Torsdag!

Japp så var det redan tordag igen, alltså vart tar veckorna vägen?????

Denna vecka har varit lugn, m stack till jobbet i måndags och kom hem igår igen.
Så i måndags var det ju så kallt så vi var bara hemma jag och barnen. Våran kära granne Emma kom över och lekte med Adrian och Aurora. De har så roligt tillsammans. Så vi gjorde lite pannkakor och barnen åt. Sedan lekte de lite till och sedan stack de hem till Emma och lekte lite till. Fortsatte även där sedan efter middagen. Alltså vilka härliga grannar vi fått. De är toppen! Och Adrian verkligen gillar att leka med Emma, så toppen att de bor så nära också så man kan titta ut och se att han kommer rätt.
Sedan i tisdags skulle vi ha varit till farfar men han var sjuk så vi tar det en annandag då han mår bättre igen. Så vi gjorde oss klara och åkte ner till mor o far och var med dem. Så mysigt att få vara med dem. Och barnen hade så roligt. Vi var i väg på Birsta en sväng, lämnade igen Adrians skor som han fick då han fyllde år och köpte andra. Sedan åkte vi hem till mor o far och fick middag där med dem. Sedan kom syrran med familj förbi och vi fikade allihopa. Mysigt!

Igår var jag bara nere på birsta en sväng ensammen så tyst och lungt var det, har ju liksom inte fått titta så mycket på rean här. Men det var ju nu så utplockat så. Men ändå så skönt att få komma ut enstund själv och bara strosa omkring. Sedan hem och tog bort all julen, hade granen kvar och lite små plock så nu är det jultomt här. Och oj så tomt det blir första dagarna efter men ändå så skönt att få bort den.

Idag har M och jag varit och handlat lite, passade på medans barnen är på dagis för annars är det ju så mycket som de små vill ha och det blir ju liksom inte det handlandet som man vill då. Så nu sitter jag här hemma och bara softar och tittar på tv:n. Sitter och funderar vad man ska ha på kalaset på söndag, så vi får väl se vad det blir.

Nej nu ska jag kanske ta och sy klart barnens nya gardiner till lekrummet så de kommer upp någongång, lite leds på dem som sitter där så nu ska de nya upp.

Ha det så bra!


Kommentarer
Postat av: Erika

Hello!

Allt gick bara bra =) Spännande blir det =D

Jätte fint med nya kort från adis kalas.

Ska förslja ordna söndagen =)

Puss puss

2009-01-08 @ 14:39:16
URL: http://mammamuratovic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej hej Tack själv för idag :) Åhh va gott du hade bakat :P smaskens!! Ha en jätte bra kväll.kram

2009-01-11 @ 22:10:02
URL: http://familjenberglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0