbt mailen och andra bloggar. Men att ta tiden att uppdatera sin egen liksom inte hinns med nu. Ska försöka att bli bättre på både det och att höra av mig till vissa.

Dagarna liksom bara springar förbi, man lämnar barnen på dagis och åker och gör sin timmar på jobbet sedan är det dax att hämta barnen igen och hem göra mat och sedan känns det ju som om det nästan är dax för sängen och sova igen. Men vi kliver ju upp så tidigt så barnen behöver ju sova i tid.
Så såg man ju framemot denna helg med det vackra och härliga vädret som varit och vad gör det idag då, SNÖAR, nu får det ta och räcka med snö, nu vill vi att våren kommer så att det kan få bli sommar snart. Längtar så.

Titta in på denna länk och se så vackert det är i Albanien http://www.youtube.com/watch?v=A8fFzJaTY-o vet inte hur syrran gör för att få bilden hit så att det bara är att klicka på den men men detta går ju också.

Jaha så vad ska man hitta på i helgen då, jo det blir till att fixa klart i hallen då man ska ha främmande nästa helg är ju kalas dax här då. Så då vill man ju att det ska vara. Var i torsdags och köpte en tavla till trappen, det blev så fint. Blev ju liksom något mera och tavlan känns så fridfull med vattnet.
 (måste ju bara ta och måla klart hyllan också den ser ju hemsk ut så här......)

I veckan har jag handlat lite till barnen då det gick bra i haga så de fick lite nytt. Aurora behövde ju ny fleecejacka till dagis så hon fick ta dit den som vi hade hemma och så köpte jag en ny hem. Oj så glada de blev och ville prova allt på engång.
 
Har även handlat lite mera mest sommarkläder nu men har inte kort på allt. Är ju så roligt att kunna få köpa lite nytt. De blir ju så glada för allt. Får köpa mera sedan efter sommaren, då de alltid drar iväg på längden under sommaren så då blir väl byxorna för korta annars. Så vänta på höstens kläder och handla då.

Nej nu ska man väl ta och återgå till barnen och huset och allt som finns att göra här. Alltså man hinner ju inte med allt nu då man jobbar hela dagarna, kan ju bara säga att tvätten går varm här på helgen, även fast att man tar någon under veckan också. Helt otroligt att man kan ha så mycket tvätt.

Må så gott alla! Och ha en trevlig helg!
Just ja glöm inte bort att det är sommartid inatt.

066.gif image by tggp

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej vännen vad roligt å se att du uppdaterat, vad fina saker du köpt.

Du det blev ju jättefint i trappen, gillar den där ängeln och vackra tavlan å färgen på väggen ni är verkligen super duktiga.

Höras om en träff typ SNART ha ha

Vi saknar er.

Hoppas ni mår bra

sköt om er kramisar

2009-03-29 @ 21:34:47
URL: http://www.mariescorner.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0