Länge sedan!

Nu var det länge sedan man var här inne och skrev, men dagarna liksom bara springer förbi och känns ju som om man har massa som ska göra nu inför julen som kommer om bara några dagar.
Just nu faller snön som bara den ute. Eller kanske ska säga att den gjorde det igår. Mandi var ute och skottade och på engång så såg det likadant ut igen. Så idag har jag och barnen varit ute och skottat bort allt som kommit i natt. Kan ju säga att det knappt syns att traktorn var här igår och röjde gatorna för just nu ser de hemska ut.

Man tycker ju att man ska mera tid att sitta här inne och skriva nu när jag inte jobbar igen, men ojoj så fort dagarna går, känns ibland som man bara hinner lämna barnen på dagis så ska de ju hem igen. Och där emellan ska man ju hinna göra massa saker, som ta hand om huset med allt vad det nu innebär. Handlas och sådant. Och  så ska man ju försöka hitta något nytt jobb också däremellan allt annat.

Var i fredags till sjukhustandläkaren med Adrian. Han hade ju fått en remiss dit då han skulle reducera halsmandlarna men de hade inte tid den dagen och kunde ej flytta sin utrustning till operationen. Så nu ringde hon och kollade om det var aktuellt fortfarande. Men hallå var ju i mars april någon gång som han gjorde den där operationen. Men jag sa okej vi kommer upp och pratar lite så får vi se. Han har ju en tand som måste bort då den är så trasig och hans tandläkare säger bara att vi tar den när den gör ont men men nu får de ta bort den så är den borta sedan innan han får ont av den. Och bättre där då de söver honom så han inte känner det, än att tandläkaren ska lägga sprutbedövning också och sedan dra, gör ju annars ont det. Så 1 februari är det dags för det ingreppet. Lite orolig blev man ju, men som sagt han har ju gott igenom allt detta engång och då gick det ju superbra så bara hålla tummen att det även gör det denna gång. Men det kommer det ju att göra.

Jaja nu återgå till allt som har med huset att göra igen.
Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0