Kanske läge för en uppdatering!

Ja som sagt kanske är dax för en uppdatering. Var ju ett tag sedan man var här inne nu. Men känns liksom inte som om man har tid mera att skriva massa. Men kan ju titta in ibland.

Så vad har hänt här då. Inte alls så mycket. Dagarna flyter ju på som vanligt. Tiden blev mindre på jobbet men det varade ju bara 1 vecka och nu har jag jobbat hela denna vecka som varit. Vilket är ju bra det så man får timmar och kan börja samla till den nya stämpelperioden på akassan.

Förra helgen var det dax för Hagas bytardagar. Hade inte denna gång varit med för att sälja, kände dels hade jag inte så mycket att sälja då aurora fortfarande kan ha de kläderna och samma gäller ju även Adrian. Men kanske man kan vara med nästa år och få bort lite om det nu är så att de drar iväg så pass i vinter.
Köpte några kjolar till Aurora då det är det ända som hon vill ha på sig på dagarna. Här fungerar inte byxor inte. Men men hon får väl ha det ett tag då. Hoppas att man får på henne byxor till vinter.
Sedan på lördagen så hade vi middag här med syrran med hennes familj och så mamma och pappa. Vi hade sista grillningen middag med massa ljus tända både ute och inne, var så mysigt och så roligt att de alla kom. Kort kommer in sedan när jag tömt kameran och fått mera kort från syrran.

Oj så kallt det börjar att bli ute. Sedan har det ju inte hänt så mycket annat här. Alla dagar går ju förbi med en sådan väldig fart så man känner ju inte alls att man hinner med rikigt, snart är det ju juligen. Ojoj så fort det går.

Nej det var nog allt för denna gång.

Nästa helg är det syrrans 30 års kalas. Så spännande!


Kommentarer
Postat av: Erika

Tack för den mysiga helgen! Allt var så gott, Ni är så duktiga.

Å´tack för det där igår ;-)

Puss , o pussa mosters godingar

2009-10-05 @ 11:03:00
URL: http://mammamuratovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0