Lördag!

Idag ska jag ta barnen och åka och träffa syrran med barnen. Vi ska på familjedagen via SCA och det ska bli så mysigt, längtar massor. Syrran säger ju att det är sååå bra där och trevligt, vi har bara inte varit med förrut då vi alltid valt selånger den dagen men så iår känner jag att det kanske är dax och att barnen skulle gilla det. Så får det bli selånger lite senare idag. Våran mamma ska nog också följa med på familjedagen så det blir ju roligt det också. Så mysigt att få vara med familjen lite. Sedan då vi är klara där så sticker vi nog på selånger enstund. Fast då utan barn. Ensammen!!! Skönt det. Är ju så mycket folk där så blir ju bara jobbigt med barnen och de vill ju alltid ha massa saker.
Mandi tog ju med sig Adrian enstund till selånger igår så det får räcka för hans del. Adrian åkte lite karusell mm. Aurora ville också följa med men vi sa inte båda 2 dit så hon och jag satt hemma och tittade på massa barbie filmer som hon älskar. Hon gillar verkligen barbie. Och hon kan alla sånger snart utantill. Och i vissa är det ju även ballet dans och då dansar hon, ja ni skulle se vad duktig hon är. Man blir ju sååååå stolt. Ska ta och ringa och kolla med någon ballet skola om hon kan få börja, vilken ålder det är ifrån. Så hon kan få och och träna och bli ännu duktigare.

Nej nu ska jag ta och städa lite och göra lite nytta här. Hänga tvätten står ju också på listan.....

Så syrran vi ses sedan. Längtar massor att träffa er.

Skönt att det är fint väder och sol idag iallafall



Måste även ihelgen ta och plocka krusbären från buskarna och ta hand om dem. får se vad det blir bara, sylt kanske men har ju så mycket av det sedan vi gjorde på körsbären. Så kanske saft, jaja vi får se....
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0