Godmorgon!!!!!

image17
Idag blir det en superfin dag, oj så solen skiner. Man längtar ut!!!!!

Igår höll vi på att fixa lite hemma, var även först en snabbis på affären och handlade lite, som man alltid måste......

A bytte sedan däck på bilarna och Adrian lekte ute med honom, medans jag och Aurora fixade iordning lite Tacomiddag, var så sugen på det.
Sedan efter middagen så var jag och barnen ute och krattade ihop lite löv och gammalt gräs, oj så mycket det blev. A kom sedan också ut och hjälpte till, och så fick vi allt skräp i sopsäckar, så nu ska de kastas, men får nog vänta lite med det för det finns mera att kratta och kasta, hela slänten skulle behöva rensas, men så svårt när man inte vet vad som är där, alltså växer, om det nu finns några blommor där???...... Och sedan vet vi ju inte vad vi vill göra där i slänten, vi ska ju bygga om trappen men helst skulle jag vilja göra som en lite avsats i mitten så man kanske kan ha en liten cafemöbel där eller så, bara så att det inte bli så jättebrant med trappen och så. Jaja vi får se, man ska ju ändå dra upp allt ogräs och göra fint tills man har bestämmt sig.
Sen var det in och mysa lite innan det var läggdax för barnen, somnade klockrent vid 19:30-20 så det var ju skönt. Satt och tittade lite på tv men man blir ju så trött när man väl sätter sig och barnen somnat för det blir ju så tyst så vi gick och sov tidigt.

Aurora och Adrian vaknade vid 6:30 så då var det bara att snällt kliva upp och gå upp med dem. Satte oss och myste lite i soffan och tittade lite på barnkanaler, är så härligt och bara ta det lungt. Sedan lite frukkost, fast Aurora hade ju redan druckit sin välling så hon var inte så sugen.

Sedan ska vi ut och fortsätta ute, tvätta och dammsuga bilarna så att de blir fina, så får vi se vad mera det blir, skulle ha planterat blommorna som A fick då han fyllde år, men måste först iväg och köpa jord. Och en ska ju ner i jorden så kanske får vänta lite till med den, måste ta och känna efter om det är hårt i jorden eller om det går att gräva ner den.

Så vad blir det för er alla andra idag då???????


Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: maria

Vill också ha uteplats som man kan vara ute o fixa me nu när våren är här :)Låter som att ni har haft en mysig helg.

2008-04-20 @ 09:23:12
Postat av: mervi

Hej gumman ha en bra dag idag. kramisar

2008-04-20 @ 10:35:44
Postat av: Erika

Oj va ni håller på ute och vårfixar, va mysigt, pussa barnen =)
Stor kram

2008-04-20 @ 15:01:23
URL: http://mammamuratovic.blogg.se
Postat av: Marie

Hej oj vad ni har varit duktiga i helgen =)
jag har inte gjort så speciellt mkt, har haft mkt att stå i å fixat, sambon har ju kommit hem å då blir det upp å ner ett par dagar =/
Ikväll ska jag se filmen The eye, blev ju aldrig av igår men ikväll så..
Ha en toppenkväll kramiz

2008-04-20 @ 19:06:07
URL: http://lakritstokiga3barnsmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0