Barnkalaset!!!

Tack alla för alla fina presenter som Adrian fick, så glad han blev för allt.

Så nu har jag fått kort ifrån syrran från kalaset. Hon var ju snäll att stå för fotograferingen så suttit snällt och väntat på att få dem ifrån henne.

Så här kommer det massa kort:
     
Adrian leker med sina presenter, Alla barnen ville spela Playstation så det var spel kö, gulligt. så Aurora ville också titta på sin ljudbok som hon fick. Och så våra nya trevliga grannar

     
Susanna med dottern Saphira som även lekte med Emma, syrran med dottern Nejma och hennes mansbrorsdotter, så en liten trötter Aurora och sedan var det ju fikat också. Barnen fick glass med chokladsås det går ju liksom alltid hem det och till de som inte vill ha glass så var det även kladdkaka.
     
Japp det var fikat det! Sedan satt alla barnen och fikade och oj så lungt det var, kunde liksom inte tro att det var barn runt hela bordet.... Jag och min underbara syster!

   
Syrran och Alda, syrran och sin svägerska Susanna och så jag och syrran igen.


Så det var kalaset det och så kom M och barnen i måndags och vi åt lite lunch och fikade. Tack för alla de fina presenterna som Adrian fick.....

  
Lunchtime!!!! Söta Josefine hade full koll på läget med att checka av vart alla tog vägen. Och så tar vi en Aurora till.... Födelsedagsbarnen han åt fort han och stack sedan iväg, var ju spännande att kolla in alla paketen.

Tack alla ni som gjorde våran sons dag till en sådan underbar dag. Ni är guld allihopa.

Vi saknade dig Mia och barnen. De var hemma då lillan var sjuk, så hoppas att ni mår bättre och att vi ses snart. Först blir det ju kalas ute hos Albin.

Tänk att min älskade systerson ALBIN fyller 7 år på torsdag, alltså oj så stor han blivit och så fort tiden har gått. Moster älskar dig och dina syskon såååååå. Massa kramar!
Moster och kusinerna kommer på torsdag med paket.

Kommentarer
Postat av: Marie

Ohhh vilka fina kort, vad mysigt ni hade det, å vad mkt gott, du är duktig å baka =) "Dregglar"

Vi saknar er oxå =(

Hoppas ni haft mysigt idag

många kramar...

2009-01-15 @ 20:52:15
URL: http://mariescorner.wordpress.com
Postat av: Anonym

Du har fått en award i min blogg =)

2009-01-15 @ 21:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0